Evlilik aşamasında erkeğin hiçbir şey yapmaması?

Arkadaşlar ben 22 yaşındayım erkek arkadaşım 30 yaşında daha önce başından bir evlilik geçmiş bi insan. 3 yıllık bir ilişkimiz var birbirimizi çok seviyoruz ama annemi kücük yaşta kaybettim babam ve ablamda başından beri ilişkimize rıza göstermiyor. Sürekli arada kalmaktan sıkıldıgım icin evlenmek istiyorum keza o da aynı şekilde. Evlilik teklifi bekledim onu da yapacak kadar geliri yok yani tektaştanda vazgectim. E düğün masraflarını vs karşılayamacak durumda olduğu için ben sanki onun durumu yeterliymişte kendi tercihimmiş gibi düğün yapmaktan vazgectiğimi sade bi nikah istedigimi söylüyorum soranlara kendisini zora sokmamak için. Herşeyden fedakarlık gösteriyorum herşeyi en kolay şekilde istiyorum kısaca. Sadece aileler bir araya gelsin tanışma ve isteme bir olsun daha sonrasında eşyalarımızı alalım evimizi tutup nikah kıyalım eve geçelim diyorum. Sadece tek bir istegim var ben bekar evine gelin gelmek istemiyorum ya da ikinci el eşyalı kullanılmış bi eve de gitmek istemiyorum yalnızca tek istegim bu kendisinden. Alyans yüzükleri de beraber alalım dedim daha sonra yüzükler takıldıktan sonra eşyalarıda birlikte alalım sen yalnızca mobilyalar için peşinat ver evin içine girdikten sonra taksitlerinide beraber ödeyelim sen tek başına hiç bir şey yapmayacaksın diyorum ama maalesef kendisi buna da gücüm yetmez senin niyetin mi yok imkansızı istiyorsun benden diyor. Ben zaten senin için herşeyden vazgeçtim ne yapacaksak beraber yapalım diyorum sen bana bunu çok mu görüyorsun diyorum orta yolu bi türlü bulamıyorum iyice sıkıştım kaldım eşyalı ev konusunda ısrar ederse ya da bana bunca fedakarlıgıma ragmen hala niyetin mi yok derse ben bu işi bozarım.. bana bi yardımcı olun
Evlilik aşamasında erkeğin hiçbir şey yapmaması?