Nisanlanacagim kişi Elazığlı, bende vanliyim aileler uygun görmüş ama ben sadece 2kere gördüm nisanlanacagim kişiyi başbaşa kalmadık ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Bu konu hakkında akıl sağlığının yerinde olmadığını düşünüyorum her şeyin bir zamanı var senin yaşın evlilik için doğru değil önce kendi ayaklarının üzerinde durman lazım birini tanımadan etmeden evlenirsen büyük ihtimalle mutsuz bir evliliğin olacak bir de evleneceğin kişinin senin ona muhtaç olacağını biliyor bu yüzden okumak şart ama eminim burada roman bile yazsak senin umrunda olmayacak sen yolunu seçmişsin belli ki sende istiyorsun pişman olacağına eminim ama pişman olduktan sonra bazı şeyler için çok geç olabilir kendi elinle kendi hayatını mahvetmeye devam et bakalım.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi şöyle bir durum var , doğuda kızları 19 yasında evlendiriyorlar kesin sizin ordada öyle akraban falan , soruya gelince sen kendini evliliğe hazır hissediyorsan sıkıntı yok her şey yaşla olmuyor bu devirde bakıyorsun 44 yaşında kızlar olgun değil 16 yaşında kızlar olsun bu herkes için geçerli değil ki sen kendine güveniyorsan sıkıntı yok 😊 ama şöyle biraz da tanışın konuşun birbirinizle yani huyunu suyunu öğren derim burada çoğu kişi küçüksun falan diyecek ama ben Van li kızları tanıyorum 😊 ve araştırmalara göre görücü usulü ile evlenenlerin sayısı daha fazla ve evliliği ömür boyu süren de var😊 hakkında hayırlısı olsun canım 😊
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki olumsuz girişlerde aldanmayın. Araştırmalara göre gürücü usulu evlilik diğer evlilik türlerine göre daha sağlam ve uzun ömürlü oluyor. Normal hayatta birbirlerine aşık olup evliliklerinin birinci yılını tamamlamadan ayrılanlar gördüm. Ama gürücü usulünde aileler sizileri tanıyıp iyi anlaşacağınızı bildikleri için inşallah mutlu olursunuz. Hem sizi zorla vermemişler ki, siz gürüşüp beğenirseniz evliliğe kapı açılır, beğenmezseniz hayır deseniz. Gürücü usulü uzun bir evlilik hayatı için doğru bir seçimdir. Benim üç ablan gürücü usulü evlendiler ve her üçü de çok mutlu. İnşallah bize de nasip olur.
00 Yorumla
+1 yılSizin Maalesef ki Doğu adetlerinde Böyle şeyler çok fazla bir kere görücü usulüyle evlilikler Eskiden çok iyidir Şimdi Artık insanlar görücü usulü evliliklere çok sıcak bakmıyor Yani bir kere Yaşın daha seni çok küçük Her şeyden önce böyle düşünmek lazım
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
70
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHenüz çok erken ya hayatının en büyük hatası
00 Yorumla İki anlamda da yanlış yapıyorsunuz:
1) Ondokuz yaş evlenilecek değil, geleceğin planlanıp kendi ayaklarının üstünde durmayı öğrenme yaşıdır. Gelin olmak, çocuk doğurmak için çok erken. Biyolojin buna hazır değil.
2) Görücü usulü, Pandora'nın kutusu gibidir, içinden ne çıkacağı belli olmaz. Bunca sapkınlık ve şiddet olayı ortadayken görücü usulü evlenmek, bir çeşit intihardır.
Karar, senin, hayat senin.10 YorumlaMecburiyet dediğin şeyi yorumlarda okudum sen hiç bir şey için mecbur değilsin bunu kimseye demezsen zaten ailen de duymaz bi karar vermişsin bunu yaşamışsin yanlış bir karar oldugunun farkına varmışsın herkes yanlış kararlar alır sonunda hatanı anlamak önemli olan evlenmek zorunda falan değilsin sen hayatini mahvetme her insan bunj yasayabilir normal bir şey erkekler icin ne kadar normalse kadınlar için de öyle sakın bunu kendine yapma sakın
00 Yorumla
+1 yılBu devirde görücü usulü mü kaldıysa baş başa kalıp konuşmamışsınız bile sadece aileler uygun görmüş diye neden nişan yapıyorsun ki iyice tanı o da seni tanısın bakalım ne olcak bu işler aceleye gelmez evlilik çocuk oyuncağı değildir sırf aileler istedi diye iki kere gördüğün kişiyle tanımadan etmeden iyice nişanlanmak çok saçma hemde çok erken
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki cahil kesime bakma sen. Nişan demek zaten karşındaki insanı tanımayabilmek için bir zaman dilimi demek. 1 yıl nişanlı kalırsınız karakteri hoşuna gider ve uyumlu olarak anlaştığını düşünürsen evlenirsin. Baktın kafana yatmıyor düşüncesi atarsın nişanı bu kadar basit. Ya da Nişan öncesi sözde kesilebilir ona da sen karar vereceksin. Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin. Umarım mutlu olursunuz.
