Aşk yoğun, güzel ve gizemli bir duygu.. Ancak sizi de yaşamınızı da güzelleştirmez; algınızı değiştirir. Siz aynı yırtıcı canlısınızdır. Doğayı hiç bir canlının olmadığı kadar tahrip eder; diğer canlıları yok etmeye devam edersiniz. Yaşam pratiklerinizde sizi güzelleştirecek hiç bir değişim olmaz. Aşk size sadece, kendi gerçeklerinizden koptuğunuzu hissettirir. Benliğinizi parlatır. Yukarılara çıkarır; hayvan doğanızı unutturur. Masalsı bir dünya sunar. Bu yüzden özellikle kadınlar çok daha fazla aşık olmak ister ve aşık olurlar.. Kadının var olmak için aşka ihtiyacı vardır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
belli bir süre ciddi ego tatmini sağlar. mutluluk verir kendinizi süperman gibi hissedersiniz. ama bilmeniz gereken şudur aşk verdiği her şeyi fazlasıyla alır.
Vallahi ben de ters etki yaptı galiba bilmiyorum ama aşık olmadan önce bu kadar sağlık sorunu yoktu ben de fiziksel olarakta öyle iyiye gittim diyemem😂
Aşk, sevgi flan diyorsunuzda Sana şöyle bir örnek vereyim; yeni doğan bir bebeğin sevgi, ilgi göreceği ilk kişi anne ve babasıdır değil mi? belli bir yaşa kadar. bir oda düşün içinde anne ve baba tarafın var ve ortada sen varsın ama kimse sen konuşmadıkça seninle konuşmuyor umursamıyor göz teması bile kurmuyor (sen hiç kötü bir insan olmadığın halde) sevgi ve ilgi göstermiyor ve bu durum tüm hayatın boyunca devam ediyor ne hissederdin?
Samimi konuşayım, sevgi bilmeyen ruh hastası sosyopat biri olurdum. İyi insan olma kısmına gelince, sadece kendimin iyi olduğunu düşünür ve diğer insanlara kötü kişilik muamelesi yapardım. Sürekli yasal olmayan yollarla yaptıklarımın doğru olduğunu düşünürdüm. Senin anlattığın durumları yaşayan bir insan böyle bir profile sahip olurdu işte.