Geri döner mi arar mı yazar mı?

sevgilim benimle evlenmek istedi ne zaman konuşsak ne zaman görüşsek hemen evlenelim istiyordu bende daha ilişkimiz yeni biraz daha birbirimizi tanıyalım diyordum neyse en son görüşmemizde gene konuyu açtı bende tamam evlenelim dedim kendisinden çok emin beni gerçekten eş olarak görmek istiyordu her hareketiyle beli ediyordu neyse annesi ablası bize geldi tanıştık akşamında babasına söylediler ondan habersiz gelmişlerdi sonradan öğrendik babası öğrendi gidip isteyelim dedi ama bu kız kapanacak saçları açık olmayacak ve köyde bizimle yaşayacak ne zaman maddi durumumuz el verişli olursa size ilçe de ev alırız gidersiniz yerleşirsiniz dedi maddi durumları da iyi para sıkıntısı çekmiyorlardı bahaneydi o bizim köyde onlarla kalmamız için annesi ablası abisi kendisi hepsi beni çok sevdi babalarına karşı geldiler tartışma çıkmış büyük bi tartışma ve onu evden kovmuş bende sevgilime babandır saygımız sonsuz ona eve dön elini öp benim için tartışmayın eğer bizden olursa ben köye yerleşirim ailenle yaşarım ve içimden gelmediği halde kapanırım yeter ki huzursuzluk olmasın dedim sevgilim zaten evi terk etti evi terk ederken de benden de ayrıldı gidecekmiş uzaklara ne ettiysem kararından vazgeçiremedim bana geri döner mi? Yazar mı veya arar mı?
Geri döner mi arar mı yazar mı?