Güncellemeler
+1 yıl
Dedemin evi giriş kat 2 odalı 2.500 oduyor. 3000 yapmıştı evi ev sahibi konuştular sonra adam 2500 e indirdi. Ev gayet de iyi eski bir bine ama çok değil ve depremde hiç hasar almadı sapasağlam
Güncellemeler
+1 yıl
Oyle yapıcam zaten iş bulucam bir daha da ailemin evine donmeyeceğim gerçekten bilmiyorum barışırsak bile çunku zaten ilk kovulmam değil hep kovuyorlar sonra kalacak yer bulamıyorum en azından şimdi çalışırım evim olur
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Nerde kaliyon
Ogrenci arkadaşlarımın evinde de biraz param var gram altın alıp biriktirmiştim ailemden gizli. Onları bozdursam 1 aylık ev kirası çıkar diye dusunuyorum. Ev tutarım. Çalışmaya başlayınca da evin kirasini oderim ve doldurum evi belki bilmiyorum napıcağımı
Bence öğrenci arkadaşlarınla kal masraflar bölünür
Niye kovdular evden
Ev onlara zor sığıyor ayrıca onlar kimseyi istemiyor
Evler pahalı tek başına nasıl tutcanki
Annemle tartıştım sonra babamla evden kovdular işte
Ucuz bir şehirde kalıyorum 3 4 bine ev bulurum bence
Oha çok ucuz
Bence arkadaşlarınla kal iş bulana kadar
İşin garanti olsunki ev sahibi sıkıntı çıkarmasin
İş öncelikli olmalı bence
Ya ben 😅 gorusleri sana yazacaıma gidip guncelleme kısmına yazmışım neyse diyecektim ki ben max 2 hafta içinde burdan taşınmam lazım yoksa bunlar da beni kovar. Bu sefer cidden kalacak yerim olmaz. Rahatsızlık vermemek için sabahın korunde çıkıyorum akşam donuyorum. Neyse bir de elimdeki altınları nasıl bozduracagımı bilmiyorum. Yaşım kucuk diye dolandırılmaktan korkuyorum.
Kaç gram var elinde ve yaşın kaç
Yazdım ya 18 yaşındayım.
Yaşın küçük değil bozdurabilirsin
Ayrıca ben nasık iş bulayım garsonluk falan yapmam her gun 100 kere taciz edilirim
Ya hiç anlamıyorum bu işlerden dokandırılırım diye korkuyorum da halledicem ama nasıl bilmiyorum
Yo niye taciz etsinler kasiyer vs ol marketlerde
Knk valla üzüldüm ya bu yaşta bir kız ne hala düşmüş evdekiler yüzünden aynı şehirde olsak yardımcı olurdum
Kasiyer tamam da garsonluk asla yani cafelere nasıl inslanların gittiğini goruyoruz tek dertleri kız kesmek. Kasiyerlik bir tık daha iyi gibi ya
Evet ilanlara bak zaten çoğu dükkanın camında yazıyor ve kimseye de evden konulduğunu söyleme yararlanmak isteyen kötü kişiler olabilir
Neyse soeun değil bir şekilde hallederim de en korktuğum taciz edilmek başıma bir şey gelir diye korkuyorum ev tutsam bile eve tek başıma bakmaya gideceğim bir mesela insanlar benim tek başına yaşayan bir kız olduğumu ogrendiklerinde başıma bir şey gelmesinden korkuyorum o kadar onun dışında kendime guvenim var hallederim
İşte tek yaşadığını kimseye anlatma kızlarada güvenip anlatma
Yok soylemem asla tek başıma yaşadığımı da soylemem kimse bulaşmasın bana diye ama illa komşu ya da aynı mahalledekiler ogrenir. Ogrenci arkadaşlarım da yok yoksa onlarla kalırdım bir tek şu anda evlerinde kaldığım kişiler var onlar da zaten arkadaşlarım değil uzaktan tanıyorum. Olsaydı kalırdım. Zaten yaşıtlarımın hepsi lise okuyor aileleriyle birlikte yaşıyorlar belki seneye arkadaşlarım univerşsteye geçince onlarla ev tutarım bilmiyorum
Takıcı vardı iş ilanı koymuştu ama maaş 6 bin lira ve her gun çalışacağım sabah 9dan akşam 10a kadar. E 6 bin bir işe yaramaz yani ev kirasini anca oder
Keşke evlensem
Evlenseydim bu kadar çaresiz olmazdım
İnşaallah dostum valla çok üzüldüm senin adına erkek olsan hadi neyse bir kız halinle ailenin bunu yapması çok üzücü bende öğrenciyim halinden çok iyi anlıyorum yani bir sıkıntın vs olursa burdan bana ulaş tamam mı
Teşekkürler
Allaha emanetsin kendine dikkat et