#Ben beynimi kullanabilme yetimi kaybediyorum, beynim kontrolden çıkıyor..

Kontrolümü kaybediyorum
Böyle daha bir çok örnek verilebilir ama en açık ve net şekilde şunu söyleyebilirim galiba birisine aşık olunca yani aşk değilde daha doğrusu bir erkeği diğer erkeklerden daha farklı görmeye başlayınca ona karşı var oluyorum sadece dışarıya karşı aktif değilim
Bu bir artı mı hayır bence bu çok büyük bir eksi. Sevince bu kadar sevmemek lazım yanlış veriyorum aslında fazla geliyor karşı tarafı anlayabiliyorum Ve genelde karşı tarafın beklentisi yüksek oluyor benim kuru aşkım yetmiyor
Beynim, bi beyinsiz gibi davranmaya başlıyorum sanırım mantık devre dışı kalıyor, sonra kalp ❤️ atışlarını kontrol etmek pek mümkün olmuyor, kulağım sağır, gözüm de kör oluyor...
Bir çoğumuz aşık olduğumuz zaman mantığımızı, duygusal dalgalara teslim ederiz ve yavaş, yavaş yıkılırız. Aslında bu bir sarhoşluk sürecidir. Yaptığımızın farkında oluruz, hataların farkında oluruz. İnanmak istediğimiz yoldan ilerleriz. Ne zaman ki duygusallık ortadan kalkar o zaman keşkelerimiz sarıp sarmalar geçmişten koparttığı ne var ne yok söküp atar geleceğe dönük adımlarımıza. Alışkanlıklarını kolayca yıkabilen insanlar duygularını kontrol edebilir. Mantıklarını gerektiği yerde kullanıp.
Cevap
80Cevap
Aşık olunca beynini kontrol edebilen var mı acaba, mantık denen şey rafa kalkıyor, düşünemiyorum ve dilim :D Aşık olduğumda dilime vuruyor, bir gevezeye dönüşüyorum. Herkes bu kadına noldu “kesin aşık” tanısı koyabilir. 😅
Aşık olunca kör sağır hayalperest olup mantığımı yitiriyorum. Sonuç mu? Deli gibi sevdiği adama inan kıskanç deli bir kadın olup çıkıyorum...
kaç kere aşık oldunuz?
Aşk bütün tezleri çürütür gerçi.
Bir bütün olarak bedeni avcunun içine alabilir.
Beynime uzun süre ara veriyoruz😂😂
Oh mis gibi tatil 😄
Aynen yeter düşündü🤭
Selam gadası 🙃
Aşık olunca insanın kalbi, aklı birbirine karışıyor.
Basta gözler sonra Konuşabilme, düşünebilme de zorlaşırım ama geçici olarak sonra düzelirim.
Benim olmayacağın dan emin olduğum zaman o da çok sürmez. Olduğu zaman da ilk 1 ay içinde heves gibi o da geçer ve sıradan olur. Oncin kimseye o gözle bakmıyorum sadece arkadaş olmaya bakarım arkadaş olduğunda daha uzun sürer..
Kalbimin ritimleri değişir..
düşündüğümde heyecan basar arzularım şelale olur…
aklıma düşerse uyku tutmaz..
Gözlerim ondan başkasını görmez…
sokaklarda caddelerde gezerken onun baş harfini görsem hatırlarım..
midemi unuturum bazende seviyorsam aç kalırım 😂
Düşünebilme yeteneğim köreliyor.
Hatta daha çok gerçeklerle aramda şeffaf bir duvar örülüyor. Her şeyi görüyorum, biliyorum ama uygulama kısmında nasıl tolere edilebilirin yollarını arıyorum.
Sadece düşünüyorum, düşündüğüm mantıklı fikirlerin icraatı yok.
Bu karmaşa da beni yoruyor.
Bir defa tamamen mantığım gidiyor elden ve hemen ardından 3 maymunu oynuyorum görme duyma konuşma yetim gidiyor :)
Çoğu organ aslında normal durumundan farklıdır.. Yerinde duramaz gözler, dil, dudaklar..
İç organlar da dahil buna..
Ama en çok da akıl ve beyin konrolünü kaybeder.. Beyin sadece ona çalışır, akıl sadece onunla doludur.. Olmadığı kadar farklı düşünür..
Mantık firarda, mantık tatilde..
Organ demeyelim de düsünceler diyebiliriz askinda su da bir gerçek benim sanırım dudaklarım arada habersiz çaktırmadan kapi kapi veriyorum :)
Kalbim ve beynim çünkü anlayamıyorum ve mantıklı olamıyorum sürekli saçmalarim burun herseyim bence hatta çünkü arkadaşlarim beni iterek sürüyerek götürüyorlar onların sınıfının koridorunun oraya çocukta anormal anormal bakiyor
Lamı cimi yok aşık olanın beyni iflas ediyor aynen PC nin arşivinin çöktüğü gibi,. Sonra ya aynen eksiksiz yerine dönüyor sonuç tatlı olursa yoksa beyin iyice çöker.
