Eski konuştuğum çocuğu nasıl pişman ederim?

Merhabalar üniversite 1. Sınıftayım ve bi çocukla 2 ay konuştuk kendisi ile güzel vakit geçirdik ikimiz de sevgili olma niyetinde değildik ama bazı samimi yaklaşımlara cinsel anlamda yani izin vermedim sonrasın bana soğuk yapmaya başladı 3 gün mesajlara cevap vermedi sonrasında döndüğünde ise senle güzel vakit geçirdil ama buraya kadarmış dedim ondaki soğukluğun üstüne devam edemezdim zaten kendini vazgeçilmez sanmasın sonrasında bu çocuğu okuldan başka bi kızla görmeye başladım arkadaş olmadıklarını tahmin ediyorum her ne kadar kendimi o kızla kıyas etmemek istesem de dönüp dolaşıp aklının bende takılı kalmasını istiyorum çünkü aslında tüm herşeyi kuralına uygun oynadım herneyse küçük bi ayrıntı daha aktarmalıyım bu çocuk okulda yanında kız varken bile bana dönük ve çok kez bana bakarken yakaladım saniyelik bakışlar da değil uzunca bakıyor sebebini anlayamadım o bana baktığında ise ben çok çekiniyorum ve gözümü kaçıroyorum elimde değil ama yapmam lazım sanırım bu bakışmaların sebebi bendne bi adım beklemesi olabilir ama o adımı asla atmıcam aslında yapmak istediğim ona karşı adım atıyor gibi gözükmeden beni istemesini sağlamak sevgili olmıcaz bu mümkün değil pek ama egomu tarmin etmek istiyorum açıkcası beni takmamanın anlamını çözemedim içimde egoistlik hem onda hem de bende var kabul ediyorum aramızdaki sessiz savaşı ben kazanayım istiyorum bu arada çok düşünmekten midir anlamaodm rüyamda onu defalarca gördüm 3 kez falan onun da beni görüp görmediğini merak ediyorum açıkcası benim dişil enerjimi arttırıp hem cool hem çekici bi kıza dönüşmem laızm bu konuda ne yapabilirim ne tarz davranmalıyım
Eski konuştuğum çocuğu nasıl pişman ederim?