Sevgilim 29 26 yaşındayım. İkimizde veterineriz. Arkadaş çevrem onun beni kullandığını ciddi olmadğını söylüyor. Bana çok iyi geldi çok seviyorum 1 aydır çıkıyoruz. Ama herkesin olumsuz lafları sonrası içim daraldı ne yapmalıyım? 4 yıl sonra evlenmek istediği için böyle düşünüyorlar
Güncellemeler
+1 yıl
Veteriner son sınıfım hala öğrenciyim bu arada
HERKES SEVGİLİMİN BENİ KULLANDIĞINI DÜŞÜNÜYOR NE YAPMALIYIM?
Okumasının yorucu olmasını biliyorum üni adı vermek istemiyosun galiba peki doğu tarafında mı okuyosun batı tarafında mı ben yks giricem ondan soruyorum veterinerlik istiyodum ben
Hmm temkinli yaklas bence yuce yaradan kendi 99 isminden birisi olan rahim ismini kadınlar a vermiş tir o isim hep aklinda bulunsun o na göre muhakeme et kafanda öğle yaklaş
Ya bunu anlayamazsın Kİ Benimde sevgilim evleneceğiz diyip duruyordu ama kopek muamelesi yapıyordu her şey dilde değil ki bunun icin zaman gerekiyor ve daha yenisiniz Düşünme evlilik olayını tanımaya bak, zarar veriyorsa da bitir gitsin kimseye muhtaç değiliz
Bence normal Sonucta hayatina sen girmeden aldigi sorumluluklar var. arti askerlik diyorsun toplasan zTen anca eder 4 sene. Ancak sen onla sebat etmeye varsan hayatin zorluklarini beraber tasiyacaksan ki bu daha parasiz bir yasam olabilir basta para biriktirmek falan istior sa onada o guveni verirsen oda ciddi dusunup ister belki. Zaten bir aydir cikiyorum diyorsun biraz tani gez belkide 6 ay sonra cokda hosuna gitmedi yanlari cikar ne bu acele
Dışarıdan gözlem iyidir lakin veteriner olduğunu söylüyorsun boş biri değilsin hayat görüşün oturmuştur kendisine saygısı olan kişi başkalarını karıştırmaz işine... Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın kötü bir şey...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ablacım konudan bağlantısız sana veterinerlikle alakalı soru sorabilir miyim çok rica etsem?
Tabi
Hangi üni mezunusun ve iş imkanları nasıl
Son sınıfım. İş imkanları iyi. Okuması yorucu
Okumasının yorucu olmasını biliyorum üni adı vermek istemiyosun galiba peki doğu tarafında mı okuyosun batı tarafında mı ben yks giricem ondan soruyorum veterinerlik istiyodum ben
Doğu tarafında
Peki memnun musun iyi ki okuyorum diyor musun yoksa pişmanlık var mı?
Yok iyi ki okudum. Diğer bölümlere göre iyi. Ama okuması ve iş hayatı zor. Para kazanacağın bir meslek
Zaten sıralaması çok düşmeye başladı 5 seneye eczacılık ile yarışacak duruma gelecek bakalım kazanabilcek miyim
Bu arada sevgili konusun da niye kullanıldığını söylüyolar altta bir neden yatmalı kı öyle desinler
Kazanırsın çalış
Bencede eğleniyor seninle kullanıyor seni 1 aylik iliskide evlilikten bahseden ve tarih veren birisi kesinlikle seni kullanır
O bahsetmedi rastgele arkdaş ortamında konu açıldı böyle söyledi
Hmm temkinli yaklas bence yuce yaradan kendi 99 isminden birisi olan rahim ismini kadınlar a vermiş tir o isim hep aklinda bulunsun o na göre muhakeme et kafanda öğle yaklaş
Sen bir de öğrenci misin daha
Evet öğrenci olunca ne oluyor
Mevzun olmuş birisi daha öğrenci ile ilişki yaşaması etik değil ya art niyet arar toplum genelde o yüzden diyorum ya temkinli ol
Nasıl bir kullanma mesela? Daha detaylı yazarsan tavsiye verebiliriz.
Evlenmek istemiyor öylesine çıkıyor diyorlar
Ya bunu anlayamazsın Kİ
Benimde sevgilim evleneceğiz diyip duruyordu ama kopek muamelesi yapıyordu her şey dilde değil ki bunun icin zaman gerekiyor ve daha yenisiniz
Düşünme evlilik olayını tanımaya bak, zarar veriyorsa da bitir gitsin kimseye muhtaç değiliz
İleriyi kimse kestiremez akışına bırak kullanırsa ilerde hareketlerinden anlarsın zaten
Nasıl mesela
Bi insanın seni gerçekten sevdiğinde anlarsın yapmacık olduğunda sadece gözlerindeki perdeyi kaldırıp mantıklı bakman bence
Kullanmaya başlamış bile baksana.
Nasıl mesela
Ciddi olan biri seven biri 4 yıl falan bekler mi sence bide böyle düşün
Askerlik yapmadı daha. Ve 4 yetim yeğeni var. Onların geleceği için biraz biriktirip öyle istiyorum dedi
Sence isteyen insana bahane çok değil midir
Bence normal
Sonucta hayatina sen girmeden aldigi sorumluluklar var. arti askerlik diyorsun toplasan zTen anca eder 4 sene. Ancak sen onla sebat etmeye varsan hayatin zorluklarini beraber tasiyacaksan ki bu daha parasiz bir yasam olabilir basta para biriktirmek falan istior sa onada o guveni verirsen oda ciddi dusunup ister belki. Zaten bir aydir cikiyorum diyorsun biraz tani gez belkide 6 ay sonra cokda hosuna gitmedi yanlari cikar ne bu acele
Yanlış yere yazdınız galiba yorumu bu yorum benim 🤣
Yooo altina cevap yazmis ya nasil mesela ya bende ordan yurudum aman
İyi yürüdün ama ayakların sağlammış 🤣
Thanks
Rica efenim 😉
Sen ne düşünüyorsun orası mühim...
Bilmiyorum. Ben sevip hoşlandım. Ama yakın zamanda aldatıldım erkeklere güvenim yok. Herkes olumsuz olunca korktum
Dışarıdan gözlem iyidir lakin veteriner olduğunu söylüyorsun boş biri değilsin hayat görüşün oturmuştur kendisine saygısı olan kişi başkalarını karıştırmaz işine... Geçmiş olsun umarım bir daha yaşamazsın kötü bir şey...
Teşekkür ederim
4 yıl sonra ne alaka
İşini büyütüp her şeyi tam yapmak istiyormuş
Hadi ya yol ver şu salağa
Seviyorum ama hak etmiyor sanırım
Hak etmiyor öyle gözüküyor