Çok fakirim nişanlandım ama yüzük bile alamadım :( bende sevgilime bunu yaptım siz olsanız beğenir miydiniz?
https://hizliresim.com/gL5LR3
https://hizliresim.com/gL5LR3
Kardeş sen burdaki andaval, para düşkünü kızlara bakma. Eger karşindaki kız anlayişli, akilli birisiyse senin halinden anlar. Eğer anlamayip düğün derdine seni borca sokmaya çalişiyosa koy gitsin o kızı hayir gelmez. Neymiş efendim hayatinda 1 kere evleniyomuş. Sen de ona dersin, ben hayatimda 1 kere evleniyom senin gibi bizla degil akilli, efendi bir kizla evlencem diye.
Yüzük alamayacak kadar paran var yok ama bilgisiyarını satıp almayıda bilirdin sonuçta bir pc var :D 6 xper olmuşun yani internet cafede olacak iş değil :D
hoş bir düşüncede parmakta taşınmaz ağır olur o, tahtadan bir şeyler yapmayı dene hem kullanışlı olur, ben olsam çok duygulanırdım
kabul ederim, saklarım çok dğerli olur benim için ama parmağıma takıp kullanmam :D gerçeğini de alsın.
illa altın olmasına gerek yok 50-60 tlye gümüş de olabilir, kullanılabilir bişey olsun :)
param yok dedin ama onu düşünerek kabul ederim tabi ama parası varsa gidip 50-60 tlye bişey alıyorsa kafasına atarım :)
Cevap
9Cevap
begenmezdim. sen espri yapıyosun ama cidden böyle diyen erkekler var fakirim düğün yapamam fakirim bilmem ne yapamam. e kardeşim fakirsen ona göre yaparsın ama yaparsın yani. karsındaki kızda bir kere evlenecek pintilik yapmanın anlamı yok.
durumuna göre alsın.
e düğünsüz mü evlenelim. ayrıca da herşeyi kendisi yapmyo. kız tarafıda bir sürü şey yapıyo. e oldu onlarıda ben alayım. o oturusn köşesinde.
kiz tarafi daha cok sey aliyor bence ayrica nisani kiz tarafi yapiyor oda dugunle ayni para
banyo mutfak yatak odası
Birde erkeğin aldıklarına bak istersen. İstediğiniz bir televizyon bile 3bin tl
@lilithsdream
ihtiyaclistesi.tumblr.com/.../evlilik-ev-ihtiyac-listesi
bizde camasir makinasi bulasik makinasi ve buzdolabiyla birlikte yatak takimlarini kadin aliyor neden bahsediyorsun?
firinlar var bir de tabii onlar ayrinti
Atına Güvenemiyon Götüne Güvenemiyon... Yoğurd bulamıyon yemeye... Kürkünen gidiyon Hıçkırmaya :DDD
Eğer ben onu o da beni seviyorsa evet mutlu olurum hatta alıp parmağıma takarim
O yüzünden sonra da 10 tane tektaş alsın gözümde onun kadar değeri asla olamaz
Çok romantik bence 😊
Benim için öyle başka bişey söz konusu olamaz
Ne yani paran yok olmaz ayrılalım mı dicem dahada destek olurum
Hersey para değil.
sevinçten ağlardım. paranın alamayacağı şeyler vardır bazen; sen parmağa takılanını yapmışsın, ne mutlu o kıza..
Ben bu fotografi bir yerde gordum ama bizi dalgaya mi aliyon?
Bence dalga geçiyorsn. Ki gerçekten fakirsen ve bunu yaptiysan emin ol tek tastan bile daha değerli kiymetli olur bence
Biri bana verse bunu saklardım. Çok tatlı bişey ya :D
Dunya da esi benzeri yok bunun bence o yonuyle degerli:)
Taşı biraz yuvarlak seçseydin keşke, yutarken ve çıkarken zorluk çekersin :)
Her ihtimali gözünün önüne getirmek lazım :)
Boyutu tamamda şekil biraz kusurlu :)
O zaman yüzük kısmını da paslanmaz telden yap tetanos olursun bak sonra :)
Paraya ne gerek var dikenli telin dikensiz kısmından yap :D
Az yaratıcı ol yaaa 2 taşın arasına koy vura vura kesebilirsin el emeği göz nuru olur hem :)
Onunda kolayı tükürükteki enzimler yaraların daha kolay iyileşmesini sağlar yalaya yalaya iyileşirsin eskiden bandmı vardı
Dağda bayırda bir yalak bulursun bişey olmaz etrafında kurbağada olur hem karnında doyar
Hemen de internete düşmüş almissin he ne hizlisin :)
Alıp kafasını ezip kanlar çıkarıp yarana kadar vururum
Evettttt ciddiyim hemde çokk
beni ilgilendirmez ozaman yüzük falan evlilik işini unutsun
işin aslına bakarsan öyle sevmek en önemlisi ama bunu alsa dalga geçiyo sanarım
Bizim kızlar beğenmez sen bunu Rus kızına verseydin.. Beğenmek ne kölen olurdu, kölen.. ;)
Sana kızını verende kabahat... Sen ne takacan parmağına?
yoğ yaa olduu kız da sana aynısının taşsız olanından alsa. Ya da düğünde bilezik yerine ne takcan acep?
komik olduğunu mu düşünüyosun.. söyliyim değilsin
off çok fakirsin
begenmedim broo
Taşı alır yuzuğu kafasına atarım. Ama taş taştır
Kazansınn
Şimdi kazansınn
Bu devirde kafan çalışıyorsa bir gün bile yeter para kazanmaya. O kişinin o kdr yıl bir gın bile kafa duman çıkarmamış demekki. Çok seviyorsam parasını veririm bana yuzuk alsın;)
Ben oğtenciyim ama gayet iyi bir kazancım var. Herkese açarsan yurumez ama bu işler sadece interneti kullanmayı bşlmek gerekiyor ;)
Fakirim diyorsun internete nasıl giriyorsun :))
ona değilde internetteki bir fotoğrafi böyle bir senaryoya montalayıp millete yedirmen şaşırttı , güzel hikaye
tam dalga geçme yeri oldu bu
başka mustakbel eş bulsun, o begenir belki.
Bence mukemmel bir yuzuk begenir begenir :))
Tek tas iste daha ne olsun :D
Bu resim sana mı ait?
Ay çok siriiin felan :D
Çok beğendim çok güzelll
::::::DDDDDDDDDDDDDDDDD
Yüzüklerin efendisi-fakirin yüzüğü :D
iyi yapmışsn dostum paran olunca gercegni alırsn.)
ne demek dostum bnde fakir olark başladm şmdi türkiyenin sayılı şirketlerndn birinin başındaym.)
yok dostum dalga gecme seni hisse senetlrmle dövermcidden.))
sevdim seni gl şirkete sna kahve ismarlıym kardeş hem sna işde verirm kurtulrsun varoş hayatdn.)
sağol :))
https://www.gl-fuarcilik.com/
bumu
bu link ne la fakirrrr ahahahah sölemesi bile zevkli.))
dostum fzla gülme zirvede bırak fakirsn sen senin fzla gülmeye hakkın yok.))
ne anırması dostum sakin arpan fazla mı gldi.))
Aluminyum folyoya sarsaydin bak :)
Oha bende istiyorum
Cok ormantik :D
Hahaha :)
Cok guzel bir fikir orjinal olmus :) ama dikkat et de kiz sana hangi devirde yaşadığıni hatırlatmasin :)
Insallah temenni ederim :)
Büyük taş vaauv :D
Düşünmek önemli
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar