ÇOK KARARSIZIM? evlenmeli miyim?

arkadaşlar merhaba hemen diren konuya giriyorum. 5 yıllık ilişkim var annem babam ayrı ben annem ve annemin eşi ile 17 yıldır yaşıyoruz. aramız aram gel gitli ama haklarını da yiyemem ne dersen de yapar alır beni korurlar. ama hiç anlaşamayız hep kavga ederiz günün sonunda ve bunlar cidden büyük kavgalar. bir gün kavga etmiştik annem evden kovdu dışardaydım erkek arkadaşım da haberim yokken anneme hesap sormuş nasıl annesin üzülmüyor musun kızına hiç vicdanın sızlamıyor mu diye. ailem buna çok sinirlendi ve ondan nefret ettiler. ve geçen ay bir kere daha kovdular bu sefer babama gittin bu defa yine giidp hesap sormuş aileme kız mutsuz yazık size falan gibisinden. aileme saygısızlık mı yapmış oluyor. şimdi istemeye gelmek istiyorlar okulumjn bitmesine 1 sene kaldı (üniversite okuyorum) ailem seni sildim okuldan kaydını alıyoruz git evlen dediler babasını aradılar gelin alın sildim attım falan dediler. ailesi beni istiyor ben ne yapayım. karşı tarafın ailesi kaydını aldırma parasını babana veririz biz seni okuturuz hep yanındayız diyorlar

ÇOK KARARSIZIM? evlenmeli miyim?