Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Seni sadece fotoğrafın için beğeniyorsa + senin ona verebileceğin 1-tekşey dışında hiçbirşeyin yoksa , zekan yoksa anlatacağın sohbetedeceğin hiçbirşeyin yoksa
sadece süslenip güzel giyinince kendini çok önemli süper mükemmal vazgeçilmez bir kadın sanıyorsan EVET haklısın beğenmeyebilir. Kadınların enbüyük hatası karşısındaki erkeğe saygı duymaması , onu değer vermemesi ! son zamanlarda bu pisss bulaşıcı hastalık çoğu kıza bulaşmış durumda, erkekler bunu (kızın şımarıklığını ve değersiz davranışlarını gördüğünde aklından NOT verir) farkedince bence geri sayımlı bir kronometre başlıyor.. kız kredisini doldurdukça dolduruyor şımarık davranıyor "ben bulunmaz hint kumaşıyım" der gibi davranıyor abuksabuk davranıyor ve erkek köpektir zorla peşimden koşacak sanıyor! çünkü kendisi hayvan insan değil ve kaybediyor.
Karşındaki erkekle sohbet etmeye onu kendine bağlamaya sevmeye çaban yoksa
MAL ve doğuk bir kadınsan , her şey çabalamadan kolayca ayağına gelecek sanıyorsan çok yanılıyorsun.. bu kafada olan bozuk arızalı kadınlar hep aynı lafları söylerler: "adam gibi adam YOK.. erkeklerin hepsi aynı" vs vs.. aslında kendisi boktan karaktersiz pisslik bir kadın olduğu için düzgün erkeği hiçbir zaman bulamaz. Düzgün erkekler onu uzaktan inceler bakar ölçer biçer gözlemler ve uzak dururlar onu bozuk hallerini davranışlarını şımarık kibirli tavırlarını görüp uzaklaşırlar.. bu tür kadınlara sadece alfa denilen ve her kadına saldıran hayvanlar sapıklar zorla gider tanışır yalanlar söyler aldatırlar ve kısır döngü yaşanır hep aynı kötü insanları bulur, hakettiği budur.
Konunun başına geri dönersek = sen düzgün dur insan ol onla sohbet et , beğenirse beğenir.. sen düzgün davrandığın halde olmuyorsa ozaman herkes kendi yoluna gider bukadar basit.11 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuluşmada az makyaj yap bu senin güzelliğine ne kadar güvendiğini gösterir kendine güvenmek önemlidir ve beğencek veya beğenmicek kendi tercihi zaten sevseydi tipe bakmazdı emin olabilirsin aşıklar gönlünün güzelliğine bakarlar sapıklar ise güzelliğe hadi ben kaçtım beybisi
01 Yorumla- +1 yıl
Yaa anlatsana
+1 yılBeğenmezse gider yapacak bir şey yok kimseye kendini zorla beğendiremezsiniz bu yüzden beğenmeyenin peşinden ağıt yakmanın da mantığı yok beğenir mi diye endişe etmenin de. Biraz daha kendinizi sevin önce
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenmezse beğenmesin çok takma o beğenmezse o onun kişiliğini gösterir. Insanlar ne kadar tuhaf ya, ya karakteri iğrenç bir insansa zamanla kendini belli ederse ne olacak aşırı kıskanç egoist kendini beğenmiş ukala karşıdakinin kusurunu arayan biri çıkarsa o zaman ne olacak. Senin beğenmen daha önemli sen kendine güveniyorsan gerisi önemli değil senin açından.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 17b cevap paylaştı.
+1 yılAman Brad Pitt mi sanki kendisi begenmezse begenmesin
50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılFiltresiz fotoğraf gönder yavaş yavaş
12 Yorumla
+1 yılSana gerçekten değer veren birisi ise, buluştuğunuz zaman seni sırf fotoğrafta daha iyi gördüğü için eleştirmez veya uzaklaşmaz. Tipe vs çok önem veren birisi ise ancak o zaman uzaklaşabilir.
32 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum
+1 yılNe olacaktı? Bir gün biriyle buluşmayacak reel hayatta kimseyle görüşmeyecek gibi yaşamayın o zaman. Olduğunuz gibi görünmekten kaygı duymayın mesela. Hem sen standart güzelliklere velev ki uydun oda beğendi sadece güzellik bir ilişkiyi ayakta tutucak mı sence.
