Kendisi 2 aydır asker. Beyaz mesajlar erkek arkadaşımın maviler benim. Kavga ettik ufak birşeydi çözülürdü ama ayrılmayı seçti senden haz almıyorum dedi. 2 yıldır her şeyi yaptık bu ilişki için. Ailesi ile çok yakınım falan. O annemle çok yakındı. Uzak mesafe ilişkisi yaşadık İstanbul Bursa arası. 2 yıllık emeği düşünün. Sildi beni. Bende hesabından biraz para aldım burnu sürtsün diye. Geri koydum yerine. Sizce döner mi asker olduğu için mi ayrıldı
Senden haz almıyorum dediyse askerde birini bulmuştur o, boşver takma kafana, var böyle olan, kimisi nışan yapıyor oğlan askerden geliyor ayrılıyor meğerse askerde tanışmış bulmuş, nasıl yapıyorlar anlayamıyorum, sonra nışanı atıyorlar bulduğu kızla evleniyor, sen yine ucuz kurtulmuşsun nışan bile yok, sadece sevgilisiniz, tama 2 yıl az bir zaman değil ama insanlar değişebiliyor, bunun para ile ilgisi olduğunu da düşünmüyorum, adam seni benimsememiş eğer benimsese idi parayı sorun etmezdi, haz almıyorum senden dediği şey o yani benimsemiyor, takma kafana üzme kendini inanki değmez, hayatına bak.
Sen salak mısın bu kadar kendini ezdirip ayaklar altına aldıracak kadar? O kim oluyor ki? Belli ki sen 2 senedir bunu baya bir simartmissin o da rahat rahat istediğini yaptırıp istediğini yapmış. Bu dünyaya bir kez daha gelmiceksin kendini bu kadar ezdirme hiç bir erkeğe sal gitsin.
Bu kadar kendini düşürme olur mu çünkü sen çok değerlisin, lakin bu yazdığın mesajlar çok demagoji ve drama kokuyor. Biliyorum, üzgünsün içini dökmek istiyorsun ama sessizliğin gücünü kullan. No contact.