Aşk İlişkileri Elektrik süpürgesi gibi para çeken manitayla olur mu? BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 35 Yapay Zekaya Sor Ndjdjfkf bu nası alt yazı ya jdjcjc 😂 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🌺 Elektrik süpürgesi gibi para çeken manitayla olur mu? Cevapla Para Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 42,9b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Zengin olsam bile sürekli para harcamanın sonu yoktur. Şahsen bu devirde kimse böyle bir sevgilisinin olmasını istemez. 1 0 Yorumla
_AsabiHatun__ Takip Et FenomenMaster Yaş: 109 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Millet delirdi artık, hiç şaşırma bence. Abi manyak mısın? Sen de kaptırma parayı. 0 0 Yorumla
zulsukooo53 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Sinir oluyorum böyle adamlara, git evde bulmaca çöz haber izle falan şu yaştan sonra macera arıyorlar😒 1 0 Yorumla
DerdeBaytar Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Nasıl bi elektrikli süpürge olduğuna bağlı güçlü is sıkıntı😂 1 0 Yorumla
İsimbulamadım88 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Esra erolda mantıklı bir alt yazı olduğunu şimdiye kadar hiç görmedim zaten 0 0 Yorumla
Brk911 Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Yalnız şu dikkatimi çekti yaş 40 ı devirince erkekler kadınları tırtıklamaya başlıyor 😅 1 0 Yorumla
çarliabiniz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 74% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kocasını kınıyorum. 😇 1 0 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Dolandırılınca imana gelmiş Safiyecik 1 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şu sn kafamda canlandı. Betimlemesi de tuhaf. 1 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Gitsin banka hortumlasın. Bende para yok 😄 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Var ki hortumluyor olmasa nasıl hortumlayacaktı 0 0 Yorumla
ismimdensananee2 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. esra gibi baktim 0 0 Yorumla
Diomedea Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Olmaz 🤣🤣 0 0 Yorumla
limonlucikoltaa Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 64% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Tipinden belli haha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Selam gadası 🙃
Zengin olsam bile sürekli para harcamanın sonu yoktur. Şahsen bu devirde kimse böyle bir sevgilisinin olmasını istemez.
Millet delirdi artık, hiç şaşırma bence. Abi manyak mısın? Sen de kaptırma parayı.
Sinir oluyorum böyle adamlara, git evde bulmaca çöz haber izle falan şu yaştan sonra macera arıyorlar😒
Nasıl bi elektrikli süpürge olduğuna bağlı güçlü is sıkıntı😂
Sesli güldüm ya😂😂 yiok olmaz
Esra erolda mantıklı bir alt yazı olduğunu şimdiye kadar hiç görmedim zaten
Yalnız şu dikkatimi çekti yaş 40 ı devirince erkekler kadınları tırtıklamaya başlıyor 😅
Hahahah tehlikeli aşk ilişkisi hemen bitirilmeli 😂
Kocasını kınıyorum. 😇
Dolandırılınca imana gelmiş Safiyecik
Şu sn kafamda canlandı. Betimlemesi de tuhaf.
olmaz tabiki..
insan gibi istesin verelim :D
Olunur para önemli bu zamanda
Gitsin banka hortumlasın. Bende para yok 😄
Var ki hortumluyor olmasa nasıl hortumlayacaktı
Olmam para muhabbeti çıkınca bırakırım orada
Düşman başına 😄
Açıklama çok iyi ya🤣
Ne kadar parası varmış ki
üzer öylesi )))
Olamaz canım olmaz bir yerde patlar ikiside
esra gibi baktim