Eşim Tipik erkek mi?

Arkadaslar eşim normalde her dediğime tamam olur diyen biri. Ama bazen soru sordugumda sinirli tersler gibi de cevap veren biri. Ve artık bu huyundan bıktım. Bir seye sinir olsa anlarım ama sinirli değilken bile öyleymil gibi cevap veriyor bazen. Sonrasında özür bile dilemiyor benim kızdıgımı bundan rahatsız oldugumu bilse bile. Dün yine aynı sey oldu. Ben de artık bu evde benle bir daha konusma dedim. Ve onun ailesiyle yemeğimiz vardı. Yarın gelmiyor git tek basına bakalım orada da öyle konusabilcen mi dedim. O da hiç bir sey demedi. Gelip özür de dilemedi. Bir sey yokmus gibi gerektiğinde benle konusuyor bem cevap bile vermiyorum. Sonuc olarak bugün yemeğe gitti kendisi. Bana sormafı da emin misin gelcek misin böyle yapma bile demedi. Genel huyu bu zaten ben sanki tek basıma tartısıyorum gibi. O hep sessiz kalır. Cidden artık kendimi tartısılcak kadar bile degerli görmüyorum. Kendimi degersiz hissediyorum.

Güncellemeler
+1 yıl
Bu arada kendi gitti yemeğe. Ama evde yencek bişi yok düzgün Şu an dolapda alıveris yapılması da gerekşyor. Ekmek yok. Bunu o da biliyor yicek bişi bulamadıgı için ıvır zıvır yemiş sabah. Bunu bile farketmiyor ya. dün benim yaotıgım yemeği yemeyip dısardan sipariş etti. Bir de grip olmus. O kadar sinirliyim ve kırgınım ki umursamadım
Eşim Tipik erkek mi?