5 senelik ilişkide 2 aylık ayrılık yaşadık. Sevgilim beni aniden terk etti sorun yokken. Sonrasında barıştık ve ayrılık dönemi birkaç erkekle mesajlaştım onu kafasına taktı. Ben ilk başta söyleyemedim sonradan parça parça söyleyince de güveni kırıldı. Güvenini kazanmak için çok çabalıyorum. Her sosyal medyamın şifresi var kafasına takışan kişilere mesaj atıp açık açık sordum sürekli dinliyorum bu konuda ama ileriye gitmiyor
Çevremizde bizden evlilik bekliyor ve o dönemler ayrılma sebebi evliliğe hazır olmamasıymış ama asla bana öyle demedi. Seni eskisi kadar sevmiyorum devam edersem zaman kaybı olarak görürüm seni gibi ağır konuştu ve eski sevgilisi yabancı kızla ekleşti. Katiyen o dönem kızlarla farklı anlamda konuşmadığını söyledi. Şimdide güvenmediği için evliliği 1 sene ertelemek istiyor.
sizce böyle düşünmesi normal mi? İnsan her durumda evliliğe böyle bakabilir mi ben anlayamıyorum mesela? Birde çok korkuyorum ayrılık dönemi ya biri hayatına girdiyse ama söylemediyse nerden bilebilirim ki
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ondan önce sen yok ver bakalım ne oluyor?
Ne düşiniyosusnjz peki
Düşüncem şu trip tavır yapıyor belli.. seni önemsizlestirmeye kendini değerli görmeye ulaşılmazı oynamaya başlamış. Yok ver gitsin yazma arama sorma. Ya da soğuk davran az yaz tepki verme. Rahat takıl ne oluyor bakalım. Senle ayrıyken kendi ak kaşıkmıymıs?
Bu durum 1.5 senedir devam ediyor hani bir günlük olay değil maalesef 😅 güvenini Kırdım ama tepkileri çok abartı geliyor beni yollardır da tanıyor sonuçta. Bu konuda yemin etti o dönem kimseyle konulmamış ondan şaşırmış afallamış. O terk ettiği halde o psikolojide değilken ben nasıl olmuşum diye. Ama bu konuda kafam karışık bazen diyorum böyle tepki veriyorsa olmamıştır ama ya olduysa diye de çok korkuyorum. O dönem en yakın arkadaşı da kız arkadaşından ayrıydı bilemiyorum. O dönem eski sevgilisi ve yabancı kızla ekleşti. Eski sevgilisiyle konulmadığını ispatladı ama o konuda karışık. Niye kendini öyle göstermeye çalışıyor ki peki
her şey tamam da sen ona nasıl güveniyorsun ki?
Ayrılık dönemi birileriyle mesajlaşmam onu çok etkiledi çok yıprandı. Ben yapabilecek durumda değildim terk etmeme rağmen sen nasıl yaptın diye baya bi ağladı zayıfladı falan. Bu kadar tepkiyi veriyorsa yapmamıştır diye inandırdı beni. Eski sevgilisi ve yabancı kızla ekleşmiş. Eski sevgilisiyle konuşmadığını ispatladı ama o konuda bi soru işaretim de var. O dönem erkek arkadaşlarıyla mesajlaşmasını çok görmek istedim ama silmiş
Konu o değil. Ya tekrar bırakıp giderse?
Adam seni tertetmiş ana gğvenilmez olan sensin öyle mi?
Adam seni tertetmiş ama güvenilmez olan sensin öyle mi?
Normalde biz iyiydik ama o dönemki mesajlaşmamı yalanla ve sonradan söyleyince sıkıntı oldu. Bu durumdan dolayı güveni kırıldı diye terk edebilir. Aşırı bi güvensizliği var sürekli bu kim diye soruyor ben de bilmiyorum yani.
Ama seni bu duruma sokan o değil mi? Terketmeseydi böyle bir şey yaşamayacaktınız.
Her terk eden benim yaptığımı yapmıyormuş bide çok kısa sürede olmuş. Bu arada sadece mesajlaştım kimseyi hayatıma da almadım etmedim. Birkaçına mesaj attım hepsi de hayatına almadım yeni ayrıldığını başka birini sevdiğini söyledin dedi. Ama ben mesajlaşarak ümit vermişim
Ben de sizin dediklerinizi dedim sevgilimin cümleleriyle cevapları veriyorum bi erkek olarak anlarsınız belki diye 😅 bana boyutu uç geliyor benim yaptıklarımı az göz önünde tutuyor
Suçlusu o. Buna sebep olan o. Bu adam bırakıp gider haberin olsun.. esas sen ona güvenme
O mu demiş bana git mesajlaş diye her koz 2 ayda benim gibi yapmıyormuş karakterimden şüphe etmiş birkaç erkek olunca. Onlarla kafa dağıtmak için havadan sudan mesajlaştım hepsi bu. Sevgili olmadım buluşmadım araşmadım etmedim yani
Tamam ben de onu diyorum.. adam suç bastırıyor. Çakalın önde gideni haberin olsun.. en sevmediğim insan tipi. Yap et insanı sevket sonra da suçla..
Ne yapmaya çalışıyor sizce yani amacı ne? Beni sevdiğini hissediyorum ailemle de konuştu etti ama konu evliliğe gelince tıkanıyoruz. Bu durumlarda onu etkiledi. Benim de payım var güven konusunda çok yalan söyledim ama korktum barıştığımız dönem sıkıntı çıksın istememiştim kötü niyetim yoktu zateb adamlarla sevgili değildim ki söylemesem bilemezdi de. Ama öyle deyince ortaya çıkardı diyor 😅 niye çakal dediniz
Çakal çünkü suçlu o terkedip seni ortada bıraktığı için. Geri dönüyor sonra habire seni suçluyor şununla konuştun bununla konuştun diye. Seven insan bırakıp gider mi yaa.
O dönem evliliğe hazır değilmiş ilk defa bi ayrılık yaşayınca kıymetimi anlamış. Sizce ayrılık dönemi biri olmuş mudur hayatında? Ben çok sordum dedim bak olduysa söyle ben şu an hayatında olmam bu konularla da boğuşmazsın diye çünkü ailem de evlilik teklifi bekliyor ondan. Konuşmadım öyle bi enerjim Yoltu vs dedi
Olduysa da söylemez. ya da geçici olmuştur. Bunu bilemezsin
Çok sordum ettim. Küçük yerde kış mevsimiydi kim olsun dedi. Ben cinsellik dğeil de hani minik mesajlaşma laf atma hafif yürüme olabilir gibi düşünüyorum. Mesela yabancı kız eklemiş. Dil öğrenme programında görmüş. Eski sevgilisi o dönem eklemiş güya kız da doğrudan konuşmadık dedi ama hiç mi bi şey yazmadı o kız kafam karman çorman. Ben aslında inanmıştım ama o şüphelendikçe benim aklım karıştı. Ben o dönemki arkadaşlarımla konuşmalarımı önüne serdim o seremedi. Hepsi silinmiş bilmiyorum. 1.5 yıldır instagram şifreleri de var ordan da bi şey yok. Bilmiyorum
boş ver bunları. Dikkat et. Kendini de ezdirme.. herşeyin suçlusu o.
Siz ne düşünüyorsunuz onun için
Güvenmiyorum