Aslında değişiyor. Bazen anlık geliyorlar sonra geldikleri gibi gidiyorlar😂 ama tanıdıktan sonra eğer aşık olursa kişi o daha uzun ömürlü olur. Anlık gelişen aşk, çabucak biter.
Bende sorsam mı diye kararsız kalmıştım tam bu konuda. Hatta soracağım soru da 'her gün farklı bir şeye aşık olan tek ben miyim' olacaktı. Neyse ki gerek kalmadı. Her gün başka bir şeye tutuluyorum. Bugün bir köpeğe, dün bir motora, yarın bir bebeğe vs. Sanırım iki gün sonra da uzaylıya aşık olabilirim fdsfs ๑
Merhaba Olmam, olmak da istemem. Dokunduğu her ten için, girdiği her gönül eşiğini aşk diye adlandıran insanları gördükçe doğruyu yaptığıma inanıyorum zaten. Varsın onlar aşk adı altında her türlü anlamsızlığı yaşasın.
Yok bebem :D kolay aşık olamadım hiç. Aşık olmam çok zor. Sonrasında kopmamda zor. Şıpsevdi olmadım hiç bir zaman. Genel anlamda birini hayatıma almamda zor. Eh zor alınca, çıkarmamda zor oluyor.
Terazi burcu kızı olarak çabuk aşık olan biriyim ama bana aşık olan insanlara zamanında ilgi göstermeyip uzun zaman reddedip sonra onlardan hoşlandığım da oldu. Çabuk hoşlanan bir yapım var ama kimi zaman adam bir kendini kesmediği kalır ben hala hoşlanamamışımdır falan
Şıp sevdiyim ama aradığım kişide başka bir şey olmalı ki ( şiir yazmak , gitar çalmak gb..) ona bağlanabileyim bağlanırsam bırakmayacağımı biliyorum onun için gönlüm hemen başkasını sevebilir kimseyi üzmek ne isterim nede üzülmek
Hoşlanmayı ya da saplantıyı aşk zannediyorlar. Aşk zaten kolay olan bir şey değildir. Dolayısıyla herkese aşık olunmaz. Hoşlanma konusunda da zor hoşlanırım.
Bir kez yaşanılan olaylardan sonra ikinci seçim. Çokça düşündürür. Ve olmaz da belki. Hep sakın yapma. Canın yanacak gibi telkinler verir insan kendine..
3 yıldır aynı adamı seviyorum. Sen söyle kolay aşık olabilir miyim bundan sonra? 3 yıldır kafamın içinde o adam var yüzünü görmüyorum sesini duymuyorum ama bitmiyor. Bitmiyor...
Evelden sırıl sıklam aşık olabiliyordum uzun zamandır aşkın ney olduğunu unutmaktayım Eskiden iki konuşmak yetiyordu aşık olmam için, onlar mazide kaldı
@_-nobodyy-_ gerçekten çok güzel düşünüyorsun, peki sanaldan şans verir miydin, önyargılı olmak set çekmek belki de mutluğa ulaşmanı engelleyebilir değil mi