Aşk İlişkileri Burcunuz ne ve eski sevgilinizi unuttunuz mu? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 2 soruyu aynı anda sorayım dedim :D Burcunuz ne ve eski sevgilinizi unuttunuz mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Burcunuz ne ve eski sevgilinizi unuttunuz mu? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Eski Sevgili Soruları Beğen Paylaş Takip Et
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. İkizler burcuyum.. Sevgili ya da farklı bir şey, geride bıraktığım her şeyi, herkesi unuturum. Halen savaşını verip çatıyorsam da unutmamışımdır. 1 0 Yorumla
occiditpassionis95 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yay burcuyum, yükselenim akrep. Yaptığı bir çok şey de vazgeçmedim ama söylediği tek bir söz silmeme yetti, unuttum ve mutluyum 1 0 Yorumla
zalimsinhayat91 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Ben ikizler burcuyum ve evet unuttum değmeyecek insanları düşünüp üzülmenin bir anlamı yok gereksiz 1 0 Yorumla
asaza0 Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Yengeç , unuttum en son özledim falan yazdıda cevap bile yazmadım açmadım telefonlarınada 1 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 14,2b cevap paylaştı. Benim hiç sevgilim olmadı ki eski sevgilim yok 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Burcunuz ne? Yorumla ByCıLız +1 yıl Balık Yorumla Soran +1 yıl Bende balığım :D neyse iyi akşamlar Yorumla
Hasan-ARSLAN Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı. Başak burcuyum, unutalı 4 yıl oldu... 1 0 Yorumla
tamambuson Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Koç ohoo dün ne yediğimi hatirlamiyorum 1 0 Yorumla
Leoman1 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 738 cevap paylaştı. Burcum Aslan hiçbirini unutmadım:) 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Birini arıyor gibisin uyanık 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Kimi arayacakmışım? :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Burdan yaptığın sevgilini Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belki bulursun Yorumla Soran +1 yıl Yok burada bir ilişkim olmadı yapmam da zaten o kadar düşmedim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeme bizi Yorumla Soran +1 yıl Ya sen kimsin ki seni kandırmakla uğraşayım? :D neyse iyi geceler sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl boş ver abisi 😄 Yorumla
Golgemmmm38 Takip Et Xper 4 Yaş: 41 +1 yıl Ya niye unutalım arkadaş sen niye taktın bu konuya 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Soruyorum arkadaşım bu kadar zoruna gidiyorsa cevaplamayabilirdin ayrıca bana niye atarlanıyorsun ya? :D Yorumla Golgemmmm38 +1 yıl Ben böyleyim karşim. Klavye kabadayisiyim Yorumla Soran +1 yıl Gerçekte de kaçan tiplerdensin sen değil mi? :D Yorumla Golgemmmm38 +1 yıl Tabi ki. Kız bana şimdi. Hemen topukkkkkk Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
İkizler burcuyum.. Sevgili ya da farklı bir şey, geride bıraktığım her şeyi, herkesi unuturum. Halen savaşını verip çatıyorsam da unutmamışımdır.
Yay burcuyum, yükselenim akrep. Yaptığı bir çok şey de vazgeçmedim ama söylediği tek bir söz silmeme yetti, unuttum ve mutluyum
Ben ikizler burcuyum ve evet unuttum değmeyecek insanları düşünüp üzülmenin bir anlamı yok gereksiz
Yengeç , unuttum en son özledim falan yazdıda cevap bile yazmadım açmadım telefonlarınada
Benim hiç sevgilim olmadı ki eski sevgilim yok
Burcunuz ne?
Balık
Bende balığım :D neyse iyi akşamlar
Başak burcuyum, unutalı 4 yıl oldu...
Aslan ve evet unuttum
Koç ohoo dün ne yediğimi hatirlamiyorum
Burcum Aslan hiçbirini unutmadım:)
Koç
Ve hangisini bu arada hayat hızlı :)
Birini arıyor gibisin uyanık
Kimi arayacakmışım? :D
Burdan yaptığın sevgilini
Belki bulursun
Yok burada bir ilişkim olmadı yapmam da zaten o kadar düşmedim :D
Yeme bizi
Ya sen kimsin ki seni kandırmakla uğraşayım? :D neyse iyi geceler sana
boş ver abisi 😄
Boğa
Ya niye unutalım arkadaş sen niye taktın bu konuya
Soruyorum arkadaşım bu kadar zoruna gidiyorsa cevaplamayabilirdin ayrıca bana niye atarlanıyorsun ya? :D
Ben böyleyim karşim. Klavye kabadayisiyim
Gerçekte de kaçan tiplerdensin sen değil mi? :D
Tabi ki. Kız bana şimdi. Hemen topukkkkkk
Çok seviyorum hala
Akrep hayır sen