Türk kızları hakkında kötü düşünceniz ne?

Ben de bir türk kızı olmama rağmen. En sonunda 1 kızın yaptıkları yüzünden gerçekten anticisi oldum. Şimdi burada bana yoh rus gızları rahat falan demeyin. Neyse türkçemi düzeltip mızmızlanmaya başlıyorum.
* not aşırı sinirle yazıldı *
Ya ben yaşları 15 ila 31 arasında değişen bir grubun içine girdim. Bu insanlar çok iyimserlerdi. Bizi gezdiren 31 yaşında bir abi vardı ve sevgilisi de (tiksindiğim kız) 24 yaşında. Biz baya kalabalığın bir dobloda üst üste bineriz ama sevgilisi ve kendisi tabi ki öndedir. Bir ara da ben zayıf olduğum için ön tarafta üst üste gitmiştik çünkü kardeşi falan geldi neyse biz böyle gezip eğlenen bir tayfaydık. Sonra bu 31 yaşındaki adam sevgilisini kıskandırmak için bana asılır gibi yaptı ama sesinde bir ima var böyle tamamen sevgilisinin canını acıtmak için söylüyor bunu herkes anlar. Ben de ayıp ettiğini söyledim baya koca adama kızdım sinirlendim. Ama sevgilisi gelip beni suçladı. "Erkeğini" suçlamadı. Bana or muamelesi yaptı. Zaten sevgilim var. O adam bana soru sorduğunda cevap bile vermiyordum. Hiç muhabbetim yok. Burdan çıkarımım şu : çoğu türk kızında bu var daha önce de yaşadım. Sevgilisi kaçmasın diye suçu başkasına atıyor vs mesela bir bana olmadı bu, daha önce de başka arkadaşlarım da sevgilisi bir kızla gerçekten bir şey yaşadığında en çok kıza kızıyorlar oğlanla barışıyorlardı. Yapma etme diyordum sonra gelip bana ağlıyorlardı. Ben zaten o yalancıktan flört olayından sonra onlarla takılmayı bırkamıştım. Sinirlendiğim nokta, bana laf gitmesi Allah'ından bulsun ne diyim de. Kısacası kendim de bir türk kızı olarak. Bu saydıklarımı yapmıyorum. Ama bu kızlar kalitemizi çok düşürüyor. Erkeğiniz paşa, o size her şeyi yapsın. Sonra ortada hiç suçu olmayan kişinin suçuymuş gibi sayıp devam edin. Ben buradaki erkekler türk kızları pich erkek seviyor dediğinde karşı çıkıyordum. Artık karşı çıkmayacağım gerçekten de öyle ve bu kızlar yaşadığı her şeyi hak ediyor! Sonuna kadar. Beni bile kadın düşmanı ettiniz ya. Var ya gidecem ukraynaya
Türk kızları hakkında kötü düşünceniz ne?