10 Yorumla
+1 yılKorkularinızla yüzleşin takmayın sonradan kaybetmek basta kaybetmekten çok daha kötüdür sonradan kaybedenlerden olmayın bu tarz düşüncelerden kurtulmaya calisin oz guvenli olun oz güveniniz tavan yapmış bir kadin karşısında erkek korkar siz kendinize güvenin karşınızdaki korksun...
00 Yorumla
+1 yılYa herkes fotoda hemen hemen guzel cikar cunku kimse telefon kamerasi kullanmiyo uygulama kullaniyor ama seni sevdiyse begenir emin ol. Bende fotolarda cok guzelim normalde de guzel oldugumu soylerler. Ben ilk bulusmalarda hic kasmadim. Oguvenli git. Bi durusun olsun. Dedigim gibi sevdiyse eger begenmemezlik olmuyo. Bol sans.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenmeyeceği tek şey tipin değil. Buna odaklanırsan güzel bi enerji veremezsin. takma bu kadar olursa olur olmazsa olmaz. Belki sen de onu beğenmeyeceksin
20 Yorumla filtresiz attıysan fotolarını bişi olmaz. erkek gözü karşısındakinde neyin güzel neyin olmadığını anlıyo yani kızlar gibi düşünme onları nasıl anlatabilirim bilmem ama sıkıntı yapma işte sljhksjdhdf
01 Yorumla
Soran+1 yılcok geriliyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılYani fotoğrafta bambaşka çıkmanızın sebebi ne tam olarak. Efektli foto atılır anlarım tamam da yani fotoğrafta da estetik yapamazsınız heralde kendinize. O zaman face time konuşun buluşmadan önce.
10 Yorumla o zaman devamı gelmez.. bence kafaya takma git buluş belki sen beğenmeyeceksin.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 579 cevap paylaştı. Kendi de yunan heykeli değildir yani gerilme rahat ol
30 Yorumla
+1 yılDoğal olmaya özen gösterin kendiniz olun Fotoğrafta bambaşka çıkan kişiler çoğunlukla özgüvensiz oluyor :=)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılResimler yanıltıcı olabilir bazen gerçek her zaman güzeldir buluşma tanışma ilk ğörüs her zaman önemlidir
10 Yorumla
+1 yılBeğenmezse beğenmesin yaa, bunu ne kafaya takıyorsun. Seni sen olduğun için beğensin zaten. Ayrıca ne kadar bambaşka çıkabilirsin ki.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Kendine özgüveninle çık karşısına ve utangaçlık yaşamamaya çalış. Yoksa şimdiden bütün ipleri kaptırırsın.
11 Yorumla
+1 yılBi arkadaşımın başına geldi zavallı kızı bıraktı gitti pislik
20 Yorumla
+1 yılBu kadın kıtlığın kçr topal ne olursa olsun alıcı vardır teşbihte hata olmasın yani erke için dişi olması yeterli
00 YorumlaBeğenmezse beğenmesin dünyanın sonu değil ya. Beğeneni bulursun. Hiç ummadığın biri beğeniverir bakarsın ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kadınlar tamamen başka biri çıkıyor kaç kez başıma geldi artık beklentim çirkin kız olacak yönünde ahaha
02 Yorumla- +1 yıl
Tonlarca makyaj yaparlarsa tabi öyle çikar benim gibi doğal makyaj yapmayan kadin yok
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeğenmemesi gerekir zaten devasa bir fark var ise sen onun fotoğrafını görüp beğendiysen o da senin gibi dolandırıcılık yapsa efekt falan yapsa gerçek hayatta çirkin ise sen onu begenmezsin zaten o seni niye beğensin? Harbi kafalarınız pırıl pırıl
00 Yorumla
+1 yılÖyle düşünme. Öz güvenin yerinde olsun. Çirkin bile olsan öz güvenin tam olsun.
Ayrıca çirkin insan yoktur. Bakımsız insan vardır.00 YorumlaOlduğundan çok başka biri gibi çıkıyorsan ve konuştuğun kişi dış görünüşe bir hayli önem veriyorsa beğenmeme ihtimali var.
00 Yorumla
+1 yılfiltre uygularsan tabi ki beğenmez. neden doğal güzelliğinize güvenmiyorsunuz ki.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMakyajsız ve filtresiz fotoğrafını da at arada. Ayrıca buluşmadan görüntülü de konuş. Onun beğendiğin kişi olduğu ne malum? Erkekler başkasının fotoğrafını kullanmayı çok sever.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı.
+1 yılSen kendin ol gerisine karışma begenmezse güle güle dersn..
10 Yorumla Olabilir beğenmeyebilir beğenen biri çıkana kadar devam edersin
10 YorumlaYa oda fotoda yakışıklı gözüküyorsa 😁😁 yahu takma bunları. Su akar yolunu bulur
10 YorumlaBegenmezse güle güle dersin nedir bu özgüven eksikliği bırak o düşünsün
10 YorumlaBeğenmiyorsa beğenmesin o onun sorunu siz niye dert ediyorsunuz ki
10 Yorumla
+1 yılUmduğunu degil bulduğunu olur o zaman kendine güven biraz
12 Yorumla- +1 yıl
Aynen
- +1 yıl
😊
+1 yılmakyaj ve filtre yapma resim at, sonrada görüntülü görüş aşama aşama alışsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılTamam işte kendi soruna kendin yaşayarak ne güzel cevap vermişsin işte :) tebrikler
00 Yorumla
+1 yılshop yapmıyosan yüzünle oynamıyosan korkmanın anlamı yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılFotoğraf ta efekt kullanırsan gerçekte böyle titrersin işte neyse boya badana yap kendine ;))
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbeğenmeyecektir zaten.
sende seni begenenle takıl.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Buluşmuşsunuzdur ve tersine sen onu beğenmemişsindir... Not stonks..
00 Yorumlaözgüven eksikliiği...
kendini sevmezsen madonna da olsan kimse seni sevmez...00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde tam tersi fotoğraflarım çok beğenilmez ama gerçekte gözlerini benden alamıyolar devamlı yürüyolar sohbet ayağına
02 Yorumla
Soran+1 yılnormal hayatta da asiri ilgi goren biriyim ama yine de suphe var icimde
Cevap sahibi+1 yılAbazan erkekler her kıza ilgi gösterir sana özel değil koçum cidden sende bi sıkıntı var ozaman yazıkk
Beğenmezse yenisini bulursun. Bilal abimize karı mı yok ısfjdgdmdghfgnmgf
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Beğenmezse beğenmesin canım ya. Belki sen onu beğenmeyeceksin?
01 Yorumla
+1 yılGüzel olmayı zeki olmaya tercih eden kadınlar basit kadınlardir ve basit erkekler de güzelliği görür çünkü sendeki zekiligi görecek kapasitesi yoktur o yüzden doğru kişi bir yerden sonra dış görünüşü önemseyip öyle davranır
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBaşıma geldi boyu kısa olduğu iÇin olmadı 25 cm fark mı olur ne zamandır konuşuyorsunuz
121 Yorumla- +1 yıl
Olabilir
Soran+1 yıl2 senedir dönüp dolaşıp birbirimize yazıyoruz bulusmak nasip olmadı daha önce ben onu gördüm o beni gördü mü bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNerden tanıştınız
- +1 yıl
Senin boyum kacti kizin boyu kac
Cevap sahibi+1 yıl177 kız 150
- +1 yıl
Hmm kotu mu küçük kız hzni minyon kiz iyiydi erkekler severdi
Cevap sahibi+1 yılBen sevdim zaten o istemedi boy ve fizik olarak bide o yazdı 2 kez 1. Yazdığından sonra engelledim belli sebeblerden sonra kaldırdım engeli ekledi beni yazdı sonra 2. Buluşmadan sonra ayrıldık ama yakışmıyorduk yoksa ben istedim güzeldi huyu vs çok iyiydi tam aradığım gibi o istemedi bende üzerine düşmedim
Soran+1 yılortak arkadasimizin hikayesinde gormus oyle muhabbet acildi
Cevap sahibi+1 yılO mu yazdı ilk önce ve senin boy kilon nedir
Soran+1 yılo yazdı 1.70 57
Cevap sahibi+1 yılHımm boyun ve kilon baya güzel aşırı bence fiziğin iyi onun kaç tahmini yani bizim ki gibi orantısızlık olmasın da bilmiyorum yüzünü beğenir mi de ama buluşmada ilkinde aşırı makyaj ve saç falan yap giyimine dikkat et parfüm çok önemli ilkinde o çok güzel bakımlıydı 2. Gün sıradandı bu bile fark ediyor
Soran+1 yılonun boyu da 1.75 falandır
Cevap sahibi+1 yılGüzel o zaman sorun olmaz
Cevap sahibi+1 yılNe oldu ki nerde buluştunuz
Soran+1 yılilk benim oldugum yere geldi ordan sakin bir kafeye gittik
Cevap sahibi+1 yılYürüyerek dimi yani araba ile değil ne kadar oturdunuz kafe de ve yeni bir plan yaptınız mı sen beğendin mi
Soran+1 yılyürüyerek surekli iltifat etti ve beni izledi yarin tekrar buluşuyoruz
Cevap sahibi+1 yılKeşke yarın buluşmasaydın çok acele etmek kötü oluyor bende yaptım bu hatayı sakin çok üstüne düşme ağırdan sat sence yakışıklı mı beğendin mi
Soran+1 yılcidden her kızın beğenebilecegi bir tipi var kalkmamiza yakin arkadaşlariyla tanıştırdı beni baya güzeldi ya
Cevap sahibi+1 yılHımm baya şanslısın umarım niyeti cinsellik değildir bakiresin dimi
Cevap sahibi+1 yılYa deliricem bu gün beni gördü hanım efendi 4 ay sonra bana istek attı? İşareti attım ne yapayım şimdi ben buna kendi ayağı ile gelirse hiç iyi olmayacak akıl verin lütfen beni beğenmemişti sözde
Gizli Üye(18-24)+1 yılAhahaha aynı durumdayız ask bana dedi seni çekip atsam instada bu gerçekte bu diye şakayla karışık
20 YorumlaKızların hepsi öyle çıkıyo fotografta gercekle alakasi yok zaten hicbirinin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Özgüvenli olman lazım kimse kimseden üstün değil rahat ol
23 Yorumla- +1 yıl
Aynn bunu dedim
Gizli Üye(18-24)+1 yılBeğenmezse beğenmesin biraz kendine özgüvenin olsun o da Brad Pitt değil sonuçta rahat ol kendine güven olduğun gibi davran gerisini de boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoo begenir ya ilgisi vardir illaki varsa hoslaniyorsa en kotu halin bile guzel gelir fotografa bakma sen aldanma sakın knk😀
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBnde fotoda bo k gibi cikarim ama fotoya gore cok iyiyim guzelim 😀😂
Gizli Üye(25-29)+1 yılYarin iki gün sonra haberlere cikarsin kayboldu diye
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen de öyle sanıyordum değilmiş hatta fotoğraftan daha güzelsin dedi shsuduxhnx
01 Yorumla
+1 yılHadi yine iyisin darısı Rusya ile Ukrayna'nın başına
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılben ise fotoğraf ve videolarda dah çirkin çıkıyorum
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAslında güzel de değilim garip
Keşke ben de öyle olsam ben de gerçekte daha güzelim fotoğraflarda çok çirkinim yaaaa
24 Yorumla- +1 yıl
Foto at da görelim o zaman 😅🤭
- +1 yıl
Bi Soruma bakar mısın rica etsem?
- +1 yıl
Bi tanışalım mı?
+1 yılBen de fotoğrafta olduğumdan daha kötü çıkıyorum ya hiç fotojenik değilim
20 Yorumla
+1 yılSEN ONU begeniyormusunki belki sende begenmiycen ne diyorsun kesin tipsiz biseydir ya zaten fzla takma kafana ne diyorsun 😂😂?
01 Yorumla- +1 yıl
Cevap yazamadigina gore tip siz 3zjk birisi neyiyle bulusuyon ya boş ver bulusma 😂
Hadi hayırlısı :)) Güncelleme muhteşem.
10 Yorumla
+1 yılFotoğrafta ne kadar başka çıkabilirsin ki, en fazla birkaç sivilcen varsa efekt onu kapatır😂
17 Yorumla- +1 yıl
Artik nasil efecktler kullaniyosa ablamiz 😂
- +1 yıl
Sdsöxşdkkepcmeixkwjxjqs
- +1 yıl
Bazi kizlar oyle ama ya efecktsiz foto cekemiyo
- +1 yıl
Senin fotoda bi yildiza benzetiyom ama cikaramadim. Sana mi ait 😂
- +1 yıl
Evet fotoğraf benim
- +1 yıl
Gt yaparmsn 👋
- +1 yıl
Are you heree?
+1 yılDünyada başka insan mı yok seni beğenmiyorsa üzülecek bir durum yok
10 YorumlaBeğenmez tabiki beklentiyi artırıp sonra hirt biri gelse sen napardin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılBeğenen her türlü beğenmiyorsa olma zaten
10 Yorumla
+1 yılGerçek yüzünü gösteren bir foto yolla ya da whatsapp avatarına koy riske girme 😉
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne