Gizli Üye(30-35)+1 yılBunun en büyük nedeni östrojen hakimiyetine yol açan faktörlerin getirdiği bir sonuç olan testosterone düşüklüğüdür...
Çünkü testesterone yağ yaktırır kas artırır, cinsel organ büyütür, ses kalınlaştırır ama östrojen ise yağ biriktirir kas yıkar meme büyütür prostat kanserini büyütür çünkü östrojen yüksekliği pankreastan devamlı yüksek insülin salınımına yol açarak insülin direnci yaptırır. östrojen, aromatase enzimi ile testosteron'dan üretilir. yeşil çaydaki EGCG ve çinko takviyesi bu aromatase 'ı iyi durdurur Bu yüzden yeşil çay yağ yakması ve östrojen hakimiyetli meme kanseri riskini düşürmesiyle ünlüdür. ayrıca stres hormonu kortizol ve insülin direnci, kronikleşirse progesterone eksilmesine yol açar, progesteron un kelliğe ve kıllanmaya yol açan DHT hormonu üzerinde büyük etkileri vardır ama östrojen hakimiyeti sona ermeden progesteron eksikliği de düzelemiyor. Dikkat et erkeklerde 25 den ittibaren hem yağlanma hem de kelliğin başlangıcı görülür bunun nedeni yağlanmayla gelen artmış östrojendir, insülin direncidir.
östrojeni artıran 2 önemli faktör var bir tanesi yaşam tarzının getirdiği stres hormonu kortizol, diğeri ise hareketsiz yaşam tarzına bağlı aşırı karbonhitratlı beslenmek... ikisinin de rolü ayrı ve etkileri fazla. ayrıca yağ dokusu da östrojen üretiyor ve bu durum cok tehlikeli, östrojen hakimiyeti kanda SHBG artırdıgı için buna baglı insülin direnci oluştukça aromatase daha da artar bir kısır döngü oluşur, kısırlık, pcos, meme ve prostat kanserleri, diyabet ve alzheimer riski de insülin direncine bağlı artar... çünkü hem insülin direnci var hem de östrojenle artmış SHBG var, SHBG serbest testosterone u bağlaması ile ünlü bir taşıyıcı protein. östrojen etkisiyle SHBG arttıkça testosterone iyice düşer yağ yakımı daha da zorlaşır, büyüme hormonu düzeylerinin düşmesi ile yaşlanma ve hastalıgı getirir...
Östrojeni DIM takviyeleri temizleyebiliyor ama yukardaki 2 faktör devam ediyorsa östtrojen yeniden birikir...
Ayrıca bor, çinko, balık yağı, d vitamini ve tongkat ali SHBG düzeylerini düşürerek yağ yaktırıcı testesteron artmasını sağlayabiliyor özellikle bor'un etkisi büyük. yeter ki stresle ve çok yemeyle tetiklenen östrojen üretimi tekrar olmasın... Bor en çok kayısı üzüm erikte bol bulunuyor...11 Yorumla- +1 yıl
Kardeş yazının alnından öperim eline koluna sağlık
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanlar kendine zaman ayıramıyor artık. Erkekler, kadınlara göre daha rahat hareket ediyor. Kadınlar yediğine dikkat ediyor ama erkekler etmiyor ve spor yapmaya zaman kalmıyor. Çünkü kimisi iş yoğunluğuyla dinlenmek istiyor, kimisi okulda yeterince efor sarf edip spora gitmiyor doğal olarak göbek çıkıyor. Ayrıca Türk erkekleri demişsin ama avrupada da durum farksız, sen sadece internete düşmüş ya da tvlerde boy gösterenleri gördüğün için sana hepsi sportmen gözüküyor. Bu arada kilolu değilim kendimi avutmuyorum yani 😅.
00 Yorumla
+1 yılBu kızlarda bi tuhaf, spor yapan, kendine dikkat eden, fiziği güzel, fit, kaslı erkeklere karşıda ön yargılılar, mesela bu soru farklı sorulsaydı, kaslı, bakımlı, spor yapan, fit erkekler sizce nasıl diye sorulsaydı, bu seferde ay ben kas sevmem, yok vücudunu geliştirmiş ama beynini geliştirememiş, yok böyle erkekler hayatını tek bir kadınla geçiremezler, neymiş efendim kaslı erkekler eşcinsel olurmuş, yok cinsel organları küçük olurmuş, efendime söylim kısır oluyorlarmış felan filan diye bi dünya yorum yapardınız.
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bakımlı olmayı kadınsı olmak sanıyorlar ve ayıplıyorlar. Yediklerine ve içtiklerine dikkat etmiyorlar, titiz değiller. Yediklerine içtiklerine dikkat edip titiz davrananları da ılık sanıp dalga geçerler falan. Sonra da göbekleriyle ayna da bakışıp kalırlar. Erkkelik anlayışları bu :) kıl, göbek ve dazlak bir kafa.
156 Yorumla- +1 yıl
😂😂eig hak ediyor
- +1 yıl
😂😂😂😂
- +1 yıl
Haykırdım😂
- +1 yıl
Bu yorumun alnı olsa öpülür
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
178Cevap
- Güzellik & Bakım konusunda 658 cevap paylaştı.
+1 yıl1. Türkiyedeki düşük hayat standartları ( uzun çalışma saatleri, düşük alım gücü, stresli hayat) Sağlıklı beslenmek nakit, spor yapmak vakit bir hobinin olması hem vakit hem nakit istiyor bu ülkede. Bu yüzden toplumun çoğunluğu için ulaşılmaz ya da zor ulaşılır bunlar.
2. Ortadoğu kültüründen kaynaklı olarak, fiziksel çekicilik seviyelerini yükseltmek isteyen erkeklerin çoğunluğunun, dış görüntüsüne özen vermek yerine sosyal statü ve maddi imkanlarını yükseltmeyi tercih etmesi.( Not: İşe yarıyor. Zengin erkeği yakışıklı erkeğe, daha fazla kadın tercih ediyor)
3. Z kuşağında görülmemekle birlikte, dış görüntüye fazla özen göstermenin feminenlik veya eşcinsellikle ilişkilendirilmesi zihniyeti.
4. Tüm dünyada erkeklerin fiziksel çekicilik seviyelerini arttırma konusunda kadınlara göre epey daha isteksiz olması ve fiziksel görünümleri konusunda epey daha az estetik kaygı taşıması.102 Yorumla- +1 yıl
Sonun da objektif bakabilen bir insan.
- +1 yıl
@Sen_uzulme teşekkür ederim.
+1 yılBaşlıca sebebi anneler. Çocuklar mutlu olsun diye şeker-una-yağa alıştırıyorlar. Kendileride zaten bir yaştan sonra salıyor ve mutluluğu yemekte buluyor. Kadınlar kilo konusunda çok fazla laf yediği için toplumda iri ve yeme atağı geçirirken erkeklerde irilik bir yere kadar güç olarak görülüp ailelerce hiç karışılmıyor bir bakıyorsun yüz-yüz yirmi olmuş. Bir diğer sebebi de uzun saatler çalışmamız. İnsanlar fastfood'a kolay ulaşırken sağlıklı yemeklerin pahalı oluşundan ve evde hazırlamak uzun zahmetli gelişinden sağlıksız besleniyor.
60 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılBu genellemeye gerek yok bence yorumları okudum hemen hemen hepsini, cinsiyeti yok bunun türk insanı olarak spora uzak bir zihniyete sahibiz genel olarak alışkanlık, çevresel faktörler vs, kadınların kendini çocuk doğurdum diye avutması da yanlış bende 4 yaşında bir erkek çocuğu annesiyim okula çocuğumu bırakırken görüyorum kimi veli çok bakımlı , kimisi zaman bulamadığından kendinden geçmiş durumu kabullenmiş bende doğurduğum da kilo almıştım ama 1 sene de gitti profesyonel dağ bisikletçisiyim 2 sene de radikal bir gelişim sergiledim pilates yapıyorum yakında kickbocks başlıcam sporu yaşamının merkezine oturt ve yeme şekline dikkat et her şey oluyor zaten. Kendine bakan erkek de var kadın da olsa etkisi oluyor olduğundan genç gösteriyorsun ve yaptığın spor kendini farkettiriyor doğum yapmak bir engel değil hiç kimse de bir değil..👍🏻
20 Yorumla - Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılHiç bir zaman göbekli bir erkek olamadım =) karın kaslarımda belli olacak kadar değil fakat kilo alamıyorum, genetik bir durum. Bazı insanlar göbekli erkek severken bazıları ise fit ister aynı balıketli hatun, fit veya zayıf hatun tercih ettiğimiz gibi bir durum. Buradan çıkan sonuç ise tüm erkekler göbekli değil.
