arkadaşlar erkek arkadaşımın telefonunda geçmişinde olan insanlarla yakın şekilde resimlerini gördüm ve hep kendinden büyük insanlarla? Ve aynı şekilde bişeyler yaşadığımızda gözümün önüne hep onlarla da mı öyleydi düşüncesi geliyor ve tribe giriyorum acaba onları mı düşünüyor diye sizce bu durumdan nasıl kurtulmalıyım
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Kendini beğenmiyor musun ya da onun beğenmediğini düşünüyorsun? Neden saklıyor acaba fotoğrafları?
Şu an saklamıyor ben bunu çok zaman önce gördüm şu an bi sıkıntı yok ilişki güzel sadece ben seks yaptığımız zaman gözümün önüne geliyor yani tribe giriyorum acaba onları düşünüyor mu diye?
Tribe girdiğini belli ediyor musun anlıyor mu? Bu düşünceler ilişkiye başlarken mi yoksa ilişki sırasında mi aklına geliyor ban yemeyelim diye açık açık soramıyorum kusura bakma
Hayır ona hiç
Belli etmedim böyle düşündüğümü ilişki esnasında geliyor yani o zevki yaşarken insan nasıl başka birisini gözünün önüne getirebiliyor ben bunu anlayamıyorum yani sıkıntı bende mi
Belki de çok hoşuna gitmiyor keyif almıyor olabilir misin yaşlar kac sizin?
Ben 22 o 26 yaşında
Bazı şeyler bet soramıyorum ban yemeyelim diye anlatmak fikir yürütnek istersen eğer yzblrsn srn yok benim için
Zevki sonuna kadar yaşıyor musun acaba aklına bu geldiğine göre? ya da acaba bu bilinç altında senin bir fantezin olabilir mi?
Olabilir peki bu durumdan nasıl kurtulabilirim
Yani işte bu durumdan kurtulmak için bu durumu bi anlamak gerekiyor aslında ona göre bir şeyler yapabiliriz ama net konuşmamız lazım burdan yorumda ban yeriz
Mesaj atamıyorum sana seviyem yüksek değil
Tkkp at sn Bn hallederim
Attım
Hallettim yzddmm
Hasta mısın sen 😀
Sorup sorup neden engel Yani amaç neydi ki 😀
Geçmişinde olsaydı onları silerdi. Demek ki daha geçmemiş.
Ya bunları ilişkimizin başında gördüm belki de benim hatamdı telefonunu karıştırdım ben bunları göreli 9 ay oldu ve hala aklımdan çıkmıyor ilişkide bi sorun yok sadece biz seks yaptığımız zaman gözümün önüne geliyor
Aradan 9 ay geçmiş ve ilişkimiz iyi gidiyor diyorsun o zaman telefonunu tekrar kontrol et o resimleri yine görmezsen sorun olmadığını anlarsın. Kafandaki sorun da gitmiş olur ama tam tersi olursa yapacağın şeyi düşünmen lazım.
Şu an öyle şeyler yok yapmıyor da eskisinde olan bişey ama ben bunları telefonunda gördüm ilişkimizin başlarında yani kadınların yaşlarının büyük olması beni düşündürüyor ve onunla ilişkiye girdiğim esna da o kadınlar geliyor gözümün önüne
Insanın geçmişi seni ilgilendirmez ama buradaki sıkıntı o resimleri hala tutuyor olması
Olgun seviyir olabilir
Benimle işi ne o zaman?
Arada çıtır iyi gider
Yawrıs ne diyon yha kurtul o kafalardan
Ercan Arkadaşın kaç yaşında
26
kadınlarda bi otuz vardır heralde ayrıca bu kadınlar eskortmuymus
Bunları tabi detaylı sormadım ama vardır yaşları o kadar
al bakalim sesli cevap
https://voca.ro/1TyHb7rTorVi
Düşündüğüm gibi
Düşündüğüm gibi mi*
Hayır olmadı konu burada kendimden küçüklerle olup olmamam değil Zaten ben onunla seks yaparken neden aklıma telefonunda geçmişinde hayatına giren kadınların gelmesi oluyor yani ben o esna da onları getiriyorum gözümün önüne.
https://voca.ro/1eAt9vpCPhPW
dinle..
Onları düşünmeyerek
Sağol knk yardımcı oldun :)
Yani onlar yaşanmış bitmiş sen mutlu ediyorsan onları düşünmez zaten
İlişkimde bi sorun yok zaten sorun bende onu anlatmaya çalışıyorum yani sürekli biz seks yaparken onların gözümün önüne gelmesi normal mi
Normal değil senin bilinçaltındaki fanteziye varan düşünceleri temizlemen gerekiyor
Başka kişileri hayal et