Sabah bir sohbet üzerine çok eskiden tanıdığım ve sohbetimiz olan #fileliçorap arkadaşımı hatırladım. İyi anlaşıyorduk uzun sürede sohbet etmiştik ama hiç resim istemedim, oda benden istemedi. Sizce istememek ve görmemek sohbete engel mi? Resim istemeden sohbet olmaz mı?
Site içinde konuştuklarınızdan resim ister misiniz?
Burada sırf fotosunu görüp arkadaşlık kuranlar var. Yıllardır konuştuğum arkadaşım var bi kere bile foto muhabbeti yapmadım, yapmadı. Şükür iyilere denk geldim.
Burası fikirlerle var olunan, cümlelerle iletişim kurulan bir yer kabul ama, fotoğraf istemekte kötü bir şey göremiyorum. Sonuçta kiminle iletişim halinde olduğunu bilmek ister herkes.
Çok fazla özel mesajlaşmaya girmiyorum. Bugüne kadar sitede toplasan 10 kişiyle birebir iletişim kurmuşumdur. Konuştuğum kişilerin kim olduğunu öğrenmek isterim. ( Görünüm, isim, iş vs)
Öncelikle amatörce de olsa resim falan yapıyorum. Bu nedenle de iletişim kurduğum insanı kişiselleştirmek adına fotoğrafını görmek isterim... Belli mi olur belki de çizerim bile...
Ne güzel bir soru. Sabah sabah gözüm şenlendi bu soruyla. Sohbet etmek için gönül gözü lazım, fiziksel olarak, resim olarak görmeye lüzum yok diye düşünüyorum.
tam ısteyeceğim cesaretimi topluyorum bır bakıyorum ya mesajım silinmiş ya hesap kapanmış ((: yaa fileliçorap vardı değil mi ben de hatırladım kendisini
Ben istemem istenilmesini de sevmem. Resmimi attığım arkadaşlarım olmuştu elbet uzun süre önce. Hatta en son @Hissiz72 ile görüntülü konuşmuştuk. Resim atılmaması konuşmaya engel değil 😊
İyi ilişkiler kurduğum birisinin makul bir neden yoksa, kendisini sakınması bana göre bu rahatsız bu edici bir durum. İnsana kendisini kötü hissettiren bir durum.