Sevgilimin Ailesi fakir olduğumuz ve bizi aşağılar bir şekilde konuştukları için onları evimden kovdum. İyi yapmış mıyım?

Öncelikle 20 yaşında bir hemşireyim. Erkek arkadaşım da doktor. Onunla 1.5 yıldır tanışıyoruz ve geçen hafta Ailesi beni istemeye geldiler. Şimdi şöyle bizim durumumuz iyi değil Annem yatalak babam da okulda hademelik yapıyor. Çok zor şartlarda okuttular beni. Babası ve annesi kahveleri içtikten sonra burunlarını kıvırarak annemi gördükten ve babamın işini öğrendikten sonra Bana dönüp" Oğlum bana zengin ve ailemize yakışır bir kızdan bahsetmişti ama görüyorum ki sizin bizimle uzaktan yakından alakanız yok "dedi. Nasıl yani dedim. Annesi de ordan atlayıp yağlı kapı buldun gibisinden çirkin şeyler söyleyince ve erkek arkadaşımın böylesine beni ezdirmelerine sessiz kaldığını gördükce çok sinirlendim ve asıl siz benim aileme layık değilsiniz değip kovdum. Bu nasıl bir terbiyesizliktir. O kadar gururum incindi ki anlatamam.
Güncellemeler
+1 yıl
Sevgilimin Ailesi fakir olduğumuz ve bizi aşağılar bir şekilde konuştukları için onları evimden kovdum. İyi yapmış mıyım?#Güncellendi.
Güncellemeler
+1 yıl
Görüş paylaştığınız için Teşekkürler canı gönülden🍁
Sevgilimin Ailesi fakir olduğumuz ve bizi aşağılar bir şekilde konuştukları için onları evimden kovdum. İyi yapmış mıyım?