Tartışırken sinirlenip eşimin yüzüne vurdum o da bir anda yüzüme tokatı attı sert bir şekilde oturup ağladım özür falan diledi ama kalbim buruk ne yapabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aslında bu olayda ikinizde hatalısınız. Her ne yaşanırsa yaşansın ne sen ona tokat atmalıydın ne de o sana tokat atmalıydı. Sorunlarınızı şiddetle değil de konuşarak veya belli bir süre sessiz kalarak çözmeye çalışmalıydınız. Her şeyden önce ikinizde birbirinizi seven insanlarsınız. Bu sebepten dolayı bile biribirinizi incitmekten çekinmeliydiniz. Yani bu olayı bir anlık öfkeyle olan oldu diyerek savunma yapmak pek doğru olmaz. Olayı sadece tek taraflı düşünürek yorum yapmakta doğru olmaz. Sırf kadınsın diye bazı arkadaşlar pozitif ayrımcılık yapmak istemiş. Sadece kadına el kalkmaz diye bir kural yok. Cinsiyet fark etmeksizin hiçbir insan biribirine kesinlikle şiddet uygulamamalıdır. Bundan sonra aranızda bir tartışma geçtiğinde bir taraf sessiz kalmaya özen göstersin. Çünkü anladığım kadarıyla sizin problemleriniz konuşarak çözülemiyor. Baktın tartışma son bulmuyor daha çok alevleniyor. Hemen kendini sessize al. Eğer bu söylediğimi yaparsan eşin hatasını anlayıp senden özür dilemesini öğrenebilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYani İnanılır gibi değil gerçekten bazı yorumlar eşinizin refleks olarak attığını savunmuş. Ne sizin yaptığınız ne de eşinizin yaptığı kesinlikle doğru değil. Siz vurduğunuz zaman belki elinizi tutabilirdi, belki engelleyebilirdi ama karşı atağa geçip tüm gücü sizde kullanması bana aşırı derecede korkunç geldi.
Çünkü bir erkeğin gücü, bir kadının gücü ile asla kıyaslanamaz.
O yüzden ne kadar acı çektiğinizi düşünemiyorum bile.
Fakat burada tek hatalı maalesef ki eşiniz değil ilk hamleyi gerçekleştirdiğiniz için benim gözümde sizde suçlusunuz.00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 21b cevap paylaştı.
u +1 yılSineye çekebilirsin veya ayrılabilirsin. Sen ona vurunca refleksle birlikte o da sana vurmuş olabilir. Daha önce böyle bir şey başına gelmediyse gerçekten sadece o anın hararetiyle yapılmış bir hareketten ibaret. Pişman olup özür dilemiş, ki bana kalırsa seninde özür dilemen gerekiyor. Sonuçta ilk vuran sensin. Bu tek seferlik bi olay ise, boşan falan dememeliyiz. Ama tekrarlarsa o zaman maalesef yollarını ayır derim. Bir kere vuran tekrar vurur demiş bazı arkadaşlar ama unutma ilk sen vurmuşsun. Belki adamın aklından bile geçmedi öyle bir şey.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, anlattığınız kadarıyla size vurma amacı yokmuş ama siz vurduğunuz gibi refleks olarak anlık bir şekilde tepki vermiş yani nefsi müdafaa yaparcasına bu şekilde yapmış diye düşünüyorum. Evet, size hiçbir şekilde vurmaması gerekiyordu ama dediğim gibi bu yaptığı hareketin ben istem dışı yaptığına inanıyorum ve zaten sonra gelmiş özür dilemiş. Hemen bu olayı sineye çekemezsiniz veya hiçbir şey yokmuş gibi bir süre davranamayabilirsiniz yani bunlar çok normal ama aranızdaki mesele neyse oturup konuşup bu meseleyi tatlıya bağlamaya çalışmanızı öneririm. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
02 Yorumla
Soran+1 yılRefleksle oldu farkettim ama bu kadar sert vurunca sanki tüm gücünü benden almak istemiş gibi😞 unutamıyorum vurduğu anı
- +1 yıl
Evet, unutamamanız çok normal ama dediğim gibi aranızdaki buzları bir süre sonra eritebiliyorsanız eritmeye çalışın yoksa hiç olmayacak gibiyse de ayrılırsınız yani bir karar almak gerekiyor nihayetinde.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
30
Cevap
60Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir kere yapan yine yapar bunu biliyorsun değil mi
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba..
