Nerden başlayayım ne diyeyim bilmiyorum ya.. en başa gidersem ergenken otogar da garsonluk yaparken yol bilmeyen iz bilmeyen bir kızla gecenin 3 ün' de karşılaştım. Oradan itibaren bu kız hayatıma saçma supurik bir şekilde dahil olmaya devam etti , İstanbul'a gittim 2-3 ay gezip eğlenirkene bu kızla karşılaştım , okumaya üniversiteye gittim kızla kampüste karşılaştık vs derken bir arkadaş olduk doğal olarak ama ben baştan sona hiç bir zaman etkilenmedim ondan
Öncelikle hiç benim tipim değildi ben kıvırcık saçlı , minyon kızlardan hoşlanırdım. Bu kız kapalıydı , uzundu. Dil anlatım dersim anlayacağınız gibi felaketti o Türkçe öğretmenliği okuyordu. Yani bilmiyorum ya hiç bir zaman onu benimle el ele düşünmedim.
Konuya ve sormak istediğim şeye gelirsek
1.5 ay falan oldu uzaklaştık böyle daha az konuşuyor daha az etkileşimimiz oluyor ben mezun oldum evden çalışıyorum o hala okuyor. EVDEN RESMEN ÇALIŞAMIYORUM ABİ AKLIMA SÜREKLİ O GELİYOR BAĞIRASIM GELİYO BÖYLE VAR YA çok değişik oldum. Yıllar boyunca onu ilk gördüğümden itibaren 7 yıl oldu o yüzden yıllar diyorum. Bir çok kez aylarca konuşmadığımız oldu ama resmen şu an günlük hayatımı idame ettiremiyorum SÜREKLİ AKLIMDA ABİ bu aşk mıdır? Çalışamıyorum bu kız yüzünden aç kalıcam ele avuca düşücem yardım edin
Öncelikle hiç benim tipim değildi ben kıvırcık saçlı , minyon kızlardan hoşlanırdım. Bu kız kapalıydı , uzundu. Dil anlatım dersim anlayacağınız gibi felaketti o Türkçe öğretmenliği okuyordu. Yani bilmiyorum ya hiç bir zaman onu benimle el ele düşünmedim.
Konuya ve sormak istediğim şeye gelirsek
1.5 ay falan oldu uzaklaştık böyle daha az konuşuyor daha az etkileşimimiz oluyor ben mezun oldum evden çalışıyorum o hala okuyor. EVDEN RESMEN ÇALIŞAMIYORUM ABİ AKLIMA SÜREKLİ O GELİYOR BAĞIRASIM GELİYO BÖYLE VAR YA çok değişik oldum. Yıllar boyunca onu ilk gördüğümden itibaren 7 yıl oldu o yüzden yıllar diyorum. Bir çok kez aylarca konuşmadığımız oldu ama resmen şu an günlük hayatımı idame ettiremiyorum SÜREKLİ AKLIMDA ABİ bu aşk mıdır? Çalışamıyorum bu kız yüzünden aç kalıcam ele avuca düşücem yardım edin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
ne aşkı kardeşim yahu otur çalış boş ver kafayı yrsin yeminle bırak
Abi çalışamıyorum ki KAFAM bağırıyo böyle AÇMIŞ CAAPSİ ÖYLE DÜŞÜNÜYO SEREFSZ
hahaaha aşk iyi bir şey değil gerçekten bitiriyor
Sorma abi bir iş var 1 haftaya teslim edicektik sen de 10 ben diyim 14 gün oldu gecikti yapamıyorum resmen
Bence feci halde etkilenmeye başlamışsın 🙈
Ama hiç böyle birisini hayal etmemiştim ya nasıl oldu bu
Işte tam da bu şekilde oldu 🙂 Nasıl oldu, nasıl karşılaştık vs gibi düşünceler birike birike, içten içe kaderin olduğuna inandırmışsın bence kendini
Ama bak mantıklı mı kızla Ankara otogarında (aşti) karşılaşıyoruz oradan İstanbul'a gidiyorum yaz tatilinde kos koca şehirde bir daha karşılaşıyoruz sahilde yürürken? normal mi bu
Bak işte 😀 Sana çok garip gelmiş ve bu yüzden de içten içe takmışsın kafayı kıza. Aşık mısın bilemem ama takıntı evresine getirmişsin. Kaderin de olabilir, tesadüf de 🙂 Bence sen onunla bir ilişki ister misin ve o da seni ister mi? Olurunuz var mı? Bunları değerlendir kafan da. Olurunuz yoksa da böylesi hayırlıymış demekki, belki de arkadaş olucaz diye geçiştir kendi içinde. Neden diye düşündükçe kafayı yersin, kendimden biliyorum. Düşüne düşüne anksiyete oldum sanırım, hala imkanın varken düşünme sen.
Ama benim hiç kız arkadaşım olmadı kızlara hiç arkadaş gözüyle bakmadım o da biliyor o yüzden bi garip oldu biizm aramızda ki ilişki ayrıca nasıl düşünmeyeyim 1 ayda büyük maddi kayıbım var resmen çalışamıyorum
Kuzum ama düşündükçe daha çok düşünürsün. şu an mesela ben seni kızdırsam ve sen sürekli yaptığım ayıbı düşünsen, sinirin hiç geçmez. O yüzden rahat ol, sıkıntılar düşündükçe artar. O kız senin kaderinse zaten olur, olmacaksa da zaten olmaz, akışına bırak 🙂 Neyse ne, ne fark eder? Hayırlısı olsun, muhtemelen tesadüftür de geç. Eğer rahatlarsan, zamanla azalacak. Ama başka şey düşündüm, hani geçmedi diye yeniden hatırlama. Tamamen rahatla ve aklına geleceği an hemen başka şeyler düsün, odaklanma o kısıma.
Ya öyle tabi de onun sesi beni uyutuyodu be
İnsan aşık olduğunu bilmez mi yahu
Bilemedim ki :(
Aşk öyle olmaz. Seninki 7 yıl olmuş. Ama etkilenme var, bariz ortada
Ama düşünemiyorum sayın guru 1.5 aydır adam akıllı konuşmuyorum kızla ve son 1 aydır ciddi manada gelirimde düşüş oldu çalışamıyorum resmen
Gidip konuş onunla. O zaman ne hissettiğini daha iyi anlayabilirsin 🌸