Biri var daha önce 1 kere denk gelip görüşmüşlügümüz bir kere de birini ayarlamıştı bana ben sormuştum ona o da konuşmuştu olmadı o işte ama şimdi düşünüyorum o da iyi biri gibi görünüyor hani bana göre biri gibi dahs önce hiç yüzüm gülmedi şu ilişki bakımından etrafima bakınca da bi düzgün o gorünüyor şu an bir muhabbetimiz yok gidip söylesem terslerse kötü olur veya negatif bi cevap konuşsam nasil konuşurum dogru da olmaz onun bana bi yeşil ışık yakmasi için ne yapabilirim sizce çünkü daha önce de flört tarzı konuşmaya girmek istediğinde uzak kalmıştım baya da oluyor ne yapmaliyim sizce dikkatini falan çekmek için takıpleşiyoruz da zaten?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Geçenlerde bir kızın bana yaptığını anlatıyım beğenirsen yap bende işe yaradı Şu an konusuyoruz ilk bir foto atigini soyledi foto gelmisti ama kusura bakma gruba atıcaktım sana attım dedi bende önemli değil zaten gelmedi dedim sonra bi foto attı gerçekten bende şimdi geldi dedim kusura bakma dedi tekrardan mesaji begendim bıraktım sonra bir story atmış cevaplanabilicek bir şarkı sözü bende durmadım yazdım kızada bağlandım baya
Çocuk zeki yav çözer aninda işi yanlis anlama sen zeki degilsin demiyorum ama o gelmez bu tür oyunlara
ben anladım zaten ama kızda gözüm vardı
Heh işte ya onu gözü olmassa dj
zaten amaç burada yanlışlık olduğunu belli etmek değil bana yazmanı istiyorum demek
Eğer sevgilisi ya da hoşlandığı biri yoksa dener hemcinslerimi iyi tanırım
2 kişiye bu şekilde açildim inan abazanin önde gideni ciktilar yine ayni pişmanligi yasamaktan korkuyorum o yazsın istiyorum çok tuhafim :DDD
bunu anlamıyorum ya neden bizim ülkemizde bu var erkekler yazsın durduk yere neden yazsınki sana direk yaz da demiyorum bi kaç kendini belli edicek bişey yaz ona sana yazması gerektigini hissetir en azından iki gün sonra bakarsın cocuk baska biriyle pisman olursun
Hic biriyle de duymadim benim hoşlandiklarim da cins oluyor biraz cekiniyorimm
bence cesaretini topla sor hayat kısa pisman olmazssın biz erkekler kizlar gibi terslemeyiz kimseyi ben populer biriyim kucuk bir yerde oturyorum cok kiz yaziyor cok nazik kibar bi dilde kalp kirmadan konusmak istemedigimi dile getirebiliyorum oda boyle yapar en fazla
Herkes sen degil ki bu civarda herkes problemli
sende aslında ben gibisin bakma sana burada yardimci olmaya calıstigima aynisi bana olsa yapamam bende senin gibi olumsuz dusunurum ama bir seferlik dinle ve yap ona kendini hatirlat en azindan
Ay ben sana yaziyimm
dedigim gibi bi kiza baglandim sanirsam seviyorum ve asla bir kizi seviyoken baska bir kizla konusmam ama yardimci olabilecegim birsey varsa yaparim
Bir hikayesine falan yanıt ver elim çarptım de yanlışlıkla ahhshshshshsj
:DD
Yok hayır yani madem istemiyor bu çaba ne?
Kendi kendini acaba şu olsa ne olurdu, bu olsa ne olurdu demesinden iyidir
@Sinyal_Yok çocukla şu an mubabbetm yokki istemicek mi isticek mi ne biliyim fbd
Soran Kanka boş ver sen onu içinde kalıp seni yiyeceğine bırak karşındakini yesin
Yok yani adam resmen istemediğini belli etmiş niye kendini ona kazandırmaya calisiyosun? Kendisine saygısı da mı yok? Hadi birden odun verdin eee devamı gelmeyecek mi? Nasıl yürüyecek?
Bunun kendisine saygısı ile ne alakası var
@Sinyal_Yok yavrum adamla onceden flörtlestik zatsn sonra o bana birini ayarladi vs vs mubabbetimiz vardi normal adam bana hiç demedi istemiyorum seni s g diye sen ne yaşıyon kim üzdü gülüm seni :D
Ben de onu anlamadım adam istemiyorum dememiş ki hiç
O bana birini ayarladı ne lan?
Sadece önceden muhabbetimiz vardı şu an yok anlamadım bende ne yaşiyor :DD
Ben anlama ozrulusu muyum acaba
Bu ne b0k ilişki kardeşim? Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu?
@Sinyal_Yok sen benim beynimi daha da çorba yaptin teşekkurler :DD
Senin anlatım bozukluğu sorunun var sanirirm. Kurduğun cümleler arası bağlantı kurulmuyor
@Sinyal_Yok haydaa nedense herkes anladı bi sen ters anladın özur dileriz demekki hepimiz sorunluyuz bizi affedebilecek misin :(( :D
Tamam ya ben geriizekaliyim sen akillisin o yuzden bu haldesin zaaten
@Sinyal_Yok kendine niye canım diyon ya sorunlarin olsa gerek :(
Grzkli kelimesini canim yazmis ahah
@Sinyal_Yok biraz aklim alsa keşke sen gibi insanlari 2 saattir yargilamaya calisiyosun kendinle olan sorunlarını git ötede çöz lütfen cellalenecegin hiçbir şey yok sorunlu arkadas :DD
Hee senin yorumu unutmuşum ben ya
Ne anlatıyon
@Sinyal_Yok agaa sen benden manyaksin git surdan ahah
Merhaba canım tek kişiye takılıp kalma bana kalırsa bu işler nasip işi olursa olur
Dimi bi 30 kişiye daha yazıyim :DD
Onun sana açılmasını sağlaman çok kolay
Peki ya nasill
Yardimci olayim
Ol bekliyore
Buraya yaz tavsiyelerini bekliyorummm
Byy byy
Bence cekinme
Diyosunn
Ama yinede adım atma sen
Ama bi karar ver
Kararsız kaldım :)