+1 yılBence önce annenle konuş güzel bir dille oda babana söyler
bir kız babası özellikle bir türk baba; ne kadar belli etmesede önce şüpheyle '' potansiyel bir ırz düşmanı gözüyle'' bakar damat adayına, tanıdıkça fikri değişir.
''baba aynı sen, sana aşık olduğum gibi aşık olduğum biri inan bana'' yalanını söyleyebilirisin belki işe yarar.:))00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılbir dk biz davet edeceksen söylerim :D tm söylim en iyisi ben :) kime daha çok yakınsan ona söyle ama annene söyle babana o söyler güzelce kasmaya gerek yok sadece annene: anne benim bir ilişkim var uzun süredir 5 yıll falan vede beni istemeye gelmek istiyorlar de tm dır o iş ;) hadi allah mesut etsin.
110 Yorumla- +1 yıl
ayyy inşallahhhhhhhhhhhhhh
- +1 yıl
:) unutma ha davetlimiyiz ha :/
- +1 yıl
:( babam kabul etmiyor
- +1 yıl
niye sebep ne ki eninde sonunda senin evlenecegini biliyor
- +1 yıl
Ya ben bilmiyorum ki bir türlü sevemedi onu. Tamam ama 5 yıl olmuş nerdeyse 30 yaşıma az kaldı. Daha ne kadar beklemeliyim
- +1 yıl
senin adına üzüldüm :/
- +1 yıl
sevgilinin bir hatasımı olmuş dırarıki hayatta aceba ona karşı :/ inşallah fikirini degiştirir. ve istedigin olur inşallah
- +1 yıl
Hatasından falan değil onun ailesini beğenmiyor
- +1 yıl
ii de sen onun la evleneceksin ailesinin hepsi ile evlenmiceksin ki hem baktın birbirinizle anlaşamadınız bile ayrı eve çıkmak diye birşey var yani
- +1 yıl
evet
+1 yılElbet birgün evleneceksin yani bu net. Ailende buna hazırlıklıdır bence. En iyisi isteme falan olmadan eğer ciddiyseniz sen onu ailenle tanıştır oda seni ailesiyle tanıştırsın. Sonra aileler tanışsın. Sonra isteme olsun. Çünkü ailelerin yaklasımıda önemli böyle bir konuda. İnşallah hersey dilediğiniz gibi olur :)
10 Yorumla
babana çok sinir oldum su an ne o baba tursumumu kuracaksın deseydiin iyidi... baktın olmuo biz malum işi yaptık vermek zorundasın de napalım zorla güzellik olmaz mı olur.
05 Yorumla- +1 yıl
Sana özetliyeyim. Belki bir yol gösterirsin , yardımcı olursun.. 5 yıl oldu beraberiz çok mutluyum. Ailem başından beri biliyor ama en başında da fazla istemiyorlardı.5 yıl içerisinde ben 4-5 kez bu konuyu açtım. Evlenicem istemeye gelecekler diye. Kabul etmediler. Araya başkalarını koydukbabam kabul etmedi yine. En son kendim karşısına geçtim konuştum yine kabul etmedi. İyi ya da kötü ben 5 yılımı verdim.25 yaşından sonra ondan ayrılırsam mutlu olamam. Daha fazla bekledikçe erkek arkadşımla da aram bozluyor. Onu istemediğimi soğuduğumu düşündü dün :(
- +1 yıl
adam haklı 5 sene az bir zaman değil niyeti ciddi olmasa bunca sene yanında durmazdı baban bunu idrak edemeyecek kdr beyinsiz olamaz k bakma.. seni seviyorsa deger veriyorsa calısıyor sa işinde gücünde daha ne istiyo baban anlamıyorum dediğim gibi bu iş uzar gider baban ikna olmaz aranız acılır sen malum iş oldu dersen el mecbur verecek zamanla mutluluğunuzu görüncede yumusar. hayır yani sizi biliyo ayırmıyo ama evlendirmiyoda bu ne yaman bir çelşkidir.
