Aşk İlişkileri Mesajda sarılmak istediğini falan söylüyordu, görüntülü konuşmak için ısrar ediyordu, bakışları anlamlıydı ama? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben hoşlandığımi söyleyince ilişki istemiyorum sana karşı şuanlik bir duygum yok dedi. O zaman niye böyleydi ki ya?😢 Güncellemeler+1 yıl Güncel Mesajda sarılmak istediğini falan söylüyordu, görüntülü konuşmak için ısrar ediyordu, bakışları anlamlıydı ama? Cevapla Fal Soruları İlişki Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et
mekanınsahibinil Takip Et FenomenMaster Yaş: 33 +1 yıl Flört etmiş geçmiş ilişki istemiyor işte 2 0 Yorumla
KılıçArslan08 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Seni beğenmemiş ne yazık ki. Tipi iyise daha güzel birini arıyor olabilir. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Güzel bulduğunu biliyorum. Yorumla
oyunumuzvar3544 Takip Et Xper 7 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. demeki seni cinsel obje olarak görmüş 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bana çok değer verdiğini her zaman yanımda olacağını bana güvenliğini falan söylüyordu Yorumla oyunumuzvar3544 +1 yıl yalan sana ulaşana kadar onlar Yorumla
luizdavid Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Yakınlaşmak için sanal istemiş 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Sanal değil üniversiteden tanıdığım Yorumla luizdavid +1 yıl Sanal seks için yazmış Yorumla Soran +1 yıl Her gün konusuyorduk zaten konuşmalar bunlardan ibaret değil ki Yorumla luizdavid +1 yıl İlerde olacaktı Yorumla Soran +1 yıl İstese kullanabilirdi bu durumu ama yapmadi Yorumla luizdavid +1 yıl Sen izin verir miydin korkmuş olmasın Yorumla Soran +1 yıl İzin vermezdim tabii ki asla Yorumla luizdavid +1 yıl O zaman anladı Yorumla
bitterimo Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 531 cevap paylaştı. Zoru görünce kaçar 1 0 Yorumla
tamamgeldiiim Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 24,5b cevap paylaştı. Flörtçü 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Hiç bir şey hissetmemis midir ya Yorumla tamamgeldiiim +1 yıl Yüksek ihtimal hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Flört etmiş geçmiş ilişki istemiyor işte
Seni beğenmemiş ne yazık ki. Tipi iyise daha güzel birini arıyor olabilir.
Güzel bulduğunu biliyorum.
demeki seni cinsel obje olarak görmüş
Bana çok değer verdiğini her zaman yanımda olacağını bana güvenliğini falan söylüyordu
yalan sana ulaşana kadar onlar
Yakınlaşmak için sanal istemiş
Sanal değil üniversiteden tanıdığım
Sanal seks için yazmış
Her gün konusuyorduk zaten konuşmalar bunlardan ibaret değil ki
İlerde olacaktı
İstese kullanabilirdi bu durumu ama yapmadi
Sen izin verir miydin korkmuş olmasın
İzin vermezdim tabii ki asla
O zaman anladı
Zoru görünce kaçar
Flörtçü