• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Güzellik & Bakım

Türk erkekleri neden hep göbekli?

GancıkAyı
GancıkAyı Takip Et
Xper 6 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
817
Yapay Zekaya Sor
Zayıf olsa da göbek oluyor neden
Türk erkekleri neden hep göbekli?
Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bunun en büyük nedeni östrojen hakimiyetine yol açan faktörlerin getirdiği bir sonuç olan testosterone düşüklüğüdür...

Çünkü testesterone yağ yaktırır kas artırır, cinsel organ büyütür, ses kalınlaştırır ama östrojen ise yağ biriktirir kas yıkar meme büyütür prostat kanserini büyütür çünkü östrojen yüksekliği pankreastan devamlı yüksek insülin salınımına yol açarak insülin direnci yaptırır. östrojen, aromatase enzimi ile testosteron'dan üretilir. yeşil çaydaki EGCG ve çinko takviyesi bu aromatase 'ı iyi durdurur Bu yüzden yeşil çay yağ yakması ve östrojen hakimiyetli meme kanseri riskini düşürmesiyle ünlüdür. ayrıca stres hormonu kortizol ve insülin direnci, kronikleşirse progesterone eksilmesine yol açar, progesteron un kelliğe ve kıllanmaya yol açan DHT hormonu üzerinde büyük etkileri vardır ama östrojen hakimiyeti sona ermeden progesteron eksikliği de düzelemiyor. Dikkat et erkeklerde 25 den ittibaren hem yağlanma hem de kelliğin başlangıcı görülür bunun nedeni yağlanmayla gelen artmış östrojendir, insülin direncidir.

östrojeni artıran 2 önemli faktör var bir tanesi yaşam tarzının getirdiği stres hormonu kortizol, diğeri ise hareketsiz yaşam tarzına bağlı aşırı karbonhitratlı beslenmek... ikisinin de rolü ayrı ve etkileri fazla. ayrıca yağ dokusu da östrojen üretiyor ve bu durum cok tehlikeli, östrojen hakimiyeti kanda SHBG artırdıgı için buna baglı insülin direnci oluştukça aromatase daha da artar bir kısır döngü oluşur, kısırlık, pcos, meme ve prostat kanserleri, diyabet ve alzheimer riski de insülin direncine bağlı artar... çünkü hem insülin direnci var hem de östrojenle artmış SHBG var, SHBG serbest testosterone u bağlaması ile ünlü bir taşıyıcı protein. östrojen etkisiyle SHBG arttıkça testosterone iyice düşer yağ yakımı daha da zorlaşır, büyüme hormonu düzeylerinin düşmesi ile yaşlanma ve hastalıgı getirir...

Östrojeni DIM takviyeleri temizleyebiliyor ama yukardaki 2 faktör devam ediyorsa östtrojen yeniden birikir...
    Ayrıca bor, çinko, balık yağı, d vitamini ve tongkat ali SHBG düzeylerini düşürerek yağ yaktırıcı testesteron artmasını sağlayabiliyor özellikle bor'un etkisi büyük. yeter ki stresle ve çok yemeyle tetiklenen östrojen üretimi tekrar olmasın... Bor en çok kayısı üzüm erikte bol bulunuyor...

1
    1 Yorumla
    • Mavisafircik2
      Mavisafircik2
      +1 yıl

Kardeş yazının alnından öperim eline koluna sağlık

Yorumla

En İyi Cevaplar

• HalileoHalilei
    HalileoHalilei Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

İnsanlar kendine zaman ayıramıyor artık. Erkekler, kadınlara göre daha rahat hareket ediyor. Kadınlar yediğine dikkat ediyor ama erkekler etmiyor ve spor yapmaya zaman kalmıyor. Çünkü kimisi iş yoğunluğuyla dinlenmek istiyor, kimisi okulda yeterince efor sarf edip spora gitmiyor doğal olarak göbek çıkıyor. Ayrıca Türk erkekleri demişsin ama avrupada da durum farksız, sen sadece internete düşmüş ya da tvlerde boy gösterenleri gördüğün için sana hepsi sportmen gözüküyor. Bu arada kilolu değilim kendimi avutmuyorum yani 😅.

0
    0 Yorumla
  • kadınruhlu35
    kadınruhlu35 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 38
    +1 yıl

Bu kızlarda bi tuhaf, spor yapan, kendine dikkat eden, fiziği güzel, fit, kaslı erkeklere karşıda ön yargılılar, mesela bu soru farklı sorulsaydı, kaslı, bakımlı, spor yapan, fit erkekler sizce nasıl diye sorulsaydı, bu seferde ay ben kas sevmem, yok vücudunu geliştirmiş ama beynini geliştirememiş, yok böyle erkekler hayatını tek bir kadınla geçiremezler, neymiş efendim kaslı erkekler eşcinsel olurmuş, yok cinsel organları küçük olurmuş, efendime söylim kısır oluyorlarmış felan filan diye bi dünya yorum yapardınız.

1
    0 Yorumla
  • GhostlyKisses
    GhostlyKisses Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Çünkü bakımlı olmayı kadınsı olmak sanıyorlar ve ayıplıyorlar. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmiyorlar, titiz değiller. Yediklerine içtiklerine dikkat edip titiz davrananları da ılık sanıp dalga geçerler falan. Sonra da göbekleriyle ayna da bakışıp kalırlar. Erkkelik anlayışları bu :) kıl, göbek ve dazlak bir kafa.

15
    6 Yorumla
    • kalpsizsinzalim
      kalpsizsinzalim
      +1 yıl

😂😂eig hak ediyor

Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Erkekler tuvaletini hayal edemiyom yerel bomba mk

Yorumla
    • Redamancy-4
      Redamancy-4
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
    • Ayyperii19
      Ayyperii19
      +1 yıl

Haykırdım😂

Yorumla
    • elisscan
      elisscan
      +1 yıl

ne güzel yorumladin eline sağlik tez vakitte su kafa değissin cünkü bekar öleceğim sanirim

Yorumla
    • Bahtıs2ikpiyade
      Bahtıs2ikpiyade
      +1 yıl

Bu yorumun alnı olsa öpülür

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

90

Cevap

178

Cevap

• Callmemistress
    Callmemistress Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 43%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.

1. Türkiyedeki düşük hayat standartları ( uzun çalışma saatleri, düşük alım gücü, stresli hayat) Sağlıklı beslenmek nakit, spor yapmak vakit bir hobinin olması hem vakit hem nakit istiyor bu ülkede. Bu yüzden toplumun çoğunluğu için ulaşılmaz ya da zor ulaşılır bunlar.
    2. Ortadoğu kültüründen kaynaklı olarak, fiziksel çekicilik seviyelerini yükseltmek isteyen erkeklerin çoğunluğunun, dış görüntüsüne özen vermek yerine sosyal statü ve maddi imkanlarını yükseltmeyi tercih etmesi.( Not: İşe yarıyor. Zengin erkeği yakışıklı erkeğe, daha fazla kadın tercih ediyor)
    3. Z kuşağında görülmemekle birlikte, dış görüntüye fazla özen göstermenin feminenlik veya eşcinsellikle ilişkilendirilmesi zihniyeti.
    4. Tüm dünyada erkeklerin fiziksel çekicilik seviyelerini arttırma konusunda kadınlara göre epey daha isteksiz olması ve fiziksel görünümleri konusunda epey daha az estetik kaygı taşıması.

10
    2 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Sonun da objektif bakabilen bir insan.

Yorumla
    • Callmemistress
      Callmemistress
      +1 yıl

@Sen_uzulme teşekkür ederim.

Yorumla
  • tuvasilvia
    tuvasilvia Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Başlıca sebebi anneler. Çocuklar mutlu olsun diye şeker-una-yağa alıştırıyorlar. Kendileride zaten bir yaştan sonra salıyor ve mutluluğu yemekte buluyor. Kadınlar kilo konusunda çok fazla laf yediği için toplumda iri ve yeme atağı geçirirken erkeklerde irilik bir yere kadar güç olarak görülüp ailelerce hiç karışılmıyor bir bakıyorsun yüz-yüz yirmi olmuş. Bir diğer sebebi de uzun saatler çalışmamız. İnsanlar fastfood'a kolay ulaşırken sağlıklı yemeklerin pahalı oluşundan ve evde hazırlamak uzun zahmetli gelişinden sağlıksız besleniyor.

6
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.

Bu genellemeye gerek yok bence yorumları okudum hemen hemen hepsini, cinsiyeti yok bunun türk insanı olarak spora uzak bir zihniyete sahibiz genel olarak alışkanlık, çevresel faktörler vs, kadınların kendini çocuk doğurdum diye avutması da yanlış bende 4 yaşında bir erkek çocuğu annesiyim okula çocuğumu bırakırken görüyorum kimi veli çok bakımlı , kimisi zaman bulamadığından kendinden geçmiş durumu kabullenmiş bende doğurduğum da kilo almıştım ama 1 sene de gitti profesyonel dağ bisikletçisiyim 2 sene de radikal bir gelişim sergiledim pilates yapıyorum yakında kickbocks başlıcam sporu yaşamının merkezine oturt ve yeme şekline dikkat et her şey oluyor zaten. Kendine bakan erkek de var kadın da olsa etkisi oluyor olduğundan genç gösteriyorsun ve yaptığın spor kendini farkettiriyor doğum yapmak bir engel değil hiç kimse de bir değil..👍🏻

2
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Hiç bir zaman göbekli bir erkek olamadım =) karın kaslarımda belli olacak kadar değil fakat kilo alamıyorum, genetik bir durum. Bazı insanlar göbekli erkek severken bazıları ise fit ister aynı balıketli hatun, fit veya zayıf hatun tercih ettiğimiz gibi bir durum. Buradan çıkan sonuç ise tüm erkekler göbekli değil.

0
    0 Yorumla
  • iamProfessor
    iamProfessor Takip Et
    Xper 6 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

"Zayıf olsa da göbek var" kelimesi bir international coach için çok mantıksız geliyor.

Sorunun cevabına gelecek olursak kısaca:

Türkiyede yılda 44 milyar adet ekmek üretiliyor. Tabii bunun 4 milyarı israf oluyor o ayrı konu, yani 40 milyar ekmek tüketiliyor.

Ekmeğin tüketilmemesi zararlı olduğu görüşünün sebebi, fırında kalitesiz yağlar ile üretilen unun ( veya yağsız) vücut tarafından sindirilip atılması diğer karbonhidratlara göre çok daha uzun sürüyor.
    Bu süreçte özellikle göbek bölgesinde yağlanmaya sebep oluyor.

Çerçeveletin

0
    1 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Skiny fat e diyorlar onu kas küstlesi az olduğundan dolayı biraz bile yağlı olsa çok göze batıyor kürdana batırılmış zeytin gibi düşün

Yorumla
  • SelinnnRr
    SelinnnRr Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

fit olmak için bir şey yapmadıkları için olabilir mi? hem söyle bişey var amerikadaki şişman erkek sayısı türkiyeden daha fazla yani sadece türk erkekleri değil. çok yiyoruz sanirim :D kendine bakanlar spor yapanlar da var tabi ama çoğu kapıdan ilk göbekle giriyor Ben erkeklerin biraz özen dış görünümüne göstermesi gerektiğğni düşünüyorum ya koltuk altı olsun göğüs olsun alınmalı saç sakal düzgün spor yapnalı bol bol parfüm kokmalı elinde olan seyler için kadın erkek farketmıyor insan vücduna iyi bakmalı

2
    0 Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.

Çünkü aşırı derecede yemek yiyolar çalışıyorlar ve çalışınca spor yaptıklarını zannediyorlar spor Türkiye’de zaten pek yaygın değil heleki erkekler asla yapmıyor O yüzden fazlasıyla göbekli oluyorlar sürekli yiyorlar yani Türkiye’deki bütün erkekler genelde aynı ağır abi rolünde oldukları için asla ve asla kalkıp bir hareket etmek yok sürekli oturuyorlar oturdukları yerde tekrardan bir kez daha tiksindim şu anda Türk erkeklerinden

1
    0 Yorumla
  • kendalliste_
    kendalliste_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Çünkü bizim millet hamurişi ne alışmış anneleri hep karbonhidrat ağırlıklı şeyler yaptıkları için ve türk mutfaginin vazgeçilmezi bunlar ki yurt dışındaki erkeklere bakın ekmek diye dertleri yok full et ve spor o yüzden atletizmler bizimkilerin hareketsiz ve hamurişi ağırlıklı bir hayatları olduğu için göbekli oluyorlar yedikleri göreve gidiyor kasa değil

1
    2 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Bunun acaba ekonamiyle de bir ilgisi olabilir mi? Şu an yumurta bile lüks biz sporcular ev yemeğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz adamlar okul harçlığıyla bile (10$) 1kg dana eti alabiliyor. Parası olup tercih etmeyinden çok imkanı olmayanda var çünkü yurt dışında pizza ve hamburger tüketiminde ve obez insan sayısına 1. sıralarda yer alıyor çoğu. Objektif bakmak gerek.

Yorumla
    • kendalliste_
      kendalliste_
      +1 yıl

Haklisin ama bu eskilerden beri böyle bir adet zaten yani eskiden ekonomi iyiyken de bizim erkekler böyleydi

Yorumla
  • Strong_Warrior
    Strong_Warrior Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Günde 12 saat çalıştırdıkları için. Ona rağmen Türk erkeklerinin çoğu kaslı aslında. Türk kızları ise camış gibi. Kilolu, ağır, şişko. Bence sorun Türk kızlarında. Türk erkeklerinde değil. Bir de nedense böyle konular hep vitrine çıkıyor. Amaç erkek düşmanlığı. Ah KS ah. Tam tersi sorulsa, vitrine koymazlar. Haksızlık bu. Cinsiyetçiliktir bu.

0
    0 Yorumla
  • SadFragile
    SadFragile Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 98%
    +1 yıl

Türk mutfağının yağlı ve diyete uygun yemekleri olmadığı için insanlar göbekli oluyor aynı zamanada çoğumuz sporla ilgilenmiyor maalesef bununda büyük bir etkisi var.

5
    1 Yorumla
    • VOLCANOGS
      VOLCANOGS
      +1 yıl

Doğru tespit 👍🏻👍🏻

Yorumla
  • meeervv
    meeervv Takip Et
    Xper 5 Yaş: 26 , eic 94%
    +1 yıl

kendilerine bakmadan 90 60 90 kiz isteyenler yok mu bir de... Soyu kurusun

8
    12 Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Dimi. Birde şey var kıl yumağı gibi gezip hafif tüylü kız görünce Harun abi demeleri hshdjdşfpv

Yorumla
    • meeervv
      meeervv
      +1 yıl

puhalshalsbabd o kadar haklısın ki ask kadayıf olmuşlar hala yüz tüyüne laf yapiyolar

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      +1 yıl

Kıl yumağı gibi gezmeyene parlak diyen sizlersiniz

Yorumla
    • meeervv
      meeervv
      +1 yıl

parıl parıl parlayın asko ne güzel işte

Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Ben demedim?

Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Diyene tatavanı yap

Yorumla
    • KomandoYüzbaşı
      KomandoYüzbaşı
      +1 yıl

@missyxxx Kadınlar yüzünden oldu erkek dediğin sakallı olacak kıllı olacak diye diye millet mağara adamına döndü.

Yorumla
    • meeervv
      meeervv
      +1 yıl

siz niye simdi kendi bakimsizliginizi bize attınız 😂

Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Ya ben demiyom mk

Yorumla
    • missyxxx
      missyxxx
      +1 yıl

Kanka of uğraşılmaz bunlrla salla

Yorumla
    • ayhan2133hello
      ayhan2133hello
      +1 yıl

Evet bak bu doğruda kendine bakanda bulamıyor

Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      +1 yıl

@missyxxx mk ne demek?

Yorumla
  • Çirkinkadınım
    Çirkinkadınım Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

Valla türk erkekleri beni begenmiyor ama yakışıklı çok az.
    Sokakta yürüyorum cılız cılız kısa boylu göbekli tipler.
    Ama beni beğenmiyorlar.
    Çirkinim ama fiziğime dikkat eden bakımlı kızım.

Maymunsu yobaz beyinsiz türk erkekleri ile evleneceğime evde kalırım daha iyi begenmezseniz beğenmeyin.

3
    7 Yorumla
    • MrThickDick
      MrThickDick
      +1 yıl

Aga bee aglicam simdii

Yorumla
    • GopÇocuğu
      GopÇocuğu
      +1 yıl

Senin gibi biri evlenip ürememeli sen bekar kal ne olur.

Yorumla
    • Haycek_9
      Haycek_9
      +1 yıl

Aynen herkes seni beğenmeli beğenmeyen tükaka. Sen sadece çirkin de değilsin kezbansın

Yorumla
    • kasyığını
      kasyığını
      +1 yıl

fiziğine dikkat ediyorsan guzelsındır.

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ediyorum ya da hangi şehirleri gezdiniz hayatınızda? ya da bu ülkede fit ve zinde kadın bana denk gelmedi çünkü azınlıklar, gerisi zayıf bi deri kemikliği fitlik sanıyor kalça dümdüz ya da içi boş kollar sarkık. Erkeklerin hepsi göbekli kadınların hepsi fit gibi yorumlar gördükçe şaşırıyorum.

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorum sahibi (!) https://www.hizliresim.com/9dlwh68

Yorumla
    • GopÇocuğu
      GopÇocuğu
      +1 yıl

Bumu kendine çirkin diyen gacı

Yorumla
  • ophelia-a
    ophelia-a Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 94%
    +1 yıl

Kendilerini mükemmel sanıp kendilerine bakmadiklari için

6
    1 Yorumla
    • furkaanercaan
      furkaanercaan
      +1 yıl

En isabetli yorum olmuş

Yorumla
  • burakistan35
    burakistan35 Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.

bacım ,

erkegın gobeklısı evın balkonlusu makbul derler .

ayrıca yemekte salca kadında kalca onemlıdır .

velhasıl ben sacı uzun aklı kısa olanını makbül görmekteyim .

pekı ya sen?

:)

1
    0 Yorumla
  • owman
    owman Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

Atmış buraya iki göbekli erkek ama genel olarak bi baksa bu oran türkiyede göbekli erkeklerin kadınlara oranla daha düşük olduğunu
    -Türkiyede her 100 kadından 40’ obezken, erkeklerde bu oran her 100 kişiden 20 si

0
    0 Yorumla
  • Mr_Leo
    Mr_Leo Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

Sağlıksız beslenmeye ve alkole olan zaaflarından dolayı fıçı gibi dolaşıyorlar. Bir hevesle spora başlarlar yalnızca % 10’u devam eder bunların da % 5’lik kısmı başarılı olur geri kalanı da pes eder başa döner.

0
    0 Yorumla
  • Arag0rn s
    Arag0rn Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 41%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı.

Neden direkt Türk erkeklerine laf ediliyor. Dünyada bir göbekli onlarmış gibi. Tüm dünya erkeklerini gördünüz de karşılaştırma yapıyorsunuz. Göbeklisi de, baklavalısı da var. Hangisi dikkatinizi çekiyorsa onu seversiniz olur biter 😊

0
    0 Yorumla
  • Ayyperii19
    Ayyperii19 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 93%
    +1 yıl

Göbekli seven kadınlardan dolayı 😂
    Birazda hanımlar evlendikten sonra erkeklere bilerek kilo aldırıyorlar kimse bakmasın diye kdkd

3
    7 Yorumla
    • Freddy1616
      Freddy1616
      +1 yıl

Erkeklerin aklı yok mu?

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Ya bana neden hep etli butlu seven kız geliyor bana o zaman hep, fit ve yağsız biri olduğum halde? Bu işte bir iş var zayıf olsan laf ediyorlar spor yapsan kız için yapıyorsun diyorlar şişman olsan ayı diyorlar. Kimseyi memnun edemeyiz bunu öğretti hayat.

Yorumla
    • Ayyperii19
      Ayyperii19
      +1 yıl

Ya o değil de bende zayıf erkekleri sevmiyorum. Çöp gibi bacakları olup birde dar pantolon giyiyorlar sinir oluyorum. Ne şişman olacak ne de zayıf kaslı olmak da zorunda değil normal olsun 😂👌

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Allah sabır versin hayatınıza girecek insana :D yorum sahibi (!) https://www.hizliresim.com/9dlwh68

Yorumla
    • Ayyperii19
      Ayyperii19
      +1 yıl

Bu kadın kim kdmd

Yorumla
    • vinniehacker21
      vinniehacker21
      +1 yıl

@Sen_uzulme diğer yorumda da baban Türk değilmi diye sormuşsun hesap donduruldu buradan yazıyorum. Babam Türk değil ayrıca herkese yorum yapman tuhaf

Yorumla
    • BlackDeacker
      BlackDeacker
      +1 yıl

Evet kizlar hafif gobekli seviyor😂ponçik oluyormuşuz😂

Yorumla
  • Saknuzulmetmmmi
    Saknuzulmetmmmi Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Göbeksiz erkek balkonsuz eve benzer metoduyla kendilerini kandırdıkları için. Ayrıca sadece erkekler değil, kadınların %80i göbekli. Hiç kimse kendisine bakmıyor maalesef.

1
    6 Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Kadınlar doğum yapıyor çok normal erkekler doğum yapmıyor

Yorumla
    • Saknuzulmetmmmi
      Saknuzulmetmmmi
      +1 yıl

@Büşra_riri bekar kızların hepsi fit diyorsun yAni.

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

@busra_riri https://www.hizliresim.com/9dlwh68 şu doğum yapmış kadına bak ondan sonra konuş kendinizi böyle avutmayın.

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Maalesef her kadın bu kadın gibi olmuyor kimisi gerçekten kendine bakmasa da kimisi kendine bakacak vakit bulamıyor

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Ayrıca bu kadın da doğum çatlakları görünmüyor doğum yaptığını nerden anladın

Yorumla
    • Büşra_riri
      Büşra_riri
      +1 yıl

Doğum çatlaklarını ancak lazerle aldırmak gerekiyor o da ekstra para demek ülkenin de ortalama hali belli yani

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kadınlar da öyle ki. Çoğumuz göbekliyiz. Spor yapan çok az. Homini gırtlak yiyor millet.

7
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@simgee_yuuna Bana ne? Asıl sana eksi.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sanki herkese kilolu dedim üzerlerine alınıp eksilemişler bir de g*ri zekalılar.

Yorumla
  • RRRaskoInikov
    RRRaskoInikov Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 35%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.

Göbekli değilim falan değilim. https://www.hizliresim.com/fofnjzq

0
    0 Yorumla
  • YELELİ
    YELELİ Takip Et
    Bilge Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Türkiye Avrupa kıtasının obezite şampiyonu sormak anlamsız ben misal bak bunu sana yazarken lahmacunun arasında donut koydum dürüm yaptım yerken yazıyorum düşün yani

0
    0 Yorumla
  • Cerencemrenaz
    Cerencemrenaz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 79%
    +1 yıl

Çünkü değişikler spor yok bir şey yok anca yemek yiyorlar

3
    2 Yorumla
    • NİGHTSTALKER1996
      NİGHTSTALKER1996
      +1 yıl

Spor bitek sen yapyosun bize sıra gelmyo

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Daha çok soru şöyle olmalı "Türkiye'de yaşayanlar neden hep göbekli?"

Sağlıklı beslenmiyoruz, spor alışkanlığımız yok ve yemelerimiz lezzetli.

3
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zayıf olsa da insan yetersiz ve sağlıksız beslenme sonucu göbek kısmında yağ birikmesi olur.

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Sonunda objektif bakabilen bir insan.

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Ülkede 1kg tavuğun fiyatı 40-45 tl olunca. Erkekleri de göbekli hareketsiz olur. Erkeği erkek yapan et tüketimidir. Et tüketimi düştükçe toplumda gevşek kıadınımsı kişiler çoğalır.

3
    2 Yorumla
    • furkaanercaan
      furkaanercaan
      +1 yıl

İlk defa duyuyorum

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Testo azalıyor haklı

Yorumla
  • Suannickimiokudun
    Suannickimiokudun Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Ben erkegimi hafif sisman severim böyle sarildiginda ayi gibi olsun

3
    0 Yorumla
  • holywoman
    holywoman Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Türk erkekleri bi boğazına bide uçkurlarına düşkün oluyo çoğu ondan

3
    5 Yorumla
    • canbeydiceksiniz
      canbeydiceksiniz
      +1 yıl

Türk kadınları cok farkli demi :)

Yorumla
    • holywoman
      holywoman
      +1 yıl

Üstünemi alındın çen he?

