Turk erkeklerinin neden her zaman yedeği hazır?

Hepiniz ayni degilsiniz biliyoruz. Sen iyilerine denk gelmemissin bu tarz klasik yorumlar beylerden gelecek biliyorum. Önceden bu klasik yorumlarınızı bildiğimi söylemek istiyorum.

Her insan gibi iliski kurmak, sevmek sevilmek istiyorum. Bircok konuştuğum erkek oldu. Birkaci evli çıktı. Şüphelendigim zaman bile inkar ettiler israr edince evet evliyim dediler yetmezmis gibi ben devam etmek istiyorum diyerek karısını aldatmakta hic sorun gormeyenler oldugu gibi, beni m*tres, yuva yıkıcı konumuna düşürmekten de hiç sakinca görmediler sağolsunlar.

Diger bir versiyon sevgilisi olmasina ragmen benimle de iliski kurmaya çalışanlar oldu. Yani birden fazla kızı idare etme durumu. Kiz arkadasi bunu farkedip beni bulup küfürler falan mi yazilmadı sahsıma bu ş*refsizler yüzünden.

Bir tane de benimle konuşup ama eski sevgilisine barışma sinyalleri veren eleman vardı. Kızla arayi duzelttigi zaman beni haliyle bıraktı. Ama bunlarin hepsini sonra öğrendim tabi. Niye soguk yapıyorsun, neden ayrıldın ki benden sorun neydi diye sorunca eski sevgilimle barıştım dedi.

Bu kisiler alt tabaka kisiler degil. Gayet duzgun mesleklerde calisan, okumuş ya da yine iyi bolumlerde egitim gören kisiler, disardan görseniz adam sanacaginiz, konusmasiyla diksiyonuyla adam sanacaginiz tipler.

Hollanda da, almanya da yaşayan ve turk erkegiyle beraberlik, evlilik yasamak isteyen kız kuzenlerimde bu sorunları yasiyorlar. Konustuklarimin karisi, sevgilisi falan varmis, beni buraya gelmek icin kullanacakti hoslandigindan degil neden boyle yapıyorlar diye bana soruyorlar. Ben burada bizzat icindeyim bu toplulugun ben anlamadim neden boyleler ki başkasına açıklayayım bu degisik durumu.
Turk erkeklerinin neden her zaman yedeği hazır?