Veriyo demeyin bircok arkadaşım yanına zor yaklaşıyor yinede hediye her şey aldırıyor ihtiyacım yok ama hiç öyle naif peşimden koşturan bir kız olamadım nasıl yapıyorsunuz
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
boş ver biz farklı olalım kendi hediyelerimizi kendimiz alalim🌱
Öylede artık bende farklı olmak istemiyorum 😂😅
Hahahaha ya haklı cevap
vermiyo olabilir ama verme ihtimali gosteriyordur. erkekler de biraz daha ugrasirsam verir diye harciyolardir 😂
Çoğu o adamlarla evlendi ama 😂😂😂
yani durumu degerlendirmisler demek kendi faydalarina 😂
bazen mutlu etmek için başka şeylere gerek var
www.instagram.com/.../?utm_medium=share_sheet
Evet 😂
değil mi bazen elde olmadan sana sen istemeden özel olur
Ben de anlamadım valla arkadasim sevgilimin parasını catur çutur yiyor benim ki bana benim ona hediye almama rağmen hediye bile almadi nerde hata yapıyoruz merak ediyroum
Alma bir daha almiyosa
Almadım zaten
Her topal satıcının bir kör alıcısı vardır. Onlar gibi asalakların onlara uyan saf sevgilileri oluyor her zaman.
Neden asalaklar sence adamlarla evleniyorlar veya uzun süreli sevgililer bu asalaklik mi ben mesela eski uzun ilişkimde hiç hediye almadım ama alsın isterdim
Hediye ayrı, parasını yemek ayrı. Asalak başkasının sırtından geçinen demekse evet "hediye ALDIRIYOR" ise, parasını yiyor ise asalağın önde gidenidir.
İlerde sen sevgilinin kocanın sırtından gecinmeyecek misin
İleride değil, evliyim. Çalışıyorum, o da çalışıyor. Para zaten ortak oluyor, bunu harcıyoruz. Kendime zorla hediye aldırmıyorum, onun parasıyla günümü gün etmiyorum.
Ama çalışmak istemedigin çocuğun olduğu onun sırtından geçindigin zamanlarda olacak mesela ev çocuk is felan çok yoracak işi birakcan kocanın kazandığı parayı harcarken kendini asalak diye mi adlandiracaksin
Evet aynen öyle diyeceğim :)
O zaman geldiğinde kendine asalak deme şimdide asalaksin
:D Kimin sırtından geçiniyorum da asalakmışım, özendiğin hayatlarla alakam yok bebişim. Hayattan bu kadar nefret etmeyin çalışmak paranı kazanmak güzel şey, sen de başarırsın umarım
Ben zaten çalışıp kendi paramı kazanıyorum bu bir ikinci olarak sen kocanın maaşını benimseyecek kadar bile içsellestirmemissin o adamı kendine asalak diyorsun sözleşmeli evlilik mi? Güvenmiyor musun kocana? Tabiki kendi parani kazanmak çok güzel bir duygu ve güçlü hissettiriyor ama sana diyorum ki bebeğin olsa yetisemezsen nolur diyorsun ki asalak olurum sen hem eve bak ki eve bakmak zordur hem eşinle ilgilen hem çocuk dogur hemde mesela çocuktan önce hep çalışmış bir kadın ol yine kendine asalak de yazık ya kendi kendizi eziklemeyin bu kadar yemeyenin malını da ham ham yaparlar ablacım bunu asla unutma yaz kenara
Kocamınn maaşını mı benimsememek :D Maaşlar ortak diyorum ama sen yine asalaklığa özendiğin için çekerek okumuşsun, benimsemesem kendi maaşımla geçinir giderim. Sırf onun maaşıyla geçinmiyorum geçinmeyi de düşünmüyorum, geçinen buyursun geçinsin, asalaklıktan mutlu olanlara niye mutlusun demem. Yemeyenin malını mı yerler yoksa sana yedirdiği için sana saygısını mı kaybeder, ilerde görürsün bebişim.
Valla benim cevremdekiler çatır çutur yiyor kimsenin de saygısını kaybettiği yok zaten sen calismadiginda sana saygısını kaybedecek bir kocan varsa Allah yardım etsin sen ameliyat olsan işte ne bileyim kötü bir hastalık gecirsen büyük ihtimalle seni sokağa atar
Niye arkadaşlarının eli kolu mu yok ki djfkkf asalak grupları yapabildiği halde yapmıyorsa asalak oluyor zaten. Çalışabiliyorken yan gelip yatıp tüm gün evde asalakça oturup eş eve geldiğinde asalakça hizmet edip sonra eş parasıyla asalakça hava atınca düşün bakalım saygı kalır mı, aynısını erkek yapsa senin saygın kalacak sanki :))
Ev hanımligi evde tüm gün yatmak degul cocuk büyütmek ev çekip çevirmek asalaklik değildir kocanın parasını yemeyi beceremiyorsan insanlara saldırma hadi naş
Mal erkek bulman lazım
Zeki adamları severim 😅
Saf erkek çok para yedirmeye meraklı
Ben evli kadınların parasını yiyorum
Herkesin bir tarzi var oyuzden saygi duymak lazim
Göster ama elletme
Onu nasıl yapıyorlar ben onu bile başaramam mesela karşıdaki bana cinsellik derse ben direk muhabbetimi kesiyorum