00 Yorumla Valla görücü usulü ile kimle tanıştırılmaya çalışılıyorsanız denginiz de odur, yakışanınız da odur. aile olsun, arkadaşlar olsun size birini gösteriyorsa çok dikkatli inceleyin. onların gözünde nasıl göründüğünüzü, sizi kimlere yakıştırdıklarını anlamanızı sağlar. nitekim genelde size uygun insanlar gösterirler. kimse zengin kıza kalkıp işsiz erkek göstermez. kimse yakışıklı erkeğe çirkin kız göstermez vs vs. fakat kendi kararınıza bırakınca kimler kimlerle yan yana geliyor.
00 YorumlaKötü olmuş.
Kötü olan ne diye soracaksan da, birbirinizi iki görmeyle olacak iş mi bu? Baş başa kalıp vakit geçirseniz, birbirinizi daha yakından tanısanız olmaz mı? Bu mümkünse şayet görüşün. Bu kadar aceleci davranırsan doğruya değil, yanlışa düşmüş olursun.00 YorumlaBurada böyle yazanlara çok da itibar etme. Senin ve onların hayat tarzları düşünceleri farklı. Eğer sen kendine bu 2 görüşten yakın hissettiysen olur zaten. Önceden sevgili olanlar sanki bir müddet geçince ayrılmıyor mu?
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.00 Yorumla
+1 yılOhhhhh gördün yakışıklıyi nişanlan bakalım ben sana çıkma teklif etsem sen kimsin be hoduk aynadan haberin yok mu el aynası vereyim kullan gottumun ikizi dersin reddedersin beni kendine mi layık gördün diyip hayata küser topukları kıçına vura vura vura kaçarsın çünkü çirkinim boyum kısa diye beni kimse sevmez anca olbot bor gon sononde olor diye nasihat verir oysa ki bu yaptıkları trilyon kazanan birinin asgari ücretliyi teselli etmesi gibidir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemeli kötü yapılan bir bina, yamuk olur fazla sorunlu olur.
Seni döndüremeyiz ailenin kararından, bana da Vanlı birini istemişlerdi zamanında. İşin tuhaf kısmı bana sormadan çat kapı gidip istemişlerdi. Kızın ailesi de kızı verdiler. Beni hiç görmeden. Sonra ne oldu evlendik ama kafalarımız hiç uymuyor 10 yıl oldu benim için alakasız biri ve hiç emek vermediğimdenmidir bilmiyorum. Değersiz oldu gözümde sevemedim ısınamadım yazık ettiler kızada bana da. 1 yıl sonra boşanıyorum.00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 635 cevap paylaştı. Ben 19 yaşındayım hala gece acıktığım da annemi uyandırıyorum yksye hazırlandığım için kütüphane de sabahlıyorum ne evlenmesi bu yaşta abi
21 Yorumla
Soran+1 yılHata yaptım evlenmek istiyorum bende öğrenciyim zaten ama işte hayat herkese adil davranmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 9,1b cevap paylaştı.
+1 yılKarşı çıkamadığınıza göre sizin sözünüz geçmiyor ya da bir dayanağınız bir güvenceniz yok. Kaderinize razı olmuşsunuz. İddaa oynamış olsaydınız bu kadar riske girmemiş olurdunuz. Size bol şans dilemekten başka bir söyleyemem.
00 Yorumla
+1 yılKendine kötülük yapıyorsun. Aileler uygun gördü diye evlilik olmaz. Tanımıyorsun bile. Hayatının baharındasın, genceciksin. Ne diye kendi ipini çekiyorsun? Evlilik için niye acele ediyorsun?
Henüz nişanlanmadın. İstemediğini söyle00 YorumlaGit bi konuş bacım olur mu öyle 2 görmeyle nişan söyleyemedin mi bi konuşup görüşeyim biraz zaman ven huyunu suyunu alayım diye tamam aileler uygun görmüş olabilirde belki senin konuşunca hoşuna gitmşcek
00 YorumlaHala nasıl devam edebiliyor ki aşk olmayan görmeden sevmeler. Ten uyumu olacak mı birbirinizi sevecek misiniz o bile belli değil? Allah yardımcın olsun bence yüzüğü atmalısın.
10 Yorumla
+1 yılBence doğru değil şimdiden geçmiş olsun bir tane mantıklı şey var soruda o da doğru mu diye sorgulaman.
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı. 19 yaşında nişanlanmak evlenmek nedir? Acelen ne ve bu devirde hiç görmediğin bilmediğin biri ile evlenmeye girişmek ayrı delilik. Hayatının en büyük hatasının ilk adımlarını atıyorsun.
