2 sene önce konuştuğum biri vardı, beni istemedi heryerden sildi. Bu sene önce erkek kardeşimi instadan takip etti ardından hikayelerime bakıp beni stalkladı. Ortak bi arkadaşımız vardı beni attı hikayesine, onu gördükten sonra arkadaşımı çıkardı. Ama beni defalarca görmüştü ve takipleşmeye devam etmişti arkadaşımla. 2 sene sonra neden böyle hareketlerde bulunuyor?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kanka kızları anlamak zor derler ya asıl erkekleri anlamak zor
Evet kanka ya napmalıyım sence
Bence hiç tepki verme
Evet kanka cidden saçma , 5 gün önce arkadaşımda gördü hikayelerime baktı, dünde başka arkadaşımda beni görünce arkadaşımı engelledi
Amacı ne sence
Bir kuyruk acısı var belli de neyse
Dikkat çekmek kanka ya
Yanlış yorumluyorsunuz olayı
Bir erkek böyle düşünmez
Evet bence de dikkat çekmek istiyor
Nasıl düşünür bir erkek peki
Neymiş peki düşüncesi ben de merak ettim
şu an sen aklına gelmişsin , seni hala cepte biliyor amaç seni yoklamak acaba gönlü var mi hala diyor
Yemliyor seni kısaca
Sen bir işaret versen ya yazacak, ya da senden bir haraket beklicek
Tamam işte aynı hesap dikkat çekmeye çalışıyor aklınca, bak sen benim aklımda değilsin mesajı vermeye çalışıyor güya ama bir yandan da "deli gibi merak ediyorum seni, benden sonra başkasını buldun mu, beni ne çabuk unuttun" diye yokluyor. Ama erkeklik gururu da var yani haspamin
Ne gibi bir işaret verebilirim ki? Ben ona hiçbi harekette bulunmam en son geçen sene aradım yine reddetti istemedi beni
Valla böyle kısa umut verme kanka niyeti farklı bu çocuğun 2 sene sonra birden he due şu kız var bi yokleyem diyorsa bu kızı cepte bildigi için yapıyor gurur bilmem ne değil unutamamak hiç değil
Benimde bi gururum var, o bana her bi haltı yaptı şimdi ne bu dikkat çekmeye çalışmalar
İşte cepte görüyor kızı, hayatında biri olsa reddettiği kızdan tepki mi bekleyecek
Sen cepteki kız olursan ne yaptıysa gelir 10 katını yapar yine gider
@bitterimo kanka beni sevmiyor şu an sadece hoşlanma dönemi olmuştu sonra arkadaşça baktı bana ben ona bakamadım , duygularımla oynadı benim yani, egoist narsist birisi
Kanka en büyük tepki tepkisizliktir, bildiğim bir şey var ki tepki vermemek karşı cinsi en çok çıldırtan şey. Yoluna bak
Tek amacı sevilmek, ilgi görmek beni sildiğini defalarca söyledi benle olan defteri kapamış vs arkadaşlarım sürekli atardı hiç bakmazdı profilime, geldi baktı kardeşimi takip etti sonra arkadaşımı engelliyor vs garip saçma hareketler
Neden yazmıyor ama
Kanka kendin diyorsun narsist egoist
Kanka aranizda birşeyler yaşandı mi samimi ol
Sadece flörtleştik kanka o kadar 1 buçuk sene konuştuk bazen arkadaşça yanaştı bazen hoşlandı gibi hiç emin olmadı bana karşı
Kanka fiziksel bir temas falan oldu mu anlamında sordu anladığım kadarıyla
@bitterimo Sağol kanka evet tepkisiz kalıcam, en iyi cevap bu
Yok olmadı
Kanka o zaman sevgini ilgini istiyor ve bu fiziksel teması istiyor zaten bu kız bana hastaydı kesin olur kafasında ama yazmaya yüzu yok sana şu an yüz arıyor
Kanka senden yüz bulamayınca başkasına gider böylesi sallas
Salla*
Yok kanka fiziksel temas istediğini sanmıyorum, öyle bir şey olsa zaten biz konuşurken belli eder hiçbi şekilde yanaşmamıştı bile
Aynen öyle , bu adamdan. olmaz kanka
2 senede neler değişir kanka
Zaten bana yaptı yapacağımı gelip 10 katını nasıl yapsın
Duygularımla oynadı benim kalbinde başka varken geldi benle konuştu , o kadar gururlu biri ki bu hareketlerine anlam veremiyorum sadece yazmasını aramasını istiyorumki reddedeyim derdi neymiş anlayabileyim
Sizde sağolun kankalar yardımcı oldunuz 🙏
Kankam kafanda yer kaplamasin boş ver , unut onu
Ne demek karşına çok iyileri çıkacaktır, dikkat et kendine 💋
@bitterimo sende dikkat et inşallah hepimizin karşısına iyiler çıkar ❤️
@Chlax Sağol kankam unuttum gitti bilee
Ne demek rica ederim , bir faydam olduysa ne mutlu bana
Lütfen demesende cevap verirdim
Aynı soruyu sordum kimse takmadı o yüzden 😞
Kankam sen cepteki kızsın bu kız vardı benimle ilgileniyordu bi takilem demiş bence
İşte takılamaz ben o cepteki kız değilim artık sinir oluyorum beni çıkardı hayatından bende hayatıma baktım, şimdi ne yüzle gelip bakıyo yani ve hiçbişey de yapmıyor kanka inşallah yazar da tekmeyi basarım
Senin gelmeni belkilicek yokluyor seni
E gelmezsem nolcak
Biraz daha yoklar baktı iş cikmiyacak başka kıza geçer
Valla öyle
Canı çekmiştir...
Neyi