Nişanlı olan ya da ileride olacak kızlar beni dinleyin?

Nişanlıyım öyle gözüm yükseklerde olan biri olmadım hiç ama şu an o kadar pişmanım ki cidden çünkü bu hayatta ne kadar mütevazi olursanız o kadar sizi küçük görüyolar öyle altın isteyelim şu kadar olsun ev isteyelim araba isteyelim demedim ne ben ne ailem karşı taraftan altın istemedik şimdi düğün olacak ama karşı taraf bildiğiniz beni sırf altın vs istemedim diye daha da ucuza getirmeye çalışıyolar eşya bakıyoruz şu olsun diyorum yok ucuzu olsun diyolar yaa neden niye ben iyisini haketmiyor muyum sırf parayı önemli görmediğim için herşeyimi ucuza getirmeye çalışan bi aile var neden benim istediğim güzel eşyalarım evim olmasın layık değil miyim bunlara gelinlik alacağız beğendiğim bişey oluyor ucuzu olsun derdindeler madem bu kadar parayı düşünüyorsunuz evlendirmeyin oğlunuzu çok zoruma gidiyor beni layık gördükleri şeyler hep en ucuzu beni babam el bebek gül bebek büyüttü bu yaşa kadar istediğimde elinde parası olmasada en güzelini yapmak için uğraştı kıymet verdi değer verdi neden benim istediğim şeyler olmuyor şimdi çok zoruma gidiyor gerçekten eğer evlenecek kızlar varsa aklınızda bulunsun arsız olacaksınız ben şunu bunu istiyorum alınacak diyeceksiniz ben hiç bişey istemedim şimdiye kadar ne nişanlımdan ne ailesinden ama bana böyle yapıyolar
Nişanlı olan ya da ileride olacak kızlar beni dinleyin?