- +1 yıl
:( Allah canımı alsa da kurtulsam
- +1 yıl
onu da söyleyince herkese rezil olacam
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılİlişkinizi ailenize söylemek de çok geç kalmışsınız.
211 Yorumla- +1 yıl
Ailem ilişkimi bilmiyor anlamını nereden çıkardınız anlayamadım :) İstemeye geleceklerini bilmiyorlar. Yani bu ay içinde ilk kez tanışacak aileler.
- +1 yıl
:-) İstemeye geleceklerini nasıl bilmiyorlar? Bugüne kadar hiç böyle birşey duymadım. :-) O zaman çekinecek birşey yok. Sevdiğiniz kişi çabuk davranırsa hayır demeniz daha kolay olur.
- +1 yıl
Kusura bakmayın. Acıkmadım; ama iki cevabımda da saçmalamışım. :-) Hayırlı Olsun.
- +1 yıl
:))) Konuştum ama babam kabul etmiyor
- +1 yıl
:-) Anneniz yumuşatabilir. 5 yıldır tanışıyormuşsunuz zaten. Bence geç bile kalmışsınız.
- +1 yıl
Evet çok geç kaldık. Aramız bozulacak diye korkuyorum. Ailem kabul etmiyor. Karşı taraf da haklı olarak kırılıyor. Arada kalıyorum. Çok mutsuz ve huzursuzum
- +1 yıl
Allah yardımcınız olsun. Aklı vermeyle de bu işler olmuyor. Kaçın desem ailelerin razı gelmediği evliliklerin sonu iyi olmuyor. Hayırlısı neyse o olsun. Kabul etmemelerinin bir sebebi vardır. Onu öğrenmeye çalışın.
- +1 yıl
Amin teşekkür ederim. Yani 5 yıl geçmiş artık insan bir yuva kurmak mutlu huzurlu olmak istiyor. Ailem bana kesinlikle kabul etmiyoruz evleneceksen tek başına git evlen diyor. Yani yanımda olmayacaklar. Erkek arkadaşımda haklı olarak benim gibi artık evlenmek istiyor. Ona bekleyelim diyemiyorum ki çok zaman geçti. Kaçıp gidince nasıl olacak onu da bilmiyorum
- +1 yıl
Evde kalmanız için uğraşıyorlar galiba. Sebebini öğrenebilirsiniz inşallah. Büyükleriniz varsa onları ikna etmeye çalışın.
- +1 yıl
aileden büyüklerle konuşacağım son bir kez.
- +1 yıl
Başka çareniz kalmamış.
Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. De ki onlara.."BENİ İSTEMEYE GELECEKLER"...:)) Bu kadar kolay işte.
20 YorumlaO nasıl baba ya? İnsan sorar kimdir nedir ne iş yapar nerde oturur anası babası kim bir araştırır. Öyle yekten red mi edilir ayıp.
03 Yorumla- +1 yıl
:( ÇOK MUTSUZUM
- +1 yıl
Her şey kısmet üzülme. Olacaksa baban engelleyemez merak etme. Olmayacaksa da kimse olduramaz. Ben buna çok inandım. He kaderci davranıpta kendini de salma. Ama kimseyi kırmadan mücadeleni de ver. Eğer gerçelten saf duygulara sahipseniz ben kavuşacağınıza inanıyorum. Bu arada ben atladım ama mezhep meselesi ise sıkıntı :(
- +1 yıl
Yok çok şükür mezhep farkı yok. Bir o eksikti. O da olsa :(
+1 yılevde son söz hanımındır genelde annene söyle o babanı halleder eğer ikna edrsen anneni
04 Yorumla- +1 yıl
annem babamla konuştu babam istemiyor
- +1 yıl
o zaman pekte yapılacak bir şey yok inş. baban ikna olur
- +1 yıl
Aile büyükleriyle konuşsam mı. Hala amca gibi
- +1 yıl
valla adam hayat arkadaşını dinlememiş ama kardeşleri belki ikna edebilir onları ikna edersen belki amcanda karşı çıkabilir sen yine dene şansını her iş olacağına varır
kim seni istemeye geliyor. adamın iki kaşık suda boğarım ben. kimseseni istemeye gelemez.:D biz neciyiz burda:D annene anlat o da babana anlatır
03 Yorumla- +1 yıl
anneme anlatıcam ya babana söylemem derse
- +1 yıl
ne bileyim evlenmeme pek hevesli değiller
+1 yılKeşke ilk 2 senede annene bahsetseydin biraz böylece soyledıgınde tepki çekmezdin?
00 Yorumlaannene durumu anlat zaten o babana uygun bir dille anlatır. :)
00 Yorumla
+1 yılbabanın karşısına otur adam akıllı anlat seni anlayacaktır.
00 Yorumla
+1 yılİlk önce annene anlat o zaten babana üslubuyla açar konuyu :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılMahalle'nin muhtarı ile konuş, o da mahallenin imamına söyler anons yapar bu sayede annen ve baban aynı anda mahalleli ile öğrenmiş olur.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 10,7b cevap paylaştı. Utanılacak birşey değil bu. Annene izah et durumu, babana söyler müsait olduğunuz bir gün buyur edersiniz
00 YorumlaAnnene soyle o babana duyurur zaten. Hadi hayirlisi olsun
01 Yorumla- +1 yıl
amin inş
Eğer yaşın uygunsa hiç sıkılmadan söyleyebilirsin kime söylemen farketmez. Ama belki annene söylersin o da babanla konuşur senin için daha rahat olur.
01 Yorumla- +1 yıl
yaşım 25 ikimizde çalışıyoruz
öncelikle Allah mesut etsin, hayırlısıyla kavuşun. Anne'ne söyle, o gerisini halleder :)
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce annene adam akıllı izah et durumu o anlayışla karşılar
00 Yorumla Seni hangisinin anlayacağını düşünüyorsan onunla konuş ablacım
10 Yorumla
+1 yılBabanın kıramayacağı bir aile dostunuda yanlarında getirip süpriz yapsınlar.
02 Yorumla- +1 yıl
olabilir haber vermeden gelsinler diyosn dmi
- +1 yıl
Evet ama babanın kesinlikle hayır diyemeyeceği biriyle gelsinler.
+1 yılbabanla niye konuşuyorsun annele konuş o onu ikna eder
10 Yorumlabence annene sölemelisin annende Uygun bir dille babana söleyecektir
00 Yorumla
+1 yılTaktigi banada soyle olur mu ayni durumu biz yasiycaz sevgilimle 5 yillik iliskimiz sonucu
02 Yorumla- +1 yıl
kelin ilacı olsa :(
- +1 yıl
Vala annen mi baban mi daha anlayisli
5 yıllık ilişkini zaten çok önceden ailene söylemen gerekirdi
07 Yorumla- +1 yıl
Ailemin haberi var ilişkimden. Evleneceğimi nasıl söyleyeceğim
- +1 yıl
25 yaşım :)
- +1 yıl
şimdi konuşacam hayırlısı
- +1 yıl
amin :(
Nikah masasına kadar bekle memur sorunca hayır de olsun bitsin :D
00 Yorumla
+1 yılAnnen ile konuş da muhabbetini açsın babana. Bu işin uslü boyledir :)
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 719 cevap paylaştı. Ikisini de al karsina, ben de seneler once sizin yaptiginiz seyi yapacam de.
00 Yorumla
+1 yılannenle konuş sonra o babana uygun bir dille anlatır
00 Yorumla
+1 yılAnne en iyi seçenek :) ordan tüm sülaleye yayılır zaten
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılbabanla konus emon ol cok sevincektir. d sıkilmana gerek yok
00 Yorumla annenle konuş o babanın nabzını yoklasın :)
12 Yorumla- +1 yıl
annem çok inatçı babamla konuşmayabilir
Adana'ya selamlar canım. :)
00 YorumlaBu islerde anaya diecem. o tecrubelidir halleder:)
00 Yorumla
+1 yılAnnene söyle annende babana söylesin.
00 Yorumlatabiki annenle bide soruyon mu :D
00 YorumlaAnnene söyle. Annen de babana
00 YorumlaErkek sormasi lazim ilk ailene.
05 Yorumla- +1 yıl
Onlar kaç kez haber gönderdi babam kabul etmiyor. Bu sefer ben konuştum yine kabul etmiyor
- +1 yıl
5 yıldır bekliyoruz artık o kdar çok bunaldım ki :( Yaşımda geldi geçiyor
- +1 yıl
evet sordum. Uygun değil diyorlar. İşi sabit değil durumu iyi ticaretle uğraşıyor
neden kabul etmiyo turşunu mu kurcak mış
010 Yorumla- +1 yıl
Ben istemiyorum diyor. Bilmiyorum ki yaşımda kçük değil 25 i geçtim artık yeter ya
- +1 yıl
Ya sana uygun değil diyor. Çocuğun işi var gücü var.5yıldır tanıyorum. Nasıl bir sebep vazgeçirebilir ki insanı. Yani onlar daha iyi biri olur diye sanırım bekliyor
- +1 yıl
ben hemşireyim o ticaretle uğraşıyor
- +1 yıl
smyrna gerçekten sanki kaçmam için herkes plan kurmuş gibi. Yani ne ettiysem ne yaptıysam kimse yardımcı olmadı.:(
- +1 yıl
yaşım geçti bile :(
+1 yılTabi ki annenle konuşmalısın :)
04 Yorumla- +1 yıl
tŞKLER cvbn için. :) İlk cümlem ne olmalı. Annemle sert mi konuşmalıyım duygusal mı. Birde kabul etmezlerse nasıltepki vermeliyim
- +1 yıl
Anne benim 5 yıldır birlikte olduğum biri var ve biz ilişkimizi resmileştirmek istiyoruz, senin de izin olursa bu akşam beni istemeye gelecekler. Babamla konuşur musun? demelisin bence. kabul etmezlerse onlara onu sevdiğini ve onun da seni sevdiğini söyle bol şans :)
- +1 yıl
Annemlekonuştum. Babamla da konuştum kesinlikle istemiyoruz gelmesinler diyor. Neyapmalıyım bilmiyorum
- +1 yıl
Niye istemiyolar?
anneye söyle o zaten babaya haber uçurur :)
00 Yorumlaikisinede aynı anda :)
00 Yorumla
+1 yılteyzenın oglu ıle konus hahaha
11 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılTabiki ilk babana de sevinir
04 Yorumla- +1 yıl
Hiç sanmam
- +1 yıl
O zaman işin zor kolay gelsin :DD
- +1 yıl
:DD ilk duymalı bence
Annenle konuş, iş onda biter.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılbabana söyle en iyi o anlar seni ;)
00 Yorumla Hangisi azina sicmiycaksa onla konus?
12 YorumlaAnnene solicen babana acicak konuyu
00 Yorumla
+1 yılAnnene söyle.. Sakince anlat
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılannenle daha rahat konuşursun
08 Yorumla- +1 yıl
Nasıl konuya girmeliyim
Cevap sahibi+1 yılhaberi varsa daha rahat söyleyebilirsin
Cevap sahibi+1 yılyalnız istemeye geldikten sonra babalar biraz değişir :) kızının elden gidiceğini anlar üzülür genelde :)
- +1 yıl
iLK CÜMLEYİ söyleyin bana :D
Cevap sahibi+1 yılanne beni istemeye gelicekler ne zaman musait oluruz falan :D ne biliyim genelde annem bana söyler
- +1 yıl
:D annenmi sana söylerr
Cevap sahibi+1 yılistemeye gelenler falan :D
annene söleeeee babanın gazıı alsınn:)
10 YorumlaAnnene de kolay olacaktır
00 Yorumlaannenle konul o babanı ıkna eder
00 YorumlaAnneye söylenir böyle şeyler
00 YorumlaIkisinede söyle.
00 Yorumla
+1 yılAnnenle konuş 😊
00 YorumlaEmmogluna de gitsin
00 YorumlaAnnenle konus