Sevdiğim adamın bana bunu yapmasını hakedecek ne yaptım?

şu an çok kötüyüm önceden benim ile sürekli ilgilenirdi saatlerce konuşurdu hiç sıkılmazdı sürekli konu bulurdu hatta o işte iken bile sürekli yazabilirdi ne olucaksa olsun derdi. yıllardır çalışıyor ben çalışmadığım halde ona zaman çok ayiramazdım oda kızardı ben işte olsam bile yazıyorum sen yanında 4 yaşında ufaklık olsa yazamıyorsun nasıl iş bu derdi. benim için istediğim zaman gelirdi 10 saatlik yoldan. en son geldiğinde erkenden gelmişti sabahın 6 sında ben beklemen lazım araba yok dedim annem ile 2 saat sonra gidebildik yanına tir tir titriyordu karlı havaydi baya soğuktu. bana mektup yazmış 1 saat ve altın bileklik almıştı. otel tutmuştu kendine yedirdi içirdi hep taksi ile gezdik. normal bir maaş alan birisiydi ailesi bile istemiyordu gitmesini o benim için geldi. daha neler neler. yani şimdi o kişi çok farklı birisi oldu. hadi beni kullandı desem aramızda ilişki de olmadı. ben ona derdim sürekli beni bunaltma bukadar yorma bukadar arama merak etme kendin ile ilgilen o bunu yapmazdı. ama demişti bir gün yapacağım galiba o gün bugün 😭😭😭 mektubunu 3 4 gün sonra okudum diye bile kizardi. ne bileyim kendimi baskı altında hissederdim kölesi gibi hissederdim. onun hayatındaki tek kız bendim. şimdi başkasını bulmuş olamaz ama bu yaptığı benden soğumak mi. çünkü anında mesajıma cevap veren insan artık sürekli yazmiyor. misafir geldi görüşürüz dediğimde tamam diyor kim diye sormuyor bukadar olsun istemezdim 😭😭😭
Sevdiğim adamın bana bunu yapmasını hakedecek ne yaptım?