Ben onu gerçekten çok seviyorum. Cidden size bunu anlatamam ve evlenmeden asla böyle bir şey olmaz ama mesajlaşırken bile istemsiz olarak oluyor bu. Cidden o tarz bir düşünce içerisinde değilim inanın ama bilmiyorum. Onu saf bir şekilde seviyorum ve asla kötü bir niyette değilim ama bilmiyorum cidden kötü de hissediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
Elimde olmadan oluyor bu durum.
Sevgilimle Normal Bir Şekilde Mesajlaşırken Bile Tahrik Olmam Normal Mi?
Elbette dokunmam. Zaten ben asla onun istemediği bir şeyi yapmam. İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz diye demiyorlar boşuna ki bende öyleyim. Anladım iyi etmişsiniz ama öyle işte
Ehehehe olabilir yani mutluysanız sorun yok elbette. Yani bilmiyorum bakalım onu gerçekten seviyorum ve asla istemediği bir şeyi yapmam ama bakalım 😊. Yani istemek falan hallolur yaa hepsi
@_off_bu_ne_ ileri gittiğiniz yorumu kaldirmasan şunı okuyor olacaktin 😅 Hemde herhan hersaniue hisseder. Mutlu ol keyfini cıkar. Bir kadının başına gelebilecek en gğzel şeydir hamılelik annelik😌
Hmm evet okuyoruz. Yani en iyisi öyle gibi zaten haklısın. Onu gerçekten seviyorum ama her şeyin gerçekten bir zamanı olmalı doğru dedin. Neyse ama yaşamış birinden bunları duymak öğrenmek iyi geldi. Yani öyle yapmayız o zaman
@_off_bu_ne_ sacmalama neyden utaniyorsun, bence muhtesem bir duygu yaşıyorsun😅 gercı ben biraz duygu patlası yasayıp senin yerinede sevindim 😜 allah anali babali buyutsun. Ve buraya yazmaktan cekinme kimse kimseyi tanimiyor. İstediğin gibi davran keyfine bak. Kendin ol insanlarin ne soylediğinide umursama
Hmm anladım. E tabii ister istemez zoruna gidebilir ama olsun olan olmuş. Neyse önüne bak artık ve bizde aynı şekilde. O zaman kötü hissetmemeye çalışıcam bakalım
Yaa ama hayali bile çok güzel aslında 😊. O olsun da ben sabrederim sorun değil. Ondan çocuk olması ne kadar güzel bir hayal ama. Hatta belkide çocuklarım. Öyle güzel öyle tatlış ve iyi kalpli bir kadından çocuğum olucak neyse bu hayaller bir gün gerçek olucak inşallah 😊
Erken değil bence. İnsan hayatını sevdiğine adamicaksa kime adicak? Ok bak coxuk içün erken doğru. Ama heranin sevdiğinle herseyini paylastiğin biri var. Birbirinizi tamamliyoraunuz. Bence ilişkide uzun sure cıkmak cogu seyi öldürüyor. Çünkü yasanacak birsey kalmiyor neden evlenesinki? Zaten sevgiliyken yaşayabiliyoraun neden evleneyim mantiği kafana zamanla oturuyor. Aklin varsa seni seven biri bulmusken seviyorken seviliyorken evlen. Coxuk yapma 😅
Elbette öyle. Onun bir saç teline bile zarar gelse inan benim canım daha çok yanar ve dünyaları yakarım onun için. Teşekkür ederim ama inşallah hep mutlu oluruz ki sizde aynı şekilde
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sevdiğin için ilerisini istiyorsun sahip olmak istiyorsun tam anlamıyla senin olsun istiyorsun normal bir şey
Hmm ama off bilmiyorum onu cidden çok seviyorum ve amacım o tarz bir şey değil. Yani şu an değil ama işte elimde olmuyor
Doğru
Nikahsız dokunma zaten seviyorsan nikahsız dokunmazsın bizde sevgilimle birbimize dokunmak istiyorduk zina yapmamak için gizli imam nikahı kıydık tavsiye etmem ama 😂😂
Elbette dokunmam. Zaten ben asla onun istemediği bir şeyi yapmam. İnsan sevdiğine dokunmaya kıyamaz diye demiyorlar boşuna ki bende öyleyim. Anladım iyi etmişsiniz ama öyle işte
Kaç yaşındasınız o da seni seviyorsa evlenin git iste ailesinden
Off bune 😅 sende fenaymıssın. Ama güzel taktik. En azindan helal haram biliyorsunuz. Umarim allah sizi bir yastita kocatır
@ynseypr amin amin inşallah
Yaa daha 19. Daha bilmiyorum erken gibi bu işler için
Ahahah bizde 19 yaşındayız ve biz biraz fazla ileri gittik 🙂
Ehehehe olabilir yani mutluysanız sorun yok elbette. Yani bilmiyorum bakalım onu gerçekten seviyorum ve asla istemediği bir şeyi yapmam ama bakalım 😊. Yani istemek falan hallolur yaa hepsi
Siz mutlusunuz ama cidden ne güzel işte boşverin gerisini
@_off_bu_ne_ ileri gittiğiniz yorumu kaldirmasan şunı okuyor olacaktin 😅 Hemde herhan hersaniue hisseder. Mutlu ol keyfini cıkar. Bir kadının başına gelebilecek en gğzel şeydir hamılelik annelik😌
Okuyorsanız Okulunuz bitsin evlenin okul bitmeden evlenme sakın ben şimdi okulumu 1 sene dondurmak zorundayım benim gibi olmayın
Hmm evet okuyoruz. Yani en iyisi öyle gibi zaten haklısın. Onu gerçekten seviyorum ama her şeyin gerçekten bir zamanı olmalı doğru dedin. Neyse ama yaşamış birinden bunları duymak öğrenmek iyi geldi. Yani öyle yapmayız o zaman
@ynseypr yaa utanıyorum ondan kaldırdım 🙄🤫
Pişman değilim ama biraz daha zamanı vardı ya 5 senelik okulu 6 seneye uzatmış oldum zoruma gitti
@_off_bu_ne_ sacmalama neyden utaniyorsun, bence muhtesem bir duygu yaşıyorsun😅 gercı ben biraz duygu patlası yasayıp senin yerinede sevindim 😜 allah anali babali buyutsun. Ve buraya yazmaktan cekinme kimse kimseyi tanimiyor. İstediğin gibi davran keyfine bak. Kendin ol insanlarin ne soylediğinide umursama
Hmm anladım. E tabii ister istemez zoruna gidebilir ama olsun olan olmuş. Neyse önüne bak artık ve bizde aynı şekilde. O zaman kötü hissetmemeye çalışıcam bakalım
@ynseypr trolsün deyip sinirlendiriyorlar
@_off_bu_ne_ trolsem kendime trolüm sizene kardesim yazmasinlar ozaman 😅 hamililikte kadinlar daha fazla alingan oluyorlarmiş. Senin alinganliğin tutmuş 😅😅😅
Bekle biraz sabret 7 8 sene sonra baba olucağını ve annesi sevdiğin kız olacağını düşün 😉
@ynseypr alıngan falan değilim sadece sinirleniyorum 😒
Yaa ama hayali bile çok güzel aslında 😊. O olsun da ben sabrederim sorun değil. Ondan çocuk olması ne kadar güzel bir hayal ama. Hatta belkide çocuklarım. Öyle güzel öyle tatlış ve iyi kalpli bir kadından çocuğum olucak neyse bu hayaller bir gün gerçek olucak inşallah 😊
Erken değil bence. İnsan hayatını sevdiğine adamicaksa kime adicak? Ok bak coxuk içün erken doğru. Ama heranin sevdiğinle herseyini paylastiğin biri var. Birbirinizi tamamliyoraunuz. Bence ilişkide uzun sure cıkmak cogu seyi öldürüyor. Çünkü yasanacak birsey kalmiyor neden evlenesinki? Zaten sevgiliyken yaşayabiliyoraun neden evleneyim mantiği kafana zamanla oturuyor. Aklin varsa seni seven biri bulmusken seviyorken seviliyorken evlen. Coxuk yapma 😅
Off bu ne “” ok ya alingan değilsin biraz daha fazla sinirlisin 😅asabisin
Aynen öyle yapmak lazım
Sen onu çok seviyorsun Allah ayırmasın
@ynseypr karadeniz kızıyım ben asabi olmam çok normal pick me kızlar dan mı olayım
Elbette öyle. Onun bir saç teline bile zarar gelse inan benim canım daha çok yanar ve dünyaları yakarım onun için. Teşekkür ederim ama inşallah hep mutlu oluruz ki sizde aynı şekilde
_off_bu_ne_ Giresun luyum demede , ne istersen o ol 😅
@ynseypr Artvinliyim
Yakın arkadaşim hopa li 😅_off_bu_ne_ siz inadınızla meşursunuz diye duydum 🤣😅🤣😅
@ynseypr inat var sinir var trip var hepsi var
@_off_bu_ne_ bilirim 3 yıl cektirdiler tecrübe bile ettim 🙂
@ynseypr yaz bana yorumlar çok doldu ordan anlat kim çektirdi
@_off_bu_ne_ yazamiyorum şu an xpre bişe yetersiz diyor , snap ya da instagyam kullaniyormusun? Konusmaya ihtiyacim varmiş gercekten
Eğer bunları hissetmezsen bir sıkıntı vardır.. Aşk tutku olması gereken şeyler..
Evet ama saf sevgi böyle şeyleri tam olarak içermeli mi bilmiyorum
Bazi kızlar oyledir reis, kibakarak boşalirsin🥳
Yaa off ama cidden öyle değilim kötü hissediyorum. Şu an cidden öyle bir düşünce içerisinde de değilim zaten
Normal değil
Hmm niye öyle dedin ki 😔