Sevgilim ile ilerleyen ilişkimizin akıbeti?

Merhaba arkadaslar size iliskime dair bir seyler danismak istiyorum. 7 aylik bir iliskim var bu sure icerisinde hem cok guzel hem cok toksik anlar yasadik, bir sekilde bu gune geldik. Birbirimizi tanima ve alisma surecimiz icerisinde birkac riskli kavgamiz oldu riskli dedigim ayrilma noktasina geldigimiz. 7 ay icerisinde 2 - 3 kere bunu yasamis olmamiz acikcasi beni cok yordu. Sorunlar da genelde onunla ilgiliydi. Mesela bana arkadasim dedigi birisi vardi, telefonunda erkek arkadasi ile olan konusmasinda kizla ilgili yatmak istegi olan bi konusma okuyup bunu yuzune vurmustum. Bu konusma eski bi konusma tabi ama yine de bana arkadasim diye tanitmis olmasi sacmaligi var ortada. Bu konu icin buyuk kavga edip bitircektim ama konusup hallettik kizi da zaten her yerden cikardi. Yani her insanin paylasmak istemedigi seyler tabi ki olabilir ama ustunu arkadasim diye kapatip bana oyle anlatmasi ve ustelik bununla is yapiyor olmasi sacmaydi. Olayin sonunda hayatimizin her alanindan cikartti tabi ki. Buna benzer sacmalikta 2 olayimiz daha var. Onlari da anlatmama gerek yok. Kisaca ben bu durumlardan sonra kendimi rahat hissetmiyorum artik. Belki bu olaylari 100 kere konusarak asmisizdir ama bende bi sikinti kaldi onu biliyorum. Bana asik oldugunu biliyorum ve kendimi ovmek gibi bir sey soylemeyecegim tabi ki sadece kendimi tanitmak icin bahsedecegim; guzel, cekici bir kizim. Bana cok tutkulu ve asik. Ben de ona asigim. Hayallerimiz var evlenmek gibi. Ve bircok ortak hayalimiz mevcut. Ciddi anlamda birbirimizi istiyoruz. Fakat onun bu sacma olaylari yuzunden ben kendimde bi bosluk hissediyorum ve bu daha onum yaninda olmadigim anlarda oluyor. Yani surekli kontrolum altinda olmasi gerekiyor gibi hissediyorum. Bu hissin de yanlis oldugunu biliyorum yenmem gereken bi durum. Terapiste gideyim destek alayim diyorum bir dunya para gerekli. Yani kendi kendime gecirmeye calisiyorum o da bana yardimci oluyor acikcasi, hep agzima bakiyor ne istesem ne hissetsem ilgileniyor yani ben mutlu olacagimi bildigim adami buldugumu biliyorum ama bazi durumlari asamiyorum hala. Buraya da hem icimi dokmus oldum hem de sizden biraz fikir istiyorum ben bu iliskinin akibetinde ne yapabilirim?
Sevgilim ile ilerleyen ilişkimizin akıbeti?