Zor bir kere birini çok sevdim onun adına da aşk denir mi emin değilim çünkü bakıyorum aşk denen şey beyni tamamen durdurum her şeyine rağmen bağlanmak olmuş herkeste. ben bana kötü gelen birini sevmeyi rahatlıkla bırakırım
Yani hoşlantı ve aşk apayrı şeyler benim için hiçbir şeyi iddia edemem ama kendimi tanıdığım kadarıyla hep bu şekilde oldu uzun süre kavuşamadım umutsuz aşık oldum hoşlandıklarım oldu kimseyi yine de o şekilde sevemedim sonra bizim yollarımız yeniden kesiştiğinde bir daha hiç ayrılamadım onu bırakamadım 3. senemiz doldu
Aynen bende zor aşık olurum. Hayatıma kimseyi kolay kolay ne alırım ne de onu severim. Zor bir insanım çok zor severim. Öyle kolay seven bir insan değilim
Aynen bende çok zor seven bir insanım. Çok zor aşık olurum. Kimseye kolay kolay bağlanan veya aşık olan bir insan değilim. Çok zor severim ama sevincede çok severim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Zor bir kere birini çok sevdim onun adına da aşk denir mi emin değilim çünkü bakıyorum aşk denen şey beyni tamamen durdurum her şeyine rağmen bağlanmak olmuş herkeste. ben bana kötü gelen birini sevmeyi rahatlıkla bırakırım
Aynen bende çok zor aşık olurum hayatıma zor bir insanı alırım. Kolay seven bir insan değilim çünkü ben kimseyi. Ama sevincede asla vazgeçmem.
Zor hemen kabılmam bir defe yapmıştım artık temkinli adım atıyorum
Kolay olmam hoşlanırım hemen soğurum aşık olursam da ameliyatla kurtulabilirim ancak
@Absürttbirisi böyle diğenlerin bir çoğu tam zıttı olur ama
Yani hoşlantı ve aşk apayrı şeyler benim için hiçbir şeyi iddia edemem ama kendimi tanıdığım kadarıyla hep bu şekilde oldu uzun süre kavuşamadım umutsuz aşık oldum hoşlandıklarım oldu kimseyi yine de o şekilde sevemedim sonra bizim yollarımız yeniden kesiştiğinde bir daha hiç ayrılamadım onu bırakamadım 3. senemiz doldu
Evlenin artık gariii
20 yaşımı dün doldurdum daha dşwşcğşs
Ee 50 olmayı mı bekliyorsun balım
Önce okul meslek aceleye gerek yok
Evlilik kâğıt üstünde bi şey
Evlilik aynı evi paylaşmakkkk
bu zamana kadar hiç bir kıza aşık olmadım hep takılmalık
Ben aşka inanmıyorum çünkü benim için aşk diye bir şey yok..
Zor aşık olurum. Hoslanti olabilir ilgi olabilir ama aşk zordur kolay değildir.
Komple aşık olamam ben anlamıyorum vücudum kabul etmiyor
Hayır zor aşık olurum
Şıp diye oluyorum göreyim yeter😂
Zor aşık olurum
Çok zor
Aynen bende çok zor aşık olurum hayatıma çok zor birini alırım. Hayatıma kolay kolay kimseyi sokmam öyle. Sokmam için çok sevmem lazım yoksa zor.
Zor aşık olurum
Aynen bende zor aşık olurum. Hayatıma kimseyi kolay kolay ne alırım ne de onu severim. Zor bir insanım çok zor severim. Öyle kolay seven bir insan değilim
İnsan zor sevmeli, ama sevdiği içinde her seyi yapmalı… bazen insanlardan hoşlanabilirsin ama aşk ve sevmek farklı duygu
Zor oluyorum
Aynen bende çok zor oluyorum. Kimseyi kolay kolay sevemem çok zor bir insanım belkide bu yüzden kimseyi kolay kolay hayatıma alıp sevemiyorum
Zor severim.
Kolay oddidjjd
Baya zor hemde
Aynen bende çok zor seven bir insanım. Çok zor aşık olurum. Kimseye kolay kolay bağlanan veya aşık olan bir insan değilim. Çok zor severim ama sevincede çok severim.
Katılıyorum zaten gerçek aşk inşa edilir bence