Aşık mı oldum lan? Yapılır mı bu bana be?

Nerden başlayayım ne diyeyim bilmiyorum ya.. en başa gidersem ergenken otogar da garsonluk yaparken yol bilmeyen iz bilmeyen bir kızla gecenin 3 ün' de karşılaştım. Oradan itibaren bu kız hayatıma saçma supurik bir şekilde dahil olmaya devam etti , İstanbul'a gittim 2-3 ay gezip eğlenirkene bu kızla karşılaştım , okumaya üniversiteye gittim kızla kampüste karşılaştık vs derken bir arkadaş olduk doğal olarak ama ben baştan sona hiç bir zaman etkilenmedim ondan

Öncelikle hiç benim tipim değildi ben kıvırcık saçlı , minyon kızlardan hoşlanırdım. Bu kız kapalıydı , uzundu. Dil anlatım dersim anlayacağınız gibi felaketti o Türkçe öğretmenliği okuyordu. Yani bilmiyorum ya hiç bir zaman onu benimle el ele düşünmedim.

Konuya ve sormak istediğim şeye gelirsek
1.5 ay falan oldu uzaklaştık böyle daha az konuşuyor daha az etkileşimimiz oluyor ben mezun oldum evden çalışıyorum o hala okuyor. EVDEN RESMEN ÇALIŞAMIYORUM ABİ AKLIMA SÜREKLİ O GELİYOR BAĞIRASIM GELİYO BÖYLE VAR YA çok değişik oldum. Yıllar boyunca onu ilk gördüğümden itibaren 7 yıl oldu o yüzden yıllar diyorum. Bir çok kez aylarca konuşmadığımız oldu ama resmen şu an günlük hayatımı idame ettiremiyorum SÜREKLİ AKLIMDA ABİ bu aşk mıdır? Çalışamıyorum bu kız yüzünden aç kalıcam ele avuca düşücem yardım edin
Aşık mı oldum lan? Yapılır mı bu bana be?