00 Yorumla
+1 yılYorumları okudum ve nişanlı olduğunu bilmediğin bir adamla ilişkin olmuş. Ama görücü usulü evleneceğin kişi hayatında hiç ilişki yaşamamış ve karşında da öyle biri olsun istiyorsa senin estetik yaptırıp gerçekleri saklayarak evlenmen çok büyük bir yanlış olur. Bence o kişiye gerçekleri söylemelisin ve evlilik yapacaksan öyle yapmalısın. Zira ileride bundan dolayı çok büyük pişmanlık duyabilirsin ve vicdanın rahat bırakmaz.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılValla sizin oralar da durum böyle yapacak bir şey yok maalesef. 19 erken bence. Okulunu oku, ondan sonra evlen derim. Görücü usulü dediğin gibi sürpriz iyi de çıkabilir kötü de.
00 Yorumla
+1 yılHiç dogru degil. Senin okul okuyup ilim bilim ogrenmen ve eline meslegini alman gerekirken evlenmen kadar sacma birsey yok. Elbettr ki ailelere birsey diyemem ama sizin evlilik uzun surmez.
00 Yorumla
+1 yılNişanlanmadan önce onu iyice bir tanıman lazımdı. Tanımadığın bir insanla ciddi bir ilişki kuramazsın ki. Ben şu görücü usulü evliliğe karşı hiç sıcak bakmıyorum ya.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Allah hayırlısını versin öncelikle hayırlısıysa olsun hayırsızsa olmasın derim tanıscaksınız görüşceksiniz düşünceleriniz uyuyorsa kabul edersiniz fikir senin sen evlencen srn mutlu olcan
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani şimdi şöyle bir durum var. Şu şartlarda zaten sanıyorum kimse senin doğrunu yanlışını sormuyordur. Maalesef yanlış olsa bile elinden gelen bir şey yoktur
00 Yorumla
+1 yılben dogru bulmuyorum bu tarz seyleri tanismadan karsinda ki insanin karakterini anlamadan , bana cok garip geliyor eyv, zamaninda böyle oluyormus büyüklerimizden biliyoruz ama bu devirde biraz garipsedim , insanlari anlamak daha da zorlasti , üstüne daha 19 yasindasin , 2 kere gördüm demissin , önce bi tanisin görüsün iki kelam sohbet olsun birbirinizi tanimaya calisin. Sonradan hüsran olmasin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılDoğuda bu yaştaki kızları zaten evde tutmazlar doğuda normal ama gelişmiş şehirlerde normal değil.. evlenmek için önce kendini evliliğe hazır hissetmen lazım o olgunluktaysan evlen..
00 Yorumla
+1 yılEvlilikde tanismak daha güzel oluyor. Eger dpgru kisi ise gercekden. Görücü üsülü loto gibi sansin varsa 6liyi tutturursun
10 Yorumla
+1 yılKafayı sıyırmış ailen Ayrıyetten çok cahiller bu Yaşta evlenmeye izin vermeleri büyük yanlış
20 YorumlaAbi saçmalama allah aşkına ya, bir ömür geçireceğin insanı daha hiç konuşmadan, tanımadan mantık uyuşmasına bakmadan kabullenemezsin.
00 Yorumla
+1 yılBelki tanıma aşamasını biraz daha uzun tutabilirsiniz onun haricinde evlilik sorumluluğu bilincini taşıyabilirseniz bir problem olmaz
00 Yorumla
+1 yılSaçma bu çağda tanımadan konuşmadan evlenmek olur mu az mantık az... sonrada ayrıldım efenim bari aileler görüştürsün sizi görücü usulü böyle olmaz
00 Yorumla- 00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlilikte en çok görücü usulü evlenenler mutlu oluyormuş. Hayırlı olsun. Ben üniversiteden beri çıktığım kız arkadaşımla evlendim. Evlenmeden önce 7 sene birlikteydik. Evlendik hayatım zindan oldu. Boşandık
00 YorumlaAllah yardımcın olsun sürpriz yumurta gibi bir şey inşallah sana iyi oyuncak denk gelir ülkenin bu yüzyılda bile kanayan yarası maalesef
03 YorumlaYaşın evlilik için erken bence birde senin istiyip istemediğine bağlı istiyosan nişanlan ailen istedi diye evlenilmez
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılYaşıtız daha çok erken sert olacak lakin hayatını boka çevirme bilmiyorum görücü usulüne de zorla olan her şeye karşıyım.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yıl2 defa gördüğün bir insan ile nişanlanmaya nasıl razı oluyorsunuz bu kadar mı malsınız?