Seninde ona tokat attığını hatırla
Emin ol eşin senden daha üzgündürEvliliğini bitirmek istemiyorsan bu konu üzerinden uzak durma.. Eşin vurmamaliydi evet ama sende farklı davranmamişsin sana karşılık vermiş00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yıllen adama çakmışsın beşliği , adamda gaza gelmiş oda ayrı habeş maymunu sana çakmış.
ödeşmişsiniz bence bacım , senin camış senden özür bile dilemiş.
evlılıklerde tartısma olur ama fızıksel şiddet yapmayın olmaz .
birde erkeğe şiddet olmamalı , daha ne kadar nasıl sesimizi duyuracağız bilmiyoruz.10 Yorumla hem vuruyor hemde karşılık alınca ne yapacam diyor fizik kurallarında bile etki-tepki olayı var iken şikayet ettiğin şeye bak önce haddini bil sonra ne yapacağına karar verirsin ne ekersen onu biçersin adam özür dilemiş ben dilemezdim tokat da atmazdım takmazdımda aciz insanlarla işim olmaz
00 Yorumla
+1 yılSenin vurman ne kadar çirkinse onun vurması da bir o kadar çirkin. Bunun cinsiyetçi bir tarafı yok. Sen kadınsın diye ona vurabileceğin anlamına gelmiyor. Boşanın abi, hatta mümkünse sakın evlenmeyin bir daha kimseyle. Yıl olmuş 2022 hala insan gibi tartışmayı bilmiyorsunuz. Orangutan gibi birbirinize vurup sonra aa bana tokat attı diye ağlıyorsunuz. Vurmasaydın sen de? Senin yaptığının farkı ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRefleks ile olmuş eli ağır olması normal erkeklere güç kadinlara güzelik verildi senin tokatin hafif tabi onunkide nihayetinde sert olmalı ayrıca ödeştiniz sayılır🙂bence deymiyor küs kalma biraz burunlarınizi kıvırın sonunda ise yatağa girip sevginizi harmanlayin..
10 Yorumlainstagramda arama kısmına iliskix yaz evlilik ve ilişki danısmanı diye çıkar zaten görürsün evlilik ve ilişki danısmanı yazısının sonunda 2 kalp var ona yaz o sana yardımcı olur ücretsiz zaten bir çok kişiye
yardm edyo sana da yardımcı olur..00 Yorumla
+1 yılBu konuda ben eşini hafif süründür derim, ikinizde haksızsınız onu da söyleyeyim.
Fakat erkek tarafına o yüz verilmemeli, çok hafif süründürmeni öneririm bu konuda tavrının net olduğunu ona göster bir daha olmamasını sağla00 YorumlaGerçekten Anlayamıyorum Bir Kadının Tokatından Ne Olabilir Ki. İnsana Zarar Bile Gelmez Böylesine Karşılık Vermemeliydi. Bir Dahaki Sefere Asla İlk Vuran Sen Olma. Ve Aynı Bir Defa Daha Tekrarlanırsa Ayrılman Gerekir Bence.
00 YorumlaSen vurunca bişey yok. O vurunca mı sorun oldu. Ben eşinin yerinde olsam özür felan dilemezdin. Sen öfkeni kontrol edememişsin. oda edememiş. Bence eşitlik sağlanmış
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHaklisin. Sana el kaldirmayacakdi. Ben annemin evine gidiyorum diyecek cok siddet gosterirsen. Arkadaslari falan sorarsa karimdir. Severde döverde demeliydi.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılSende vurmuşsun bunun eşitsizligi olmamalı.
Amacı gerçekten sana zarar vermek olsaydı tokat atmakla kalkmaz devam ederdi ki özürde dilemezdi. şiddete karşıyım her türlüsüne.00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Refleks yapmış bunu saymayin
Birdakine konuşuruz12 Yorumla
Soran+1 yılAma çok sert vurdu 🥺
Sende ona vurmuşsun ödeştiniz işte o ağlamadı sen niye ağlıyorsun?
10 Yorumla
+1 yılAslaa ama asla affetme asla direk boşanmak istediğini söyle bence kaç yıllık kaç aylık evliymişsiniz hiç bir önemi yok çocuk falan
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyavaş vurdun hızlı vurdun farketmez ki, sen ona vurdun, o da sana karşılık verdi. Şiddet şiddeti doğurur. ikiniz de hatalısınız. Karşılıklı özür dileyip söz verin birbirinize. birdaha tekrarlanmaz umarım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılİkiniz de vurmuşsunuz. Güçler dengeli değil. Senin yaptığın hata, o daha güçlü olduğu için onunki daha büyük hata.
00 Yorumla Yanlış yapmışsın. Kocanda yanlışa yanlış cevap vermiş.
05 Yorumla
Soran+1 yılYanlış yaptım ama böyle bir karşılık olmamalıydı bence benim vurduğum tokat çok hafifti o resmen yapıştırdı suratıma
Soran+1 yılTeşekkür ederim görüşün için
Aşk İlişkileri konusunda 16,4b cevap paylaştı. Onun vurmasi yanlis ama senin? Kadin olunca istedigini yapabilir misin?
03 Yorumla
Soran+1 yılBenim vurduğum tokat çok hafifti
Soran+1 yılAynen
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen neden vuruyorsun? Senin vurma hakkın varda sadece onun mu yok? İnsan bu ani refleks ve sinirle karşılık vermiş olabilir
00 Yorumla
+1 yılRefleksten dolayı ama sürpriz yap ne bileyim bir şekilde gönlünü al
06 Yorumla
Soran+1 yılBen mi? Asıl o bana vurdu
- +1 yıl
İlk sen vurmadın mı
Soran+1 yılEvet ama sert vurmadım o yapıştırdı bana resmen sert bir şekilde ağladım bir saat
- +1 yıl
Ee neden vuruyorsun madem
Soran+1 yılanlık sinir
- +1 yıl
Tasvip edilem bir şey değil
- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılKadına şiddete karşıyız tamam da sen niye vurdun adama? Ne saçma ilişkileriniz var ya
10 Yorumla
+1 yılSende vurmussun böyle seyler hiç hoş feğil. İkinizin de yapmaması gerekirdi
10 Yorumla
+1 yılÖzür dilemiş affet derim. Yine yaparsa mesafe koymalısın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bir defa tokat atanın içinde bastırılmış duyguları vardır devamı gelebilir. Bence radikal kararlar almalısın.
00 Yorumla
+1 yılBoşan! Bir kere vuran tekrar yapacak şiddet öyle bir şey
00 Yorumlatokat Osmanlı tokadı mıydı yoksa fiske şeklinde miydi
00 YorumlaAma hanımefendi ilk siz vurmuşsunuz. Erkeğe şiddete de hayır ! Kimse kimseye vurmasın, kimse kimseyi kırmasın. Bence siz de özür dilemelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılkusura bakma ozrunu kabul edeceksın bır erkege tokat atmıssın yuzune anıden tepkı verır erkek adam o esnada ınan yerınde erkek olsaydı hastanelık olurdun.. anlıl tepkıyle olmus her erkek o yle mal mal durmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen de tokat atmışsın ağlama magdura oynamakta üstünüze yok
03 Yorumla
Soran+1 yılama onun gibi vurmadım tüm gücüyle vurdu resmen
Cevap sahibi+1 yılönemli olan o değil vurdun mu vurdun ona bakacan bahane bulma sende tüm gücünle vursaydın tutan mı oldu sanki
Soran+1 yılKüsmedim zaten ağlayınca sarıldı sarılınca karşılık verdim ama kalbim kırık :(
Önce sen vurmuşsun o insan değil mi pardon da
60 Yorumla
+1 yılsen başlatmışsın sen tokat atarsan onun da yapmasına bişey demeyeceksin yani kadın yapınca sorun yok erkek yapınca sorun var
06 Yorumla- +1 yıl
Evet... kadinlara el kalkmaz
- +1 yıl
@simgee_yuuna evet ben de asla kaldırmamak gerektiğini biliyorum ama bunu kullanarak kadın herşeyi yapar düşüncesi de yanlış yani erkeği tokatlamak da doğru bişey değil genel olarak şiddet doğru değil zaten
- +1 yıl
Doğru
- +1 yıl
@simgee_yuuna Şiddet doğru bir davranış şekli değil tabi bu arada kimse ben yaparım ama karşımdaki yapamaz dememeli çünkü her şey karşılıklı kadın erkek farketmez
- +1 yıl
Dediğiniz doğru
- +1 yıl
@simgee_yuuna hani bir laf var şiddet şiddeti doğurur derler çok doğru ve mantıklı bir yorum olur bu konuya
+1 yılSende tekrar geçirseydin bir tane alt kalmicagini anlasaydi acımam yapistiririm Osmanlı tokadını hayırdır bana vurcak adam anasinin karnından doğmadı
02 Yorumla- +1 yıl
Sus la
- +1 yıl
Bdjsjsjsks
İlk sen baslattin neden birbirinize el kaldiriyorsunuz
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlık sinirle ama onun gibi sert vurmadım
Nasıl ya bna saatlerce vur gene vurmam bn baskınligini koy ortaya bidaha yapamasin
10 Yorumla
+1 yılÖnce sen vurmuşsun. Senin özür dilemen gerekir
23 Yorumla
Soran+1 yılÖzür dilememe fırsat kalmadı yapıştırdı ağladım
- +1 yıl
Ozaman susup devam edin. Hoş olmamış ama çocuk değilsiniz ya kavga etmeyi biliyorsanız barismayida bilmeniz gerekir
Soran+1 yılBarışmış gibi olduk zaten ya o anlık sarılınca ben de sarıldım istemsiz ne yaptığımı bilmiyorum korktum
Ufak sorunlari buyutmemek lazim, keske bu hic olmasaydi ama napican. Unut gitsin. Bosanacak misin🥲
00 Yorumla
+1 yılBirkaç gün en azından küs dur, yoksa sıradanlaştırıp alıskanlığa çevirir
00 Yorumla
+1 yılHemen affedersen devami gelir.. Unutma, unutturma..
00 Yorumla
+1 yıladama vuruyon sonra adamin vurmasina uzuluyon
31 Yorumla- +1 yıl
Hakettin kusura bakma o adamda insan bos seylerle gelme
+1 yılSende yapmışsın kadın olman sana bu hakkı vermez.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen hafif vurdum anlık sinirle
- +1 yıl
Onu da onaylıyorum sanma ancak şiddete meyilli olmak çok kötü. Birbirinize sarılın sinirlenince. Yüze vurmak filan yakışmıyor ‼️ Akşam unutun ve aynısını ona söyle bundan sonra sinirlenince birbirimize sıkıca sarılalım de ve söz verin.
- +1 yıl
Hem o da anlık sinirle yapmıştır. Sevgi varken ne gerek var. Bugün geceniz güzel olsun ki kolay unutun🙂
Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Sen atarken bişey yok o atınca burkuldu kalbin
11 Yorumla
Soran+1 yılHayvan gibi vurmadık
+1 yılNeden bu noktada tartışır ki insan
02 Yorumla
Soran+1 yılOluyor
- +1 yıl
Alla alla tuhaf
+1 yılSen neden vuruyorsun adama
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlık sinir ama onun gibi vurmadım yerinden bile oynamadı
Gizli Üye(25-29)+1 yıl3 4 hafta geceleri hiç bir şey yapmadan arkani dön uyu bir sey yapmak istersede yaptirma biraz kivransin sen sonra gör ayagina köpek olur
00 Yorumla
+1 yılKarşılıklı olmuş üzülme
08 Yorumla
Soran+1 yılAma ben ona sert vurmadım
- +1 yıl
Onu tetiklemissin eğer sen vurmak yerine sarsılsaydın o daha çok sarılırdı
Soran+1 yılÜstüme geldi bağırdı sarılmam imkansızdı o an
- +1 yıl
Mesela dedim vurmak yerine geri çekilebilirdin
Soran+1 yılHaksızım ama karşılığı bu olmamalıydı ya aklıma gelince ağlayasım geliyor
- +1 yıl
Evet olmamalıydı. Sakin bi zamanda oturup konuşun
Soran+1 yılTeşekkürler🥺
- +1 yıl
Rica ederim
Sen neden vurdun insan gibi konuşsana
10 YorumlaKocasını KS de gizliden aldatan kadının dirami
00 Yorumla
+1 yılReflekstir o ilk sen yapmışsın.
00 Yorumla
+1 yılsen vurunca bişey olmuyor o vurunca mı kötü?
00 Yorumla
+1 yılEşin kendini savunmuş sen özür dile
00 Yorumla
+1 yılÖfkesine hakim olamamışa benziyor.
00 Yorumla
+1 yılSen neden vurdun? Sana lazımdı hakettin.
00 Yorumlailk sen vurmuşsın ,, yapacak bişey yok
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle vurmadım
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. İlk hata sende sonra onda
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAffet olur öyle şeyler
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNisa 34'te dövebilirsiniz yazıyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboş ver sunu ya sana erkek mi yok
02 Yorumla
Soran+1 yılKeşke öyle kolay olsa
Cevap sahibi+1 yılNe tokat kotu bisey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir daha olursa boşanın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sen niye adama vuruyorsun
01 Yorumla- Devamını Gör (30)
Devamını Gör(75)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt