Or. Os pu evladı
Kocam beni basit bir kadın olarak mı görüyordur?
Or. Os pu evladı
Neden basit görsün erkeklerin trip atan kizlar hakkında dediklerini görmüyor musun erkekler birlikte güldüğü iyi vakit geçirdiği kadınları severler süründüren değil
Öyle derler köpek gibi süründürenw giderler
Yalan o insan ne kadar sevgi verirse o kadar sevgi görür
Ahahs yapma bacım. Yapma inan bana kandırma kendini
O süründüren kadınları elde ettikten sonra arkalarından neler dediklerini bilemezsin
Sadece heves
Sen ne diyorsun eltim. Kocasına adam Gigi yüz vermiyor adam peşinde pervane. Hangi kadın özgüvenli, insanı süründürense onun peşinde koşuyorlar
Hahaha pervane mi hayal dünyasında yaşama anında aldatiyorlar
Neyin pervanesi
Tonlarca yabancı güzel kadın var hangi erkek Türk kadının nazini çekiyor bırak bu işleri
Sen ne diyorsun be? Anında aldatıyorlar mış aldatmayı normal gören bir insanla konuşmam bana zaten zarar. Kadın tripli diye onu aldatmayı hak gören birisin belki kocan az trip yapsa başka erkeğin altından toplar seni namussuz insan sevmem zina senin gibilere olsun yazma...
Normal görmedim onların aldattığını söyledim ne triplere girdin ya
Kuyruk acın var belli ki
Ay bir de türk kadının nazını çekiyor yazmış ulan en fakir erkek rekoru Türkiye'de yarısı kel yaeıaı göbekli işsiz amele hepsi ! Ne yapsınlar kadınlar sizin türk erkeklerini... Sen hem mall hem cahil hemde namussuzaun Allah sana koca vermesin adamı dakkata boynuzlarsın
Kuyruk acım var tabiki... Senin gibi namussuzlar hep benim kuyruk acım. Yazık sizin gibilerw. Namussuz insan. Nodnal gören namussuz.
Ahahahah ay çok komiksin ya nerenle okuyorsun sen
Hadi hadi işine bak. Namussuz insanla konuşmam hata yazık.
Sen kendi namusuna bak kocasını süründürmek istiyor ortada hiçbir şey yokken bana namussuz diyor
Sen beceremezsen mutlu ederim senin kocayı merak etme😄
Namussuz diyorsun ya😄😄
Zeka seviyene fjwisneuwpdlheeıeo ulan kocamı süründürmem ile namusun ne alakası var alllahım gülmekten ölücem beyin hücresiz ahmak
Cevap
5Cevap
Ne alakası var bunun basitlikle.. trip atincami değerli oluyrosunuz hele. evlilikde.. esinin saygısını kazan. en değerli hep sensin.. annnesinden bile değerli olursun
Ya bırak Allah aşkına öyle kadınlar daha değerli
Aaa a kaç yıllık evlisin. başta öyle gibi gözükür zamanla adam bırakır senin tribnle mi uğraşan karingibi karı ol der
6 yıldır evliyiz.
Ee cicim ayları geçmiş zaten. Bence trip atmadigin için daha degerlisin. yaa sizin derdinix ne arkadaş yaa
Kocamla iyyiz şükür ama kendimi bazen basit görüyordum
Çok ilgincssinzi deegrli görmek için kocaniza gerekisz trip. atmaniz onunda çekmesi mi lazım.. bence basbasa bir yemeğe gidin.. Elele yürüyün.. bunları ozlemissiniz gözünün içine bakarak konuşsun bı seninle.. sinemada mısır yiyin..
Hafta sonu hep kahvaltıya götürür beni. Sahillere sinemeya yaparız onları
Ee ne güzel işte başbaşa takılması seninle özel ilgi zaman ayırması.. değerli hisstirmiyor mu? Bir erkeğin esi kutsalidir. tadını cikar
Eşimin beni değerli hissettirmesi değil mesele.
Değerini bilip seni el üstünde tutuyorsa devam et sıkıntı yok ama sebi kırmaktan çekinmiyorsa sıkıntı var
Kırmaz beni . Allah razı olsun ama işte öbür kadınlar kırılmadıklaek halde süründürüyor bende yok
Ne gerek var ikinizde mutlu olun ortalığı karıştırmaya gerek yok
Kendimle çelişen durumlar yaşıyorum
bu düşünceden acilen kurtulmalısn
onu sevdiğini düşünüyordur
Burdan nasil basitlik cikarabiliyorsun?
Ulan nazım niyazım yok. Her dediğine evet diyoeum
Bunun basitlikle ne alakasi var? Sevginden hurmetinden saygindan yapiyorsun. Eger o sana yapmiyorsa sikinti var. Saflik de basitlik degil. Eger senin niyetinin karsiligini vermiyorsa zaten haketmedigi guzel bir kadin var hayatinda. Boyle bi durum varsa ekstradan bu seni basit yapmaz saf guzel niyetli biri yapar.
Bana iyi. Ama ne biliyim.
Aldatmayı normal gören birisne benim. Saygım bu. Bana kocanı ben mutlu edeyim yazmış yarın karın elealimin karısına kocanı ben mutku edeyim derse sakın karşı çıkma olur nu ! Az mantık
Ne yönden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?