Erkekleri bilmiyorum ama bu konuda beni en çok hemcinslerim anlar. Kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum son zamanlarda. Bu aralar hava sağanak sağanak görücü yağmuru bizde. Okul da bitiyor bu sene. Özellikle biri var, tanışmak isteyen. Annem de çocuğun annesini çok sevdiğinden "Bir tanışın evlenmek mi zorundasınız illa" deyip tutturuyor. Aslında geçiştiriyordum ama bir yandan da düşünmeye başladım. (Daha birkaç gün öncesine kadar evlenmem diyen ben, evet çok istikrarliyim whhshsjjsjhd)
Neyse evlilik de sıcak gelmeye başladı velhasılı. Çoluk çocuğa mı karışsam artık ne? 😂 Eee siz ne düşünüyorsunuz bakalim gececi tayfam?
Çok kumar bir şey görücü usulü evlilik ya tutarsa misali olur bence. Tabii iş ciddiye bindiğinde flört edebilirsen, onu tanıyabilirsen biraz daha zararsız gibi
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
Şimdi bu sitedekiler ciddi manada anlamadi kanka erkek oldukları için normal ama sen kızsın az çok anlarsin
Görücü usulü evliliğin, her iki ailenin de diğer aileyi tanıma ve güvenme olasılığının daha yüksek olması ve çiftin uyumlu oldukları için daha başarılı bir evliliğe sahip olmaları da dahil olmak üzere birçok faydası var. Fakat, çiftin uyumlu olmayabileceği veya düzenlemeden memnun olmayabilecekleri de dahil olmak üzere bazı riskler de var. Yani olaya objektif davranmaya çalışıyorum. Bir şey diyemem.
Evlenmek yaşlanmak demek eğer buna değecek bir insanı bulursan hiç durma çünkü bir ömür sana bir ömür değil bin ömür gibi geçecektir. Saygılar sunarım sevgilerle 😊
gençler beğenmiş tanışmış yerine aileler beğenmiş tanışmış oluyor fkjfgjfgk ben saçma buluyorum bir kişiyi kendiniz tanıyıp evlenme raddesine gelmek daha mantıklı geliyor bir de görücü usülünde uzun zaman olmuyor genelde 1 sene için de evleniyorlar
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklısın aslında ahshshdhxjx ama bu görücunun oğlunu tanıyorum ben fakat annesi peşimde su an
Onu bilemem Mantık evliliği yapıp sonra birbirinize aşık olma gibi durumları bilemem kahin değilim, falcı değilim
Evlilik bu devirde pişmanlık. Çocuk oyuncağı oldu çünkü evlenmeden de sevebilir sevilebilir yuva kurulabilir yani her şey insanın kendine kalmış günah diyorsan o insanın kendi günahı kimse zina günah bakmıyor artık eski devir bitti
İnsan sadece mutlu olmaya bakıyor Ne istiyorsan o
Ama mutluluğunu bozacak bir şey olacaktır illa sonsuza dek mutlu kalmak cennette yaşamak gibi bir şey