Yorumla
    • canbeydiceksiniz
      canbeydiceksiniz
      +1 yıl

Evet vok alindim ustume 😀

Yorumla
    • holywoman
      holywoman
      +1 yıl

Demekki sende öylesin.

Yorumla
    • canbeydiceksiniz
      canbeydiceksiniz
      +1 yıl

Sorma cok siskoyum 😀

Yorumla
  • PembikGelin
    PembikGelin Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 87%
    +1 yıl

Bira göbeği deniliyor ona. Bira içmekten kaynaklı.
    Stres göbeği de olabilir ama ikisjin tipi farklı.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Garibim türk erkekleri ya, demek ki zoruna gitmiş hepsinin göbekli olmaları, 110 küsür erkek yorum yapmış, allahım ya haykırıyorum, kesin onlar de Türk kadınlarını yermiştir. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

1
    1 Yorumla
    • vinniehacker21
      vinniehacker21
      +1 yıl

HJsjajxkapcoskxks dimi

Yorumla
  • Gölgesizkarakter
    Gölgesizkarakter Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 67%
    +1 yıl

Spordan bihaber yaşıyorlar birde akşam, gece atıştırma alışkanlıkları var. Altıdan sonra yenilen her şey göbek olarak geri döner tabii ki.

1
    1 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Akşam metobolizma yavaşlar diye bir bilimsel açıklama yok. Konu basit, harcadığın kalori aldığın kalorilerden fazlaysa kalori açığı çıkar ve bu açığı vücut yağlardan kapatır ve yağ yakımı gerçekleşir. Sen 2 öğün beslensen yine hesaplı beslensen yine kilo verirsin hatta baklava ye yine standart kalorini açma yine kilo verirsin ama sağlıksız kilo vermiş olursun, baklava sadece örnekti.

Yorumla
  • Ultra_Phoenix
    Ultra_Phoenix Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Çünkü önemsemiyorlar ya da büyük ihtimalle çalışmaktan dolayı kendilerine vakit bulamıyorlar. Herkesin hayat hikayesi farklı sonuçta.

1
    0 Yorumla
  • RemuS_LupiN
    RemuS_LupiN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 94%
    +1 yıl

Kadın olsun erkek olsun neredeyse aynı. Spor yapan , sağlığına yediklerine ve içtiklerine dikkat eden çok az insan var.

1
    1 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Sonunda objektif bakabilen bir insan.

Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl

Halk olarak fakiriz çocukken ekmekle ye doyamazsın diye büyütülen nesiller nasıl göbeksiz olsun 😂

1
    2 Yorumla
    • GancıkAyı
      GancıkAyı
      +1 yıl

Çok haklısın :)

Yorumla
    • met96
      met96
      +1 yıl

Teşekkür ederim 😊

Yorumla
  • defii
    defii Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 41%
    +1 yıl

Valla ben göbekli seviyorum o yüzden benim için problem değil

2
    1 Yorumla
    • pars1453
      pars1453
      +1 yıl

Nasıl sın kanka iyi misin

Yorumla
  • ImpossiblePrincess
    ImpossiblePrincess Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 75%
    +1 yıl

marka, etiket takıntısı ve paraya bakmaktan göbeklerini görmüyorlar çünkü

2
    2 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
    • ImpossiblePrincess
      ImpossiblePrincess
      +1 yıl

@Sen_uzulme :) yani?

Yorumla
  • DenizYıldızı3581015
    DenizYıldızı3581015 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bazıları çok yiyip içiyorlar sporda yok yat yat kilo alıp göbekli olmaları doğal bu yüzden

2
    0 Yorumla
  • 34Beyoğlu
    34Beyoğlu Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl

ne alaka ya herkes bir mi? ayrica onca stresli bir ulkede kisisel bakimina zihinsel bakimina fiziksel bakimina ne kadar dikkat edebiliyor ki insanlar

0
    0 Yorumla
  • kantitatif
    kantitatif Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Sanırım yapısal olarak elma tipi kilo alıyorlar çoğunluğu. O değil de soru görselindeki çıtırın instasi var mı? 😂

0
    1 Yorumla
    • Ylcın
      Ylcın
      +1 yıl

Var

Yorumla
  • kırmızılego
    kırmızılego Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl

O zaman ben Türk değilim heralde. Zayıfım ve zayıf olduğum halde de göbeğim yok. Aşırı zayıf sıska da değilim. 170 boy 68kg

0
    0 Yorumla
  • berkayalperdogan
    berkayalperdogan Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.

Sizi ilgilendirmez çünkü bizim göbekli olmamız veya fit olmamız kimse kimseyi beğendirmek zorunda değil insanlar istediği gibi yaşar.

