Yaklaşık 1.5 yıllık ilişkimiz var ve geçen sene anneme sevgilim olduğunu söyledim ama kızdı
Babam ve abim çok sert sinirli birileri nasıl söyleyeceğim bu durumu
Ablam olsa yardımcı olurdu ama tek kızım maalesef
Uzman cavuşluga gidicek 1 2 Ay içinde gitmeden nişan yapmak istiyoruz
Güncellemeler
+1 yıl
Geçen sene liseden mezun oldum Lisedeyken anneme anlatmıştım İş gayet ciddiye bindi onun tüm ailesi akrabaları biliyor istemeye gelmek istiyorlar nasıl söyleyeceğim Bilmiyorum
Sevgilimin ailesi istemeye gelmek istiyorlar aileme nasıl söylerim?
Birşeyi yapıp sonuçlarına katlanmak erteleyip stresiyle bogusmaktan daha kolay bir süreçtir. En azından benim hayatımda karşılaştığım olaylarda bu durum böyle oldu hep
O zaman senin eğitimini tamamlayıp hayata karşı eli daha güçlü bir birey olmani istiyor olmaları olası ve bence bu düşünce doğru bir düşünce. Nişanlansan bile eğitimine devam etme fikrin varsa emin ol bu senin için daha kısıtlayıcı bir durum olacak. 1 değil 2 farklı aileyi mutlu etmen gerekecek ve bunun üzerinde kuracağı baskı daha zor. Nisan olmadan devam edersen hayatı kararlarını verirken daha az baskı hissedersin
Dizinde böyle olacak demiyorum ama benim o yaşlarda tanıdığım duygusal bağ kurduğum hiç kimse şu an hayatımda değil. Bir yerde görüşmek veya telefonda rahat konuşmak ise derdin iyi düşün değerlendir , nelerin karşılığında sana ne gibi etkileri olacak geleceğin için faklı durumları objektif olarak hayal et ölç tart. Son karar yine senin... İleride ya başka türlü olsa nasıl olurdu diye düşüncelere dalmamak için...
Aşkım annene anlatmak zorundasın sonuçta adam sana kötü bişey dememiş seninle ciddi düşünmesi çok güzel bişey başta tepkileri olur ama sonuçta ciddiyete dökmek istemeleri güzel bişey sonrasında alışırlar
Evet ciddiyetimiz güzel ama korkuyorum Geçen yıl anneme anlattigimda ilk tamam dedi iste o zaman lisedeydim 12 deydim okulun bitsin ondan sonra düşün taşın ne olacaksa olsun yapalım dedi bi nac gün sonra ayrıl diye tutturdu Bende tamam dedim bi kaç ay sonra sevgilimle telefonda konusturdum onada kızdı Sonra bana bidaha konustugunu görmeyim yoksa babana abine söylerim telefonunu aldırırım elinden felan dedi Anlatali 1 yıl oldu ama hiç o konuyu açmadı hiç sormadı Sorsa diyeceğim ama hiç bisey demiyor o konu hakkında
İlk anlattigimda okulun var demişti o bitsin ondan sonra düşün taşın ne yapılacaksa yapalım demişti bi kaç gün geçtikten sonra ayrıl diye tutturdu şu an ayrıldım olarak biliyor ama gönül sevdi ayrılamam yani aşk bu Sevgilimle konuşturdugumda da kızdı ona da bana da Yani liseden de mezun oldum gecen sene Bu sene kursa gönderiyorlar ama calissamda yapamıyorum olmuyor herkesin kapasitesi olamayabiliyor
1 2 ay içinde uzman çavuşluğa gidicek gitmeden nişan yapmak istiyoruz nasıl söyleyebilirim ikna edebilirim🥺🥺🥺
Yakınınız var mı eş dost akraba sen onlara söyle onlardan yardım destek iste eminim yardım edeceklerdir hakkında hayırlısı olsun 😊 ALLAH bir ömür mutlu mesut etsin
Aynı durumlar yaşanılmıştır.. Sana tavsiyem söyle gitsin baska türlü öğrenilmesinden kat kat daha iyidir. Ozaman hersey yerli yerine oturu iyi veya kötü. Böyle kararsızlık hem sana zarar hemde ilişkine
Çok korkuyorum gerçekten Anneme anlatali 1 yıl oluyor bana hiç o konuyu açmadı hiç sormadı Sevgilimle telefonda konusturdum ama onada kızmıştı bana da bidsha onunla konustugunu görürsem telefonunu elinden aldiririm abine babana söylerim demişti
Tamamen gözünü korkutmak içindir. Bence söyle gitsin. Seviyorsan ve o kişide seni seviyorsa herşeyi göze alabilicekse birşeyleri böyle korkarak elde edemezsin :))
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Söylemek kaçınılmaz ertelemeden pat diye söyle. Kopacaksa kıyamet ertelemek sadece stresini arttırır..
Çok stres yapıyorum evet 🥺🥺🥺🥺
Birşeyi yapıp sonuçlarına katlanmak erteleyip stresiyle bogusmaktan daha kolay bir süreçtir. En azından benim hayatımda karşılaştığım olaylarda bu durum böyle oldu hep
Ben geçen sene liseden mezun oldum bu sene tekrar girmemi istiyorlar kursa falan gidiyorum
Ama işte bir yandan da Nisan yapmak istiyoruz
O zaman senin eğitimini tamamlayıp hayata karşı eli daha güçlü bir birey olmani istiyor olmaları olası ve bence bu düşünce doğru bir düşünce. Nişanlansan bile eğitimine devam etme fikrin varsa emin ol bu senin için daha kısıtlayıcı bir durum olacak. 1 değil 2 farklı aileyi mutlu etmen gerekecek ve bunun üzerinde kuracağı baskı daha zor. Nisan olmadan devam edersen hayatı kararlarını verirken daha az baskı hissedersin
Ama işte daha rahat olabilmek için
Ailem. beni tek. basjma bi yere çıkarmıyor gidemiyorum
Telefonla aradığında konuşamıyoruz
Dizinde böyle olacak demiyorum ama benim o yaşlarda tanıdığım duygusal bağ kurduğum hiç kimse şu an hayatımda değil. Bir yerde görüşmek veya telefonda rahat konuşmak ise derdin iyi düşün değerlendir , nelerin karşılığında sana ne gibi etkileri olacak geleceğin için faklı durumları objektif olarak hayal et ölç tart. Son karar yine senin... İleride ya başka türlü olsa nasıl olurdu diye düşüncelere dalmamak için...
Yani biz kafaya koyduk 🥺🥺
Dediğim gibi tercih senin. Söylediğin şeyler ışığında ben ertelemen gerektiğini düşünüyorum...
Aşkım annene anlatmak zorundasın sonuçta adam sana kötü bişey dememiş seninle ciddi düşünmesi çok güzel bişey başta tepkileri olur ama sonuçta ciddiyete dökmek istemeleri güzel bişey sonrasında alışırlar
Evet ciddiyetimiz güzel ama korkuyorum
Geçen yıl anneme anlattigimda ilk tamam dedi iste o zaman lisedeydim 12 deydim okulun bitsin ondan sonra düşün taşın ne olacaksa olsun yapalım dedi bi nac gün sonra ayrıl diye tutturdu Bende tamam dedim bi kaç ay sonra sevgilimle telefonda konusturdum onada kızdı
Sonra bana bidaha konustugunu görmeyim yoksa babana abine söylerim telefonunu aldırırım elinden felan dedi
Anlatali 1 yıl oldu ama hiç o konuyu açmadı hiç sormadı
Sorsa diyeceğim ama hiç bisey demiyor o konu hakkında
Kuzum yaşın kaç şu an
Özelden yazarmisjn
Annene söyle annen halleder merak etme evin reisi esas annelerdir bunu unutma.
Geçen sene anlattigimda kızmıştı
İlk anlattigimda okulun var demişti o bitsin ondan sonra düşün taşın ne yapılacaksa yapalım demişti bi kaç gün geçtikten sonra ayrıl diye tutturdu şu an ayrıldım olarak biliyor ama gönül sevdi ayrılamam yani aşk bu
Sevgilimle konuşturdugumda da kızdı ona da bana da
Yani liseden de mezun oldum gecen sene
Bu sene kursa gönderiyorlar ama calissamda yapamıyorum olmuyor herkesin kapasitesi olamayabiliyor
1 2 ay içinde uzman çavuşluğa gidicek gitmeden nişan yapmak istiyoruz nasıl söyleyebilirim ikna edebilirim🥺🥺🥺
Yakınınız var mı eş dost akraba sen onlara söyle onlardan yardım destek iste eminim yardım edeceklerdir hakkında hayırlısı olsun 😊 ALLAH bir ömür mutlu mesut etsin
Aminn inşallah dua edermisiniz lütfen 🥺🙏🤲
Amin ettim bile ALLAH yardımcın olsun sadece sabret.
Amin inşallah çok teşekkür ederim
Rica ederim bir ömür boyu mutluluklar diliyorum 😊
Aynı durumlar yaşanılmıştır.. Sana tavsiyem söyle gitsin baska türlü öğrenilmesinden kat kat daha iyidir. Ozaman hersey yerli yerine oturu iyi veya kötü. Böyle kararsızlık hem sana zarar hemde ilişkine
Çok korkuyorum gerçekten
Anneme anlatali 1 yıl oluyor bana hiç o konuyu açmadı hiç sormadı
Sevgilimle telefonda konusturdum ama onada kızmıştı bana da bidsha onunla konustugunu görürsem telefonunu elinden aldiririm abine babana söylerim demişti
Tamamen gözünü korkutmak içindir. Bence söyle gitsin. Seviyorsan ve o kişide seni seviyorsa herşeyi göze alabilicekse birşeyleri böyle korkarak elde edemezsin :))
Evet karşılıklı sevgi ama ya bidaha görüşemezsek
Tursunu mu kuracaklar bı sor sizinkilere
Sanirim 🙄🙄
Yaşın küçük olduğu tepki verebilirler ki haklılar
S2ştiğibi bilse ne ederler acaba
yaparsınsöle
Korkuyorum 🥺
güzel söylersin
🥺🥺🥺
neden ama
Sinirli ve katı bir ailem var çünkü
hım o zaman habersiz gelsinler süpriz olsun