Sevgilimle aramızda olan durumlar?

5 senelik ilişkide 2 aylık ayrılık yaşadık. Sevgilim beni aniden terk etti sorun yokken. Sonrasında barıştık ve ayrılık dönemi birkaç erkekle mesajlaştım onu kafasına taktı. Ben ilk başta söyleyemedim sonradan parça parça söyleyince de güveni kırıldı. Güvenini kazanmak için çok çabalıyorum. Her sosyal medyamın şifresi var kafasına takışan kişilere mesaj atıp açık açık sordum sürekli dinliyorum bu konuda ama ileriye gitmiyor

Çevremizde bizden evlilik bekliyor ve o dönemler ayrılma sebebi evliliğe hazır olmamasıymış ama asla bana öyle demedi. Seni eskisi kadar sevmiyorum devam edersem zaman kaybı olarak görürüm seni gibi ağır konuştu ve eski sevgilisi yabancı kızla ekleşti. Katiyen o dönem kızlarla farklı anlamda konuşmadığını söyledi. Şimdide güvenmediği için evliliği 1 sene ertelemek istiyor.

sizce böyle düşünmesi normal mi? İnsan her durumda evliliğe böyle bakabilir mi ben anlayamıyorum mesela? Birde çok korkuyorum ayrılık dönemi ya biri hayatına girdiyse ama söylemediyse nerden bilebilirim ki

Sevgilimle aramızda olan durumlar?