0
    0 Yorumla
  • MaşaKocaAyıı
    MaşaKocaAyıı Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 97%
    +1 yıl

Dün bi tane gördüm hele rafa uzanırken göbüşü açıldı bluz göbeği örtüyormuş meğer 9 aylık varıdı adam😂

0
    1 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
  • Demir666
    Demir666 Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 92%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı.

Siz kadınlara borçluyuz diycem de benimle evlenecek kişi bu konuda şanslı kilom sabit ne kadar yersem yiyeyim.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Biz kızlar göbekli erkeklere bakmazsan onlarda zayıflamaya mecbur

Şaka bir tarafa göbek içki içtikleri için oluyormuş zayıf erkekler bile göbekli oluyor demişsin ya içki içtikleri için zayıflarda göbek oluyor

0
    12 Yorumla
    • AttractiveLeo
      AttractiveLeo
      +1 yıl

Sen ne diyon ya hsjfjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kafam karışık bugün 😂

Yorumla
    • AttractiveLeo
      AttractiveLeo
      +1 yıl

Neyin var :)

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hoşlandığım çocuk 14 Şubat gecesi sevgilisiyle fotorf koymuş o an için kötü oldum ama şu an iyiyim 😂 soruyu da göbekli erkek diye sorunca aklıma o geldi hem göbekli hem tepesinde saçı yok şu an var ama dökülüyor aman banane onu da sevgilisi düşünsün dimi 😂

Yorumla
    • kadans
      kadans
      +1 yıl

Millette içki içecek para mı var 😅

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

çiçek illa buluyorlar bunun parayla alakası yok bağımlılık sonuçta

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Zzzikimlanacak yazdım çiçek diye çevirmiş 😂

Yorumla
    • kadans
      kadans
      +1 yıl

İçtikçe çiçekleniyorlar ya ondandır 😁😁

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ediyorum ya da hangi şehirleri gezdiniz hayatınızda? ya da bu ülkede fit ve zinde kadın bana denk gelmedi çünkü azınlıklar, gerisi zayıf bi deri kemikliği fitlik sanıyor kalça dümdüz ya da içi boş kollar sarkık. Erkeklerin hepsi göbekli kadınların hepsi fit gibi yorumlar gördükçe şaşırıyorum.

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ben kadınlar fit demedjm mesala ben Balıketliyim hafif bir göbeğim var ve bu benim çok canımı sıkıyor 🙄

Yorumla
    • kadans
      kadans
      +1 yıl

Obez olmadıktan sonra önemli değil. kimse tığ gisi atletic olmak zorunda değil

Yorumla
  • bahisci82
    bahisci82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 100%
    +1 yıl

Spor ve beslenme hayat felsefem. Azıcık göbek çıkmaya başlasa hemen müdahale ederim. Ama türk erkekleri maalesef çok rahatlar. Ye iç yat...

0
    0 Yorumla
  • A-R-SLİNE
    A-R-SLİNE Takip Et
    Yoda Yaş: 40 , eic 91%
    +1 yıl

Bir söz var böyle g... Bu y... Kaç tane fit kadın var çevrende yaşı 30 geçip? 18-25 yaşında kilonu korumak kolay gelde 30 dan sonra dene bakalım.

0
    0 Yorumla
  • RollThree
    RollThree Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

nedeni şu sürekli ayaktalar ama çok yiyolar spor yapmıyolar eğer ayakta işde çalışmasalar göbek yerinde başka yerindede çıkar

0
    0 Yorumla
  • Unforeseeable
    Unforeseeable Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Ülkede genel anlamda bir sorun var bu konuda.
    Spor yapan ya da kilosuna dikkat eden insanlar azınlıkta.

0
    0 Yorumla
  • inadınasevv
    inadınasevv Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Alla alla niye öyle acaba çok düzensiz beslenme ve bazı genetik faktörlerdir aynı zamanda spor yapmamaları

0
    0 Yorumla
  • ToNightIsTheNight
    ToNightIsTheNight Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl

Powerlifting yaptım göbeğim var evet ama bana çok güç kattı. Sixpackli dönemim de vardı hatta bu yaza yine olacak ama emin ol biraz göbek daha iyidir. Hayvan gibi fitken insanın her şeyi kısması gerekiyor aman onu yemeyim bunu yemeyim.

0
    0 Yorumla
  • kovaburcuzekasi
    kovaburcuzekasi Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

Çünkü kaldır indir işlerini yapmiyorlar. Karınları yatıyor gayet konforlular. Yemekle ilgisi yok

1
    3 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
    • vinniehacker21
      vinniehacker21
      +1 yıl

Spor salonları şişman erkek dolu valla şişman erkekten çok

Yorumla
    • vinniehacker21
      vinniehacker21
      +1 yıl

Kadınlar daha fit bilmiyorum ben fit kadına daha çok rastlıyorum.

Yorumla
  • BiBusesin
    BiBusesin Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Çok çalışmaktan😄😄 neden olacak bira sigara yatış. Ekmek arası ekmek yemekten😂

1
    0 Yorumla
  • dengeszhatuns
    dengeszhatuns Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 96%
    +1 yıl

hayvan gibi spor yapip kasi evreni kaplayan gobegi olan ve totosu kocaman erkeklere ne demeli

1
    6 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Kapılardan geçeme

Yorumla
    • dengeszhatuns
      dengeszhatuns
      +1 yıl

Sen geceme 😂

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Ya bana neden hep etli butlu seven kız geliyor bana o zaman hep, fit ve yağsız biri olduğum halde? Bu işte bir iş var zayıf olsan laf ediyorlar spor yapsan kız için yapıyorsun diyorlar şişman olsan ayı diyorlar. Kimseyi memnun edemeyiz bunu öğretti hayat.

Yorumla
    • dengeszhatuns
      dengeszhatuns
      +1 yıl

Nealaka soru o yonde yoksa tabiki gorsellige gore yargilamamak lazm

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Seni kasdetmedim ya çoğunluk böyle anlam veremiyorum burada kimse sevmiyor mesela %85i şişmanlıktan rahatsız ama gerçek hayatta sorsan hepsi tombul etli butlu seviyor o yüzden dedim.

Yorumla
    • dengeszhatuns
      dengeszhatuns
      +1 yıl

Haklisn

Yorumla
  • Angela2020
    Angela2020 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 91%
    +1 yıl

Neden böyle bir algı var ki aslında bir çoğu değil bence 🤔

1
    0 Yorumla
  • MolatMalemdar
    MolatMalemdar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 24 , eic 96%
    +1 yıl

Dertlerimizi içimize ata ata... şişkinlik yaptı be usta

1
    0 Yorumla
  • çikolataçikilop
    çikolataçikilop Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

artık yok öyle fazla ya herkes dikkat ediyor kendine yani hiç değilse yeni nesil

1
    1 Yorumla
    • Emrah_81
      Emrah_81
      +1 yıl

Pandemide başladık spora artık göbekler gitti sayılır 😂

Yorumla
  • efulimmm88
    efulimmm88 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl

Erkeğin kalbine giden yol mideden geciyor dersek olacağı o 😃

1
    0 Yorumla
  • Hayatgercek
    Hayatgercek Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 59%
    +1 yıl
    Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Hadi bunu geç, aynaya bakmadan birde kusursuz birini ister yanında... 😄

1
    3 Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

Yorumla
    • Hayatgercek
      Hayatgercek
      +1 yıl

@Sen_uzulme bunun adı kader, zaten seveni insan istemez, sevdiğinde seni sevmez bunun gibi, hep ters olur... Emin ol herkes böyle ya da çoğu bende dahil

Yorumla
    • Sen_uzulme
      Sen_uzulme
      +1 yıl

En iyisi bir köpeğin bir evin olucak yaşican ya insanlar toksiktir. Doğru insan varsada bizi bulmaz karışma çıksa dünya ikiye ayrılır boşluğa uçarız kesin.

Yorumla
  • Occus
    Occus Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

sağlıksız yağ birikimi sonucu karaciğerleri yağlı çünkü bu yüzden

1
    0 Yorumla
  • Lütfetmedinizefenim
    Lütfetmedinizefenim Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl

Zayıf gobeklililte uzun süre yağ kalmasıyla oluşuyor
    Türklere has özellik değil

0
    0 Yorumla
  • MRisTT
    MRisTT Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 92%
    +1 yıl

Ben değilim.
    Kaldı ki tüm dünya öyle. Bize özel bir durum değil.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (208)
Devamını Gör(253)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Türk erkekleri neden hep göbekli?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkekleri neden göbekli? 24 cevap verildi
Türk erkekleri neden göbekli? 10 cevap verildi
Türk erkekleri neden göbekli? 33 cevap verildi
Türk erkekleri neden pasaklı? 9 cevap verildi
Türk erkekler neden boyle? 10 cevap verildi
Türk erkekleri neden hep acıtasyon yapıyor? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Morcistan diye ülke olsaydı ve o ülkede sadece mor giyinme zorunluluğu olsaydı o ülkeye gider miydiniz?
  • Aşk mısın, acı mı?
  • Hamsızlık yaşıyor musunuz?
  • Uslu musun fırlama mı?
  • Tanımadığınız şarkıcının konserine gider misiniz?
  • Benim aklıma yine bir şey takıldı şimdik evlendiğimiz kişi yediğimiz veya yemediğimiz yemeye karışabilir mi buna hakkı var mı?
  • 01:49 Bu saatte ayran içilir mi?
  • Bir kişinin üşenmeyip kaç sorusuna kadar baktınız okuyup cevap yazıdınız sizi gidi stalkerler sizi?
  • Yayın yaparak para kazanıyorum ama bunu yaptığımdan beri çok mutsuzum, hiçbir şey yolunda gitmiyor. Neden böyle oluyor?
  • Aşk hayatınızda en büyük yanlışı kime yaptınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