Arkadaşlar neden böyle yapıyor sizce?

Biz aynı iş yerindeyiz o benim bir altımda. Annesini kaybetmiş deprem atlatmış hayatına da biri girmiş kız kendisini ailesinden dolayı bırakmış. Benden de hoşlanıyor gibiydi göz göze gelince güliyoduk, yanında olayım istiyordu, instagram hesabımı istemişti, hemen yazıyordu geç yazsam dahi, tişörtünü sevdim diye diğer günde giydi. Bunların yanında bir yandan da uzak durmaya çalışıyo gibi hissediyodum.

Bana takılırız ama benden evlilik bekleme dedi. Sen nasıl takılalım dersin diye tepki verdim öyle demek istemedim ben kimseyle istemiyorum dedi.

Daha sonra biz soğuk olup yokmuşuz gibi davrandık dün. Ben buna yazdım ve böylesi daha mı iyi dedim hayır deneyelim mı akşam da konuşalım dedi tamam dedim. Abla gibi gördüğümüz kadın var ona anlatmış beni o abla da korkusu var sana karşı istemiyor değil seni dedi.

Akşamına şunları dedi, seni anlıyorum ben 30 sen 22 yaşındasın ben de insanların dış görünüşüne maddiyatına vs bakmam insan olsun kafi ancak sevmek yetmiyor bazen okumuş bir sürü sertifika sahibisin hangi kapıya gitsen alırlar şehirde büyümüşsün bana bakılacak olursak lise mezunu sokakta büyüyen ne iş olsa yapan biriyim köyde yaşıyorum yeri gelip tarlada çalıştığım oluyor hayvan pisliği temizlediğim. Güzel kızsın her erkeğin isteyebilecegi birisin olmak isterim fakat bu işler böyle olmuyor yaşadım biliyorum biz devam edip yarın köye gidelim desem yapamazsın pazarcığa gelelim desem küçük olmaz bunları geçtim aileler birbirine uymaz kızım sen okudun bu adamla mı evleneceksin bana yarın oğlum sen napıyon derler ayağını yorganına göre uzat diye Biz halletsek çevre faktörü huzur olmayacak biliyorum yani yaşadım daha önce aramızda 8 yaş var yaşantımızdan dolayı benzer yanımız yok kendine göre farklı kültürle büyümüşsün ben farklı büyümüşüm başkası olsa sana yok demesi imkansız ileriyi düşünerek söylüyorum ikimize de yazık olacak benim psikoloji bozuk senin bozuk birbirimize baglanacagız aileler çevre yaşadığımız ortam müsaade etmezse ne kadar bağlanırsak baglanalım ikimizin zararı olacak beni geçtim hiç bir şey umrumda degil atlatırım zor olan senin hayatın olacak bunları düşünmek lazım sevgiyle olmuyor istemediğimi düşünerek yazdığımı düşünmeni istemiyorum kendimize bakalım yolun başında üzülelim ortada olunca her şey daha berbat hale gelecek düşün üzüleceksek şimdi üzülelim kötü olmadan Atilla İlhan ne demiş Sen cigercinin kedisi ben sokağın kedisi.. kendimi alt mertebeden gördüğümden degil görünen köy kılavuz istemez. Ben de evlenmek cocuga karışmak isterim evim olsun işim gücüm denk olalım anlattıklarımı anlıyor musun tekrar söylüyorum başıma bunlar geldiği için hepsini biliyorum deme ki hep böyle mi olur evet hep böyle olur insanlar denklerini buldukları için evlenir sevdikleri için degil.

Ne dersem diyeyim hayır bana işi bıraktırma dedi. Bugün de yokuz gibi davrandık ve keyfi hiç yok bunu anlıyorum. Benimle konuşurken mutluydu. Ne yapayım bilmiyorum kararından çeviremiyorum seviyorum onunda canını yakıyor eminim benimde. Beni seviyor mu napayım?

Arkadaşlar neden böyle yapıyor sizce?