010 Yorumla
Soran+1 yılNişanlı olduğunu bilmediğim bir adamla cinsellik yaşadım çok kötü hissediyorum kendimi ailemin de duymasını istemiyorum acilen diktirip evlenmem gerekiyor 😔
- +1 yıl
Hayatını saçma sapan bir sebep yüzünden heba edeceksin sanırım. Keyfin bilir ne diyim
- +1 yıl
Yeni evleneceğin adam anlamayacak mı yaptığın hatayı? O hata yüzünden istemediğin biriyle evlenmek zorunda değilsin.
Soran+1 yılDiktiricem anlamaz ki
- +1 yıl
Evlenmeden de diktirirsin evlenmen niye gerekiyor
- +1 yıl
Umarım senin gibi bir insan ile tanışmam. Ben bekareti gram önemsemem ama yalancı insanlardan uzak dururum
Soran+1 yılYa daha doğrusu o angut adama inat olsun diye de evlenmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Yarın öbür gün evlendiğin adam sana şiddet uygularsa pişman olursun tanımadan evlendim intikam için diye.. tanı, konuş biraz içine sinerse öyle evlen, hiç tanımadan evlenme
Soran+1 yıl1aydir konuşuyoruz
- +1 yıl
Süre önemli değil tanıman önemli
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Umarim seni mutlu edecek biridir. Ne kadar tanisanda evlenince anliuosun iyi ya da kotu oldugunu
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanfendi nişanlancağın kişiyle iyice tanışmadan olmaz ki gezecen görecen nasıl biri iyimi kötümü
10 Yorumla aileler uygun görmüş nedir ya ailen mi evlenecek çok saçma tanımadığın biri ile evlenmen
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 32,8b cevap paylaştı. hem çok gençsin hem de görücü usulu
sitede görücü usulu evlenip ilk günden ayrılmayı düşünen kişilerin soruları var
sakın buöyle bir hata yapma10 Yorumlaİki yıl sonra burada ne kadar mutsuz olduğunu paylaşmazsın umarım
10 Yorumla
+1 yılTanırsınız birbirinizi. Kötü bir şey değil görücü usulü
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılAman aman arkanı dön kaç her insan bir değil ama elazığlılar beter özellikle bayanları🙈🙈🙈🙈
00 Yorumla
+1 yılTrol soru. Yorumuna baktım. Senaryoyu pekiştirmeye yönelik. Klasik yalancı davranışı.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence yanlış müge anlı bile sana karşı çıkar evlilik yaşında değilsin diye
00 Yorumla Önce bir siz birbirinizi tanisaydiniz hemen Nisan yapmak yerine
00 Yorumla
+1 yılHer şeyi konuşsaydın nerde kalacağınız falan sonra büyük bir yanlış olmasın
00 Yorumla
+1 yılKotu bisey yapmiyorsun eger sevdiysen bu soruyu niye sordun
00 Yorumla
+1 yılÜniversitede tanışıp severek evlenecek halin yok ya.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGörücü usulü evliliği savunmuyorum açıkçası ama gördüğüm kadarıyla uzun ömürlü oluyorlar fakat tarafların birbirini görmesi görüşmesi oturup konuşması bence önemli çünkü evlilik o kadar kolay bir şey değil sen sadece iki defa görmüşsün çok az içine sinmiyorsa bitir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 992 cevap paylaştı. Konuşman lazim sohbet etmeniz lazim yaninizda birileri de olsa saçmalama yani
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılDiktirip evleneceğin adama haksızlık olmaz mı bu davranışınız
00 Yorumla
+1 yılHakkında hayırlısı olsun. Onu iyice anlayıp tanımaya bak. Anlaştıktan sonra genç yaşta evlenmenin bir sakıncası yok.
10 Yorumlagaliba birisi ile birlikte olmuşsun. Bence bunu hata görmen saçma. Eğer sevmiyorsan evlenme. Sonra toplumun hali günümüz tr oluyor
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBende Elazığlıyım ama 19 yaş biraz erken eğer ısınırsan kabul et
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Sevdiğin biri değilse kötü
Beni zorla evlendirecekler heleki sevmediğim biryle hepsini düt valla00 Yorumlaevlen ailenden kurtul sonra bakarsin keyfine.. kafana yatmazsa ayrilirsin.. ya da hoslandigin biri olursa aldatirsin
10 YorumlaHiç tanımadığın Bi insanla evlenmek ileride çok büyük krizlere yol açabilir en azından 1 kere otur konuş adamın hayata karşı bakış açısını öğren
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılTercih hakkının sende olduğunu ve yaşayacak olanın sen olduğunu
00 Yorumla Tabii ki de hayır daha çok gençsin önünde upuzun yıllar var ve bu yılların sana ne getireceği hiç belli olmaz
00 Yorumla- Devamını Gör (82)
Devamını Gör(127)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 19 yaşındayım, 2 hafta sonra görücü usulü nişanlanıyorum. Sizce doğru mu yapıyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler