Arkadaşlar herkesi aynı kefeye koymayacağım ama genel olarak yani çoğu erkek böyle en azından çoğu ya bakın doğulusu ile takılırız s*pık çıkar batısı ile çıkarız s*pık çıkar dindar'ı ile çıkarız s*pık çıkar dinsizi ile çıkarız s*pık çıkar hani belki diyeceksiniz ki ya arkadaşım sana böyle denk geldi ama gerçekten genel olarak şöyle 10-20 arkadaşım varsa hepsi aynı diyor yani böyle genel kadınların nabzını ölçüyorum kadınlar hep bir şey diyor abi diyor ya bunlar böyle falan niye böyle ya bir kesim diyeceğim bütün kesim aynı adam mesela bakıyor bana ay dudakların ne güzel ay ne bileyim göğüsün ne güzel kardeşim bu kadar mı yoksunsun yani niye böyle yani niye böyle olmak zorunda insanlar neden birbirlerine sevmek sevilmek varken sadece s*kmek olarak bakıyor
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Döngüyü bozun
bugünden itibaren böyle şeyler düşünmeyin
verin
düzeleceğiz söz
Aynen sabah kalktığında kadının yanında olmayan erkekler
Ver kurtul ya olsaydı bu iş afedersin Bu işin para ile yapan kadınlar şu an baş tacı olurdu sorun vermek değil sen ver Sabah kalkar adam iğrenç bir şekilde defolur gider
Beni dinleyin. Huzura erin.
Böyle boş şeyler düşünmeyi bırakın. Hoşlandığınız erkeklerle eğlenin, birlikte olun. Yaşayın.
özgür ve mutlu yaşarsanız
evlilikler azalır
maymunlar evlenmeyince de düşük seviye insanların üretimi durmuş olur.
böylece hem döngü bozukur
hem eğitimsizler elenmiş olur
hem de varolan sapık kekolar yok olmuş olur.
Kanka olmuyor iş var aramızda kalsın doymuyor sana bir şey söyleyeyim mi insanın kanında abazalık olduktan sonra 5 turyap doymuyor Ben çok gördüm yanlış anlama adam bak KizlarSoruyor da falan da paylaşıyordu hayatta da adam diyor ki mesela karımla 5 kere yapıyorum gene doymuyorum şimdi sen bu adama ne yapacaksın bak şöyle söyleyeyim bir kere vermek ya da 2 vermekle bitecek olsa zaten çoğu kadın belki verir ama bu öyle bir şey değil adamlar aç yani böyle öyle bir açlık var ki 100 kere versen adam doymaz
🤣🤣
Hadi bakalım bu teyze de çürüt bizim insanımız da uymaz ak illa normal bir kıza gerek yok bir erkeğe bu işi para ile yapan bir kadın ver peki ne kanka de bir hafta bu kadın senin yanında kalacağım kendini doyur emin ol adam bir hafta sonra böyle 2-3 gün namusu takılır en fazla sonra tekrar ammmmmm diye bağırır
Hahahahah
erkek, böyle bi varlık diyelim o zaman
yapacak bir şey yok 🥺
Abi ama işte mesela keşke olay sevgili olmakta bitse sapıklık tecavüz bunlar da var abi sevgili yapma önüne bak kurtul tamam ama abi bitmiyor ki otobüste sapı çıkar yolda sapığı çıkar tecavüzcüsü çıkar Abi bu kızlar ne yapsın hani sevgili yapmayalım tamam bitsin gitsin ama bitmiyor ki 40 yaşındaki adam ben 20 yaşındayım geliyor bana teklif ediyor s**** s**** yaşlı amcalar desen aynı abi biz ne yapalım yemin ederim okula gitmiyorum çoğu zaman üniversiteye gitmiyorum başıma bunları gelecek diye
İnsanlar s. kişerek çoğalır insanların doğası bu bence sen anormalsin
Ya hayır sorun o değil tamam bu doğal bir şey ama hani insan sevmeli sevilmeli Gönül vermeli daha sonra olur ama mesela erkekler ne diyor hemen seviş seviş seviş başka bir arzu yok yani ya bir tane o insanı sev aşık ol aşık olamıyorsan bırak ileride başka bir kadınla konuş ona aşık ol sonra seviş
Biraz fazla tepkili yakalamışsın olaya cidden abarttıpın kadar değil kızce
Allah belasını versin sapikların. Kızlarin ön yargıları yüzünden kimseyle adam gibi konuşup tanisamiyoruz da artık.
