Birkaç gündür konusmuyoruz. Zaman istedi. şu an instagramdan hikayeler paylaşıyor. Geziyor yani. Herzamanki gibi hayatına devam ediyor. Ben hiç aklına gelmiyormuyum? Hiç yazacakmış gibi durmuyor. Herzamanki gibi hayatına devam ediyor bende burada üzülüyorum yazmiyor diye
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
O böyle yaparken sen onu umursarsan daha çok kalkar biyerleri
Bilmiyor umursadigimi. 4 gündür konusmuyoruz onun yazmasini bekliyorum
Kanka ne demek bilmiyo. Enerji denen bir olay var. Her şey hissedilir
Öyle mi sence? Ben bunlara fazla inanamıyorum 😅.. ne yapmam gerekiyor o zaman?
İnansan iyi edersin. Her şey enerjiyle çalışır güzelim. Bir şeyden ne zaman tam anlamıyla vazgeçersen o şey senin ayağına gelir. Mesela sürekli onu düşünüp storylerini takip etmek yerine kendi hayatına, kendi önceliklerine odaklan. Onu düşünüp gözünde büyütüp kendini üzme. Bu şekilde ona çok farklı bir enerji yayacaksın ve adam “noluyo abi” moduna girecek. O seni cepte keklik görüyor. Sen ise ona kaybetme korkusu yaşatmalısın!
Bi ara öyle oldu zaten. İlgi göstermedim umrumda olmadı o yüzden bu duruma geldi her şey
ama su an durum farklı sana gelmeyen adama kosamazsın. o sana gelirse o zaman ilgisiz kalmazsın anca. şimdilik umursamaman en mantiklisi
Elimden geldiği kadar umursamamaya deniyorum. Oyalancak bişey olmuyor zor oluyir
neden soğudu ki araniz
Ben aslında ilk ondan soğudum. Sebebini bilmiyorum ama herşeyden soğudum. Yeni ilaçlara başladım o yüzden olabilir diye düşünüyorum. Neyse ben buna fazla ilgi göstermedim konuşmak bile istemedim. Brz kilomu çok kafaya takiyorum ben. Zayıflamaya çalışıyorum ama bişey olmadi diye çok sinirlerim bozulmuştu bende ona onunla evlenmeyecegimi söylemiştim. Başkasıni bulmasını istediğimi söyledim daha iyi birisini falan . Ondan sonra işte iyice aramız bozuldu. Eskisi gibi beni mutlu etmediğini söylemiştim.
Aramız bozuldu ve durum dediğim gjbi böyle konuşmuyoruz. ss yüklemeye çalışacam umarım olur burada
https://ibb.co/CwBrGxV
https://ibb.co/gZyyrrw
https://ibb.co/TWsqxdZ
En son bunları yazdı ondan beri konusmuyoruz 😔
Okuyup dönüş yapıcam canım
Tamam umarım okuyabilirsin. İlk defa paylaşıyorum öyle
Silinmiş ben okuyamadan🤦🏼♀️ Ama anladığım kadarıyla onu epey kırmışsın ve soğumuş doğal olarak
Birdaha paylaşayım istersen
https://ibb.co/QJ6zT4k
https://ibb.co/D9XYhNt
https://ibb.co/X8XdTZF
Bunlar onun mesajları mı?
Evet. Onun yazdıkları. Ben görüntülü aramıştım konusyordym oda yazdı
Son konuşmamız buydu
Ay kanka kusura bakma da sen fena saçmalıyorsun. Çocuk belli ki sana değet vermiş sevmiş ama sen kendine hiç değer vermemişsin. Kendini hep yetersiz görerek çocuğu da küstürmüşsün hayata. Böyle yapma canım benim. Sen önce kendinle barış. Bana sorarsan bu çocuk acıyla üzüntüyle uzaklaşıyo soğuk konuşuyor belki ama halini düzeltirsen eski sevgisi geri gelebilir. Biraz da karakterine bağlı. Kinci ve çabuk soğuyup ısınamayan tipse bilemicem.
Gerçekten seviyorsa sen de bu sevginin değerini bil
Ne demek “daha mükemmel biriyle olmanı istiyorum”
Bunu demen çok yanlış
Farkındayım yanlış olduğunu. Dediğim gibi okadar hormonlu ilaç kullanıyorum ki psikolojim çok bozulduğu. Psikoloğa gidiyorum. Kendimi duzeltemedim bı türlü. Ama yanlış olduğunu anladim dahada yapmam öyle. şu an sadece geri gelmesini istiyorum.. eskisi gibi olmasını istiyorum. Ama umudum kalmadı gibi
İlacı ne için kullanıyorsun
Antidepresandeğil dimi
Madem sağlık durumun böyle o da biraz anlayış göstermeli
İlk kez mi böyle oldunuz?
Antidepresan yazdılar aslında ben kullanmadım istemedim. Hormon bozukluğu var bende ve tiroid hastalığı bu yüzden 4 farkli hap alıyorum hergün.. biliyor bunları ama anlamıyor. İnsan krndi başına gelmediği sürece anlayamaz. Askerliğin ilk 2 ayı yine böyle aramız bozulmuştu ama benim suçum değildi o bana kötü davranıyordu konuşmak istemiyordu benimle. bikere ayrılmıştı 3 saate barismistik. Beni hep kırdı ben affettim hiç ayrılmadım ondan. Çok sevdim ama zamanla böyle oldum hâlâ seviyorum ama çok sıkıldım
Sen de haklısın o da normal değilmiş kendini suçlama bence ikiniz de çok yorulmuşsunuz
Biraz soluklanıp akışa bırak üzme kendini
Üzülmemeye çalışıyorum. Ama yazmayinca tabi üzülüyor insan. Sevmiyormu diye düşünüyorum. Hiç umrunda değilmişim gibi hissediyorum
Sen de bu süreçte kendi iyiliğine sağlığına odaklan
Yapabileceğim bişey yok zaten sağlığım için. 😔 İyi olmaya çalışıyorum ama sürekli evdeyim oda bunaltiyor insani. Hiç arkadaşımda yok benim
Seni çok iyi anlıyorum
Gerçekten ne yapacağımı bilemiyorum. Sürekli uyuyorum😔sonra aklıma o geliyor. Rüyalarımda onun ayrıldığını görüyorum hep
E o ayrıldı mı ki şimdi
Sen yazsan napıyo mesela
Yok ayrılmadı yani zaman istedi birkaç gün bi hafta demişti. 4. Günde bitti hâlâ yazmadı. Bende söz vermiştim o yazana kdr yazmicam diye
çocuğu en yakın arkadaşıyla aldattın
çocuk ne yapsın
Nereden çıkardın sen bunu? Ben onu hiç aldatmadim aldatmamda.
hadi hadi yemezler... sallama... ben seni biliyom...
aslan gibi çocuğu aldattın şimdi suç bastırıyon
Niye kafandan bişey uyduruyorsun? Beni yapmadığım biseyle sucluyorsun. İnsan kendinden bilirmiş. Sen aldatiyorsan bilemem ama ben yapmadım. Asla yapmam
Umrunda degilsin
Öyle mi sence😔 soğumakla haklı benim suçumdu ama böyle gezip beni hiç merak etmemesi bana hâlâ yazmamasi kırıyor
Yok senin sucun degildir zaten o da umrunda degildir zaman falan istemek hikaye seyler keyfine bakiyor sen dur kenarda
Yok gerçekten benim suçum. Yani ben biraz kendimden soğuttum onu tabi istemeyerek oldu bunlar. Git başkasını bul gibi laflar ettim onunla evlen benimle mutlu olmazsin dedim. Psikolojik sorunlarım var bişey olunca böyle oluyorum. Bunları diyincede zaten böyle ara vermek istedi. İlk ayrilcakti sonra zaman ver dedi
Yav isine gelmis onun da bu durum ondan faydalaniyor zaten samimiyetsiz
Yani ne yapmam gerekir sence? Şifreler falan değiştirmemis tarihlerimizde daha heryerde var
Oyle kapida bekler gibi bekleme beklentini bekleyisini dusur cepteki kiz modundan cik kendini hazir hissettiginde normal sohbet et ne dusundugune dair
şu an ztn hiç bisekilde konusmuyoruz. Ben yazipda üstüne gitmek istemiyorum. Hicbiyerdende aktif olmuyorum wp instagram girmiyorum o günden beri yani görmüyor girdiğimi
Onsuzluga alistir kendini inceden. Zamani gelince de konusmayi yaparsin
şu an zaten bikac güne yazar. Ama alışacak gibi değilim. Çok zor gerçekten. Rüyalarıma giriyor ayrıldığını görüyorum rüyamda
Bu denli acizligin de problem. Hakkinizda hayirlisi olsun
Çok dua ediyorum gerçekten. Hayırlısı olsun. 4 ay sonra evlenecektik ama olmayacak gibi artık