Beynim ve 6. Hissim normalde ilişki terapisti veya psikolog gibi gezen ben en ufak çıkarım yapamıyorum. Sadece bir sorunu olduğunu hissediyorum.
Aşık olduğumda kontrolden çıkan organım beynim oluyor. Bazen kafam da çok fazla senaryo uydurabiliyorum bu yüzden kalbimin sesini dinlemem gerek.
Benim de düşüncelerimin çoğu kontrolsüzleşiyor. Çok duygusallığa bağlıyordum. Aşk bana göre değil valla ya o beni yer, ya da ben onu.
En çok beynim yanıyor.
Konu aşk ise kaz kafalıyım..
sevildiğimi bile anlamayacak kadar 🤦🏻♀️
Organ değil de hayatın kendisi...
Ve bölünür hayatınız kör bir bıçağın ucuyla tam orta yerinden ikiye; Senden önce, senden sonra
Beynim. Gerci kontrolden cikmak degil de devre disi kalmak diyelim 😂
Benim tum organlarim beynimin kontrolundedir. Beynimin kontorulude mantigimdadir.
Gözlerim, gözlerimi onun dışında başka bir yere çeviremiyorum.
Beyniiiiimmmm
Fazlasıyla eror veriyor onun yanında lanet olası şey 😁
Cümle kurmakta zorlanıyorum saçmaladığım oluyor sanırım fazla heyecan yapıyorum ters tepiyor😁😁
kalbim olmuştu ama anladım ki başka yer kalksa daha çok iyiymiş kızlara herkes pic seviuor
:D aşık olunca aşırı istekli oluyorum yapcak bir şey yok
Kalp atışım değişince hangi organım doğru çalışabilir ki?
hic degismezki hayatim :)
sadece daha yogun biraz daha ozenli ve keyifli devam eder
Ağzımı susturamıyorum. Habire konuşuyorum gerçi normalde de öyleyim cbvnb ๑
Onun dışında hiç bir şey düşünemiyorum düşünce yetim kayboluyor beynim diyeceğim
hiç birini sadece daha da çok heycanlı oluyorum adrenalin tavan..
Aklımı ve dilimi kaybediyorum
İkiside duruyor düşünmüyor konuşmuyor
Sanki bir kilitleme oluyor😃
Kör olur , lal olurum yolunda yoldaş olurum istersen gardaş olurum merak etme sen merak etme sen 😂
Bu mısralardan da anlaşıldığı üzere seninde beynin iptal oluyor 😄
Sorma kuzen..
Kalbim. Bırak yüzüne bakmayı , telefonda sesini duysam kalp atışlarım hızlanıyor ve sesim titriyor. Acayip hissediyorum 🤭🤭
Bütün soruların çözümleri kitabın son sayfasında lütfen kitabı gömülü olduğu yerden çıkartmayız ruhuna El Fatiha
Bense tek sevdiğimi görüyorum ve tek sevdiğimi düşünüyorum ve aç olduğumda buğazımdan bir şey geçmiyor çünkü sevdiğimi düşünüyorum kendisi tokmudur değilmidir düşünmekteyim
Benim top arabası var iki tekerli bir fotur şapka li ona güç yetmiyor
Kesinlikle böbreklerim
Aşkımdan manavgat şelalesi gibi sürekli işiyorum
Kontrolden cıkan bişey yok iradeliyim aşk bana etki etmiyor
Aşık olan kap artık aklın kapısını çalmaz. Hisleriyle hareket eder. Yani kalp kontrolden çıkar.
Hiç aşık olmadım... Olursam da muhtemelen beynimi doğru kullanamazdım diye düşünüyorum.
Ağız kem küm kem küm :D:D
Hebele hübele
Beyin, o sıra bitkisel yaşama geçiyor
Kalbim... Beynimin yerine geçiyor *
Güzel bir tanımlama ✨
Aşık olmak istemem. Sevilmrk isterim. Organlara daha sonra bakarız.
Kalbim kontrolden çıkar
Gözüme baktığında beynim uyuşmuştu 😂😂 afallamadan devam edebildim ama zordu
Aşık oldum mu bilmiyorum ama bir ilişkiye başlayınca mantıklı düşünme özelliğimi kaybediyorum sanırım
Duyabilme konusunda ciddi sıkıntı yasiyorum djjd
Aşk insanı sağır yapıyor , tüm gerçeklere karşı
Aklım, düşüncelerim, sağduyum, gururum
Organ olarak beynim 🙃
Beynim kocamı aldatıyorum
Karaciğerim
Hm demir eksikliği felan oluyor o zaman sende aşık olunca
Aşık olmuyorum kimseye
Aklım beynim bir başka yere gidiyor.
Beynim
Aşık olunca o çalışmıyor o yani siz anlarsınız.
Beyin. Sürekli onu düşünüp duruyorsun
Aklımmm mantık gidiyor 😃
Kontrolden cıkmasın diye olmam
Beynim 😬 hiç mantıklı düşünemem.
rasyonel karar alma özelliğim törpüleniyor.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?