Abi mevzu ne biliyor musun sevmeye çalışın yani neden yani bak kadınlarda da hormonlar var ama ben öyle daha dünya gözüyle s**** yaklaşan kadın görmedim bu işin yolcusu değilse feminist değilim ama yani o kadına baktığında ilk gördüğü şey neden göğüsleri olsun bu kadar mı açsınız sonra vay efendim sapız yok yalnızız sevenimiz yok kardeşim bir boku yiyorsun ki yok
Ya işte anlatmak istediğim o aslında. Şimdiki ahlaki değerler yerlebir zaten. Geçen biriyle konuştum bak yemin ederim aynen şöyle oldum. Konustugumuz üçüncü gün normal muhabbet ettik nerelisin felan filan şunlar bunlar iş okul vs neyse 3. Gün kız bana şey yazmış. Sen hiç erotik muhabbet açmıyorsun çok sıkıcı birisin hep ben konuyu oraya çekiyorum felan dedi kız beni engelledi mm. kk geldi deli olma yani bazılarına dürüst olmak sevmek değer vermekte yaramıyor.
Ya işte aslında uyumsuzluk mesela doğru insan olmadığı zaman konu oraya gidiyor en evlenenlere hayret ediyorum 10 yıl sevgili kalanlara nasıl yapıyorlar bilmiyorum Ben 2 hafta idare edemiyorum bitiyor gidiyor bilmiyorum ya insanlar değişik Bu kadar basit olmamalı
Ya geçen şey yazdım açık tenli güzel bi sevgilim olsun istiyorum. Ben açık tenliyim ama siz erkekler sapiksiniz hepiniz Allah belanızı versin yazmış. Sen o çocukla konuşurken ben evde televizyon izliyordum benim ne suçum var diyen çocuğa benzedim. Gerckten artık gına geldi hiç bir kıza değer vermek istemiyorum artık birgün bulacaksa biri beni bulsun yoksa artık benden yana bişi yok ben pes ettim bıraktım artık akışına
Ya Allah aşkına bak hayat çok güzel yaşamak çok güzel insan eşini bulmalı ne bileyim gezmeli hayvan beslemeli derdini paylaşmalı bak hayatından seksi çıkar demiyorum her şeyine bu olmamalı bu kadar mı yoksunuz bu kadar mı beyniniz yok lmiyorum ahlak ya bunun imamı da böyle bak imamı da böyle adam hafız geliyor anasını satayım o kadar sen imanlı sın gene s****
Hayvandan farkları yok. Hayvanlar için de gayet doğal bence. Kadın 9ayda bir çocuk yapabilirken erkek her gün yapabilir ve bu yüzden üreme isteği daha fazla.
Ya bak sevmek ve sevişmek başkadır severek sevişmek bambaşka demiş şair erkeklerin sevmek gibi bir gayesi yok direk hemen boş alayım bitsin gitsin niye böyle olmak zorunda niye yani kadınların da sevilmeye ihtiyacı var hoşgörü sevgi bazı kadınlar hatta çoğu kadınlar ailesinden Sevgi görmüyor değersiz hissediyor Sevgi görmek istiyor sonucu bu
Haklısın ama dediğin kişiler azınlıkta. Erkeklerin hormonlar yüzünden gerçekten birçoğu yenik düşüyor. Eğitim ve aile terbiyesi ile de alakalı.
Yani sevsevil beraber ol ben erkek olsun bir kadını sevsem gurur duyarım düşünürüm bak bu kız benim sevgilim benim yanımda bak bu kız bana ihtiyacı var k bu kız gönlünü bana vermiş istediği affedersin Bir tas çorba biraz mutluluk derim yani tabii ki kadınlar iyi demiyorum ama iyi olan kadınları çok eziyorlar illa paralarını mı yiyelim illa hani burunlarından mı getirelim
Kadın erkek fark etmeksizin insanların çoğu kötü ve akılsız bence. Genelde tencere yuvarlanıp kapağını buluyor. Senin için böyle olmadığını düşünüyorsan biraz daha seçici olmanı tavsiye edebilirim.
Yok ya zaten iyice için döndü insanlardan tiksindim yani sadece 10 yıl sevgili olup evlenen insanlara hayret ediyorum nasıl beceriyorsun uz diyorum kendi kendime yani sevmeyi sevilmeyi Abi ben burada 2 hafta ilişki yürütemiyorum millet 10 yıl yürütüyor