00 Yorumla
+1 yıl"Zayıf olsa da göbek var" kelimesi bir international coach için çok mantıksız geliyor.
Sorunun cevabına gelecek olursak kısaca:
Türkiyede yılda 44 milyar adet ekmek üretiliyor. Tabii bunun 4 milyarı israf oluyor o ayrı konu, yani 40 milyar ekmek tüketiliyor.
Ekmeğin tüketilmemesi zararlı olduğu görüşünün sebebi, fırında kalitesiz yağlar ile üretilen unun ( veya yağsız) vücut tarafından sindirilip atılması diğer karbonhidratlara göre çok daha uzun sürüyor.
Bu süreçte özellikle göbek bölgesinde yağlanmaya sebep oluyor.
Çerçeveletin01 Yorumla- +1 yıl
Skiny fat e diyorlar onu kas küstlesi az olduğundan dolayı biraz bile yağlı olsa çok göze batıyor kürdana batırılmış zeytin gibi düşün
fit olmak için bir şey yapmadıkları için olabilir mi? hem söyle bişey var amerikadaki şişman erkek sayısı türkiyeden daha fazla yani sadece türk erkekleri değil. çok yiyoruz sanirim :D kendine bakanlar spor yapanlar da var tabi ama çoğu kapıdan ilk göbekle giriyor Ben erkeklerin biraz özen dış görünümüne göstermesi gerektiğğni düşünüyorum ya koltuk altı olsun göğüs olsun alınmalı saç sakal düzgün spor yapnalı bol bol parfüm kokmalı elinde olan seyler için kadın erkek farketmıyor insan vücduna iyi bakmalı
20 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 6,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü aşırı derecede yemek yiyolar çalışıyorlar ve çalışınca spor yaptıklarını zannediyorlar spor Türkiye’de zaten pek yaygın değil heleki erkekler asla yapmıyor O yüzden fazlasıyla göbekli oluyorlar sürekli yiyorlar yani Türkiye’deki bütün erkekler genelde aynı ağır abi rolünde oldukları için asla ve asla kalkıp bir hareket etmek yok sürekli oturuyorlar oturdukları yerde tekrardan bir kez daha tiksindim şu anda Türk erkeklerinden
10 Yorumla
+1 yılÇünkü bizim millet hamurişi ne alışmış anneleri hep karbonhidrat ağırlıklı şeyler yaptıkları için ve türk mutfaginin vazgeçilmezi bunlar ki yurt dışındaki erkeklere bakın ekmek diye dertleri yok full et ve spor o yüzden atletizmler bizimkilerin hareketsiz ve hamurişi ağırlıklı bir hayatları olduğu için göbekli oluyorlar yedikleri göreve gidiyor kasa değil
12 Yorumla- +1 yıl
Bunun acaba ekonamiyle de bir ilgisi olabilir mi? Şu an yumurta bile lüks biz sporcular ev yemeğiyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz adamlar okul harçlığıyla bile (10$) 1kg dana eti alabiliyor. Parası olup tercih etmeyinden çok imkanı olmayanda var çünkü yurt dışında pizza ve hamburger tüketiminde ve obez insan sayısına 1. sıralarda yer alıyor çoğu. Objektif bakmak gerek.
- +1 yıl
Haklisin ama bu eskilerden beri böyle bir adet zaten yani eskiden ekonomi iyiyken de bizim erkekler böyleydi
+1 yılGünde 12 saat çalıştırdıkları için. Ona rağmen Türk erkeklerinin çoğu kaslı aslında. Türk kızları ise camış gibi. Kilolu, ağır, şişko. Bence sorun Türk kızlarında. Türk erkeklerinde değil. Bir de nedense böyle konular hep vitrine çıkıyor. Amaç erkek düşmanlığı. Ah KS ah. Tam tersi sorulsa, vitrine koymazlar. Haksızlık bu. Cinsiyetçiliktir bu.
00 Yorumla
+1 yılTürk mutfağının yağlı ve diyete uygun yemekleri olmadığı için insanlar göbekli oluyor aynı zamanada çoğumuz sporla ilgilenmiyor maalesef bununda büyük bir etkisi var.
51 Yorumlakendilerine bakmadan 90 60 90 kiz isteyenler yok mu bir de... Soyu kurusun
812 Yorumla- +1 yıl
Kıl yumağı gibi gezmeyene parlak diyen sizlersiniz
- +1 yıl
@missyxxx Kadınlar yüzünden oldu erkek dediğin sakallı olacak kıllı olacak diye diye millet mağara adamına döndü.
- +1 yıl
Evet bak bu doğruda kendine bakanda bulamıyor
- +1 yıl
@missyxxx mk ne demek?
+1 yılValla türk erkekleri beni begenmiyor ama yakışıklı çok az.
Sokakta yürüyorum cılız cılız kısa boylu göbekli tipler.
Ama beni beğenmiyorlar.
Çirkinim ama fiziğime dikkat eden bakımlı kızım.
Maymunsu yobaz beyinsiz türk erkekleri ile evleneceğime evde kalırım daha iyi begenmezseniz beğenmeyin.37 Yorumla- +1 yıl
Aga bee aglicam simdii
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ediyorum ya da hangi şehirleri gezdiniz hayatınızda? ya da bu ülkede fit ve zinde kadın bana denk gelmedi çünkü azınlıklar, gerisi zayıf bi deri kemikliği fitlik sanıyor kalça dümdüz ya da içi boş kollar sarkık. Erkeklerin hepsi göbekli kadınların hepsi fit gibi yorumlar gördükçe şaşırıyorum.
- +1 yıl
Yorum sahibi (!) https://www.hizliresim.com/9dlwh68
Kendilerini mükemmel sanıp kendilerine bakmadiklari için
61 Yorumla- +1 yıl
En isabetli yorum olmuş
- Güzellik & Bakım konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
erkegın gobeklısı evın balkonlusu makbul derler .
ayrıca yemekte salca kadında kalca onemlıdır .
velhasıl ben sacı uzun aklı kısa olanını makbül görmekteyim .
pekı ya sen?
:)10 Yorumla Atmış buraya iki göbekli erkek ama genel olarak bi baksa bu oran türkiyede göbekli erkeklerin kadınlara oranla daha düşük olduğunu
-Türkiyede her 100 kadından 40’ obezken, erkeklerde bu oran her 100 kişiden 20 si00 YorumlaSağlıksız beslenmeye ve alkole olan zaaflarından dolayı fıçı gibi dolaşıyorlar. Bir hevesle spora başlarlar yalnızca % 10’u devam eder bunların da % 5’lik kısmı başarılı olur geri kalanı da pes eder başa döner.
00 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 314 cevap paylaştı. Neden direkt Türk erkeklerine laf ediliyor. Dünyada bir göbekli onlarmış gibi. Tüm dünya erkeklerini gördünüz de karşılaştırma yapıyorsunuz. Göbeklisi de, baklavalısı da var. Hangisi dikkatinizi çekiyorsa onu seversiniz olur biter 😊
00 Yorumla
+1 yılGöbekli seven kadınlardan dolayı 😂
Birazda hanımlar evlendikten sonra erkeklere bilerek kilo aldırıyorlar kimse bakmasın diye kdkd37 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin aklı yok mu?
- +1 yıl
Ya bana neden hep etli butlu seven kız geliyor bana o zaman hep, fit ve yağsız biri olduğum halde? Bu işte bir iş var zayıf olsan laf ediyorlar spor yapsan kız için yapıyorsun diyorlar şişman olsan ayı diyorlar. Kimseyi memnun edemeyiz bunu öğretti hayat.
- +1 yıl
Ya o değil de bende zayıf erkekleri sevmiyorum. Çöp gibi bacakları olup birde dar pantolon giyiyorlar sinir oluyorum. Ne şişman olacak ne de zayıf kaslı olmak da zorunda değil normal olsun 😂👌
- +1 yıl
Allah sabır versin hayatınıza girecek insana :D yorum sahibi (!) https://www.hizliresim.com/9dlwh68
- +1 yıl
Bu kadın kim kdmd
- +1 yıl
@Sen_uzulme diğer yorumda da baban Türk değilmi diye sormuşsun hesap donduruldu buradan yazıyorum. Babam Türk değil ayrıca herkese yorum yapman tuhaf
- +1 yıl
Evet kizlar hafif gobekli seviyor😂ponçik oluyormuşuz😂
+1 yılGöbeksiz erkek balkonsuz eve benzer metoduyla kendilerini kandırdıkları için. Ayrıca sadece erkekler değil, kadınların %80i göbekli. Hiç kimse kendisine bakmıyor maalesef.
16 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar doğum yapıyor çok normal erkekler doğum yapmıyor
- +1 yıl
@Büşra_riri bekar kızların hepsi fit diyorsun yAni.
- +1 yıl
@busra_riri https://www.hizliresim.com/9dlwh68 şu doğum yapmış kadına bak ondan sonra konuş kendinizi böyle avutmayın.
- +1 yıl
Maalesef her kadın bu kadın gibi olmuyor kimisi gerçekten kendine bakmasa da kimisi kendine bakacak vakit bulamıyor
- +1 yıl
Ayrıca bu kadın da doğum çatlakları görünmüyor doğum yaptığını nerden anladın
- +1 yıl
Doğum çatlaklarını ancak lazerle aldırmak gerekiyor o da ekstra para demek ülkenin de ortalama hali belli yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlar da öyle ki. Çoğumuz göbekliyiz. Spor yapan çok az. Homini gırtlak yiyor millet.
72 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@simgee_yuuna Bana ne? Asıl sana eksi.
Cevap sahibi+1 yılSanki herkese kilolu dedim üzerlerine alınıp eksilemişler bir de g*ri zekalılar.
- Güzellik & Bakım konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılGöbekli değilim falan değilim. https://www.hizliresim.com/fofnjzq
00 Yorumla Türkiye Avrupa kıtasının obezite şampiyonu sormak anlamsız ben misal bak bunu sana yazarken lahmacunun arasında donut koydum dürüm yaptım yerken yazıyorum düşün yani
00 Yorumla
+1 yılÇünkü değişikler spor yok bir şey yok anca yemek yiyorlar
32 Yorumla- +1 yıl
Spor bitek sen yapyosun bize sıra gelmyo
- +1 yıl
Gizli Üye(25-29)+1 yılDaha çok soru şöyle olmalı "Türkiye'de yaşayanlar neden hep göbekli?"
Sağlıklı beslenmiyoruz, spor alışkanlığımız yok ve yemelerimiz lezzetli.32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZayıf olsa da insan yetersiz ve sağlıksız beslenme sonucu göbek kısmında yağ birikmesi olur.
- +1 yıl
Sonunda objektif bakabilen bir insan.
Gizli Üye(25-29)+1 yılÜlkede 1kg tavuğun fiyatı 40-45 tl olunca. Erkekleri de göbekli hareketsiz olur. Erkeği erkek yapan et tüketimidir. Et tüketimi düştükçe toplumda gevşek kıadınımsı kişiler çoğalır.
32 Yorumla- +1 yıl
İlk defa duyuyorum
- +1 yıl
Testo azalıyor haklı
+1 yılBen erkegimi hafif sisman severim böyle sarildiginda ayi gibi olsun
30 YorumlaTürk erkekleri bi boğazına bide uçkurlarına düşkün oluyo çoğu ondan
35 Yorumla- +1 yıl
Türk kadınları cok farkli demi :)
- +1 yıl
Evet vok alindim ustume 😀
- +1 yıl
Sorma cok siskoyum 😀
+1 yılBira göbeği deniliyor ona. Bira içmekten kaynaklı.
Stres göbeği de olabilir ama ikisjin tipi farklı.10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGaribim türk erkekleri ya, demek ki zoruna gitmiş hepsinin göbekli olmaları, 110 küsür erkek yorum yapmış, allahım ya haykırıyorum, kesin onlar de Türk kadınlarını yermiştir. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
11 Yorumla- +1 yıl
HJsjajxkapcoskxks dimi
+1 yılSpordan bihaber yaşıyorlar birde akşam, gece atıştırma alışkanlıkları var. Altıdan sonra yenilen her şey göbek olarak geri döner tabii ki.
11 Yorumla- +1 yıl
Akşam metobolizma yavaşlar diye bir bilimsel açıklama yok. Konu basit, harcadığın kalori aldığın kalorilerden fazlaysa kalori açığı çıkar ve bu açığı vücut yağlardan kapatır ve yağ yakımı gerçekleşir. Sen 2 öğün beslensen yine hesaplı beslensen yine kilo verirsin hatta baklava ye yine standart kalorini açma yine kilo verirsin ama sağlıksız kilo vermiş olursun, baklava sadece örnekti.
- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü önemsemiyorlar ya da büyük ihtimalle çalışmaktan dolayı kendilerine vakit bulamıyorlar. Herkesin hayat hikayesi farklı sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılKadın olsun erkek olsun neredeyse aynı. Spor yapan , sağlığına yediklerine ve içtiklerine dikkat eden çok az insan var.
11 Yorumla- +1 yıl
Sonunda objektif bakabilen bir insan.
Halk olarak fakiriz çocukken ekmekle ye doyamazsın diye büyütülen nesiller nasıl göbeksiz olsun 😂
12 YorumlaValla ben göbekli seviyorum o yüzden benim için problem değil
21 Yorumla
+1 yılmarka, etiket takıntısı ve paraya bakmaktan göbeklerini görmüyorlar çünkü
22 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Sen_uzulme :) yani?
+1 yılBazıları çok yiyip içiyorlar sporda yok yat yat kilo alıp göbekli olmaları doğal bu yüzden
20 Yorumlane alaka ya herkes bir mi? ayrica onca stresli bir ulkede kisisel bakimina zihinsel bakimina fiziksel bakimina ne kadar dikkat edebiliyor ki insanlar
00 Yorumla
+1 yılSanırım yapısal olarak elma tipi kilo alıyorlar çoğunluğu. O değil de soru görselindeki çıtırın instasi var mı? 😂
01 Yorumla
+1 yılO zaman ben Türk değilim heralde. Zayıfım ve zayıf olduğum halde de göbeğim yok. Aşırı zayıf sıska da değilim. 170 boy 68kg
00 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılSizi ilgilendirmez çünkü bizim göbekli olmamız veya fit olmamız kimse kimseyi beğendirmek zorunda değil insanlar istediği gibi yaşar.
00 Yorumla
+1 yılDün bi tane gördüm hele rafa uzanırken göbüşü açıldı bluz göbeği örtüyormuş meğer 9 aylık varıdı adam😂
01 Yorumla- +1 yıl
Güzellik & Bakım konusunda 586 cevap paylaştı. Siz kadınlara borçluyuz diycem de benimle evlenecek kişi bu konuda şanslı kilom sabit ne kadar yersem yiyeyim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBiz kızlar göbekli erkeklere bakmazsan onlarda zayıflamaya mecbur
Şaka bir tarafa göbek içki içtikleri için oluyormuş zayıf erkekler bile göbekli oluyor demişsin ya içki içtikleri için zayıflarda göbek oluyor012 Yorumla- +1 yıl
Sen ne diyon ya hsjfjd
Cevap sahibi+1 yılKafam karışık bugün 😂
- +1 yıl
Neyin var :)
Cevap sahibi+1 yılHoşlandığım çocuk 14 Şubat gecesi sevgilisiyle fotorf koymuş o an için kötü oldum ama şu an iyiyim 😂 soruyu da göbekli erkek diye sorunca aklıma o geldi hem göbekli hem tepesinde saçı yok şu an var ama dökülüyor aman banane onu da sevgilisi düşünsün dimi 😂
Cevap sahibi+1 yılçiçek illa buluyorlar bunun parayla alakası yok bağımlılık sonuçta
Cevap sahibi+1 yılZzzikimlanacak yazdım çiçek diye çevirmiş 😂
- +1 yıl
Hangi şehirde yaşıyorsunuz merak ediyorum ya da hangi şehirleri gezdiniz hayatınızda? ya da bu ülkede fit ve zinde kadın bana denk gelmedi çünkü azınlıklar, gerisi zayıf bi deri kemikliği fitlik sanıyor kalça dümdüz ya da içi boş kollar sarkık. Erkeklerin hepsi göbekli kadınların hepsi fit gibi yorumlar gördükçe şaşırıyorum.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBen kadınlar fit demedjm mesala ben Balıketliyim hafif bir göbeğim var ve bu benim çok canımı sıkıyor 🙄
Spor ve beslenme hayat felsefem. Azıcık göbek çıkmaya başlasa hemen müdahale ederim. Ama türk erkekleri maalesef çok rahatlar. Ye iç yat...
00 YorumlaBir söz var böyle g... Bu y... Kaç tane fit kadın var çevrende yaşı 30 geçip? 18-25 yaşında kilonu korumak kolay gelde 30 dan sonra dene bakalım.
00 Yorumlanedeni şu sürekli ayaktalar ama çok yiyolar spor yapmıyolar eğer ayakta işde çalışmasalar göbek yerinde başka yerindede çıkar
00 Yorumla
+1 yılÜlkede genel anlamda bir sorun var bu konuda.
Spor yapan ya da kilosuna dikkat eden insanlar azınlıkta.00 Yorumla
+1 yılAlla alla niye öyle acaba çok düzensiz beslenme ve bazı genetik faktörlerdir aynı zamanda spor yapmamaları
00 Yorumla
+1 yılPowerlifting yaptım göbeğim var evet ama bana çok güç kattı. Sixpackli dönemim de vardı hatta bu yaza yine olacak ama emin ol biraz göbek daha iyidir. Hayvan gibi fitken insanın her şeyi kısması gerekiyor aman onu yemeyim bunu yemeyim.
00 Yorumla
+1 yılÇünkü kaldır indir işlerini yapmiyorlar. Karınları yatıyor gayet konforlular. Yemekle ilgisi yok
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Spor salonları şişman erkek dolu valla şişman erkekten çok
- +1 yıl
Kadınlar daha fit bilmiyorum ben fit kadına daha çok rastlıyorum.
Çok çalışmaktan😄😄 neden olacak bira sigara yatış. Ekmek arası ekmek yemekten😂
10 Yorumla
+1 yılhayvan gibi spor yapip kasi evreni kaplayan gobegi olan ve totosu kocaman erkeklere ne demeli
16 Yorumla- +1 yıl
Kapılardan geçeme
- +1 yıl
Sen geceme 😂
- +1 yıl
Ya bana neden hep etli butlu seven kız geliyor bana o zaman hep, fit ve yağsız biri olduğum halde? Bu işte bir iş var zayıf olsan laf ediyorlar spor yapsan kız için yapıyorsun diyorlar şişman olsan ayı diyorlar. Kimseyi memnun edemeyiz bunu öğretti hayat.
- +1 yıl
Nealaka soru o yonde yoksa tabiki gorsellige gore yargilamamak lazm
- +1 yıl
Seni kasdetmedim ya çoğunluk böyle anlam veremiyorum burada kimse sevmiyor mesela %85i şişmanlıktan rahatsız ama gerçek hayatta sorsan hepsi tombul etli butlu seviyor o yüzden dedim.
- +1 yıl
Haklisn
+1 yılNeden böyle bir algı var ki aslında bir çoğu değil bence 🤔
10 Yorumla
+1 yılDertlerimizi içimize ata ata... şişkinlik yaptı be usta
10 Yorumla
+1 yılartık yok öyle fazla ya herkes dikkat ediyor kendine yani hiç değilse yeni nesil
11 Yorumla
+1 yılErkeğin kalbine giden yol mideden geciyor dersek olacağı o 😃
10 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHadi bunu geç, aynaya bakmadan birde kusursuz birini ister yanında... 😄
13 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
@Sen_uzulme bunun adı kader, zaten seveni insan istemez, sevdiğinde seni sevmez bunun gibi, hep ters olur... Emin ol herkes böyle ya da çoğu bende dahil
- +1 yıl
En iyisi bir köpeğin bir evin olucak yaşican ya insanlar toksiktir. Doğru insan varsada bizi bulmaz karışma çıksa dünya ikiye ayrılır boşluğa uçarız kesin.
sağlıksız yağ birikimi sonucu karaciğerleri yağlı çünkü bu yüzden
10 Yorumla
+1 yılZayıf gobeklililte uzun süre yağ kalmasıyla oluşuyor
Türklere has özellik değil00 YorumlaBen değilim.
Kaldı ki tüm dünya öyle. Bize özel bir durum değil.00 Yorumla- Devamını Gör (208)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar