- Aşk İlişkileri konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSevmenin ve sevilmenin binbir türlü hali var, seven sevdiğine sevdiğini söylesin ve herkeste muhakkak sevilecek yönler vardır. Bu arada aşka da bir açıklık getirmek istiyorum. Aşk mukaddestir (kutsaldır) nefesten kaynaklanan şehvi arzularla karıştırılmamalıdır, suç ve günahla birlikte anılmamalıdır. Aşk, cinayet işlemek, yuva yıkmak değildir, aşk ve sevgi özünde masumdur ve kimse aşık olduğu için de suçlanamaz. Fakat aşkı bahane ederek ve elde etme hırsı ve de kıskançlık kriziyle işlenen suçların, günahların, aşk üzerinden geçinmenin de izahı yoktur. Modern zamanlarda insana ait birçok değerin kaybolduğunu zannediyorduk. Meğer yanılmışız! Baksanıza, etrafımızda ne kadar çok seven, aşık olan varmış! Dergilerde, gazetelerde, televizyonlarda, her yerde sevgiden söz ediliyor. Ama ne sevgi! Yolda kavgaya tutuşmuş bir genç çifte rastladım, birbirlerine hakaret ederken; “Ama aşkım, sen de şöyle şeyler yaptın!” diye bağırıyorlardı. Kavgalarını ciddiye alıp hiç üzülmedim, çünkü birbirlerine aşık görünüyorlardı!
02 Yorumla
Soran+1 yılVayy çok değişik bakış acısı ama sonda dediklerin
- +1 yıl
Teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılNiye hep ve sürekli uygunsuz şeyleri düşünelim?
Hiç olmama ihtimali yok.
Uygunsuz diye tabir ettiğiniz şey elbette aklımızda oluyor. Her zaman olmuyor.
Yani şöyle söyleyeyim, masum bir şekilde sevdik diye sevdiğimize dokunmamayı, öpmemeyi tercih etmek nasıl bir düşünce şekli?
Dokunmak isteriz, öpmek isteriz, çok fazlasını isteriz.
Bunu arzu ederiz.
Bu sevgiyi kirletmez, iğrençleştirmez, pislik yapmaz, pis bir şey değil bu...
Beraber konuşup, gezip, gülüp, eğlenmeyi de düşünürüz, bunu da düşünürüz.
Sonuçta, sevdiğimizi sürekli yatakta düşünüyorsak bu sevmek değil, azgınlıktır.
cut.01 Yorumla
Soran+1 yılYorumun iyiydi baya haklısın 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 536 cevap paylaştı.
+1 yılBence senin kafan karışık. Duygu mu mantık mı gidip geliyorsun.
Sanırım nasıl sevmeyi ya da nasıl sevilmeyi henüz bilemiyorsun. Yani tereddütte oldugun seyler var.
Ayrica, masum seven erkek illa ki vardir. Ben gibi mesela. Insan sevdiğini hic mi arzulamaz, arzular tabii. Bazen onunla sevistiğimi hayal ediyorum ama iş cinsellige gelince sanki bunu hayal bile edemiyorum. Hayalimde dahi yok gibi.
Masumca sevmek cok farkli bisey bence yaa.02 Yorumla
Soran+1 yılSen beni çok İyi anlamışsın ya cidden 👏
- +1 yıl
:)
Masumca sevmenin ne demek oldugunu bildgimden seni de gayet iyi anladigimi dusunuyorum :)
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılVallahi bak 20 yaşına gireceğim Mayıs ayında ama ben öyle masum seven bir erkek görmedim yani yok ben mi fazla fırsat veriyorum başka konulara akıllara gidiyor bilmiyorum ama genelde yani işte masum seven bir erkek yok genelde masum gibi başlıyorlar sonra bozuluyorlar
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
109Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılBuradaki önem arz eden olay önceliktir. Yüreği dilinde olup mu aklı başka yerde yoksa diliyle mi sevip aklı başka bir yerde. Buna bakmak lazım yoksa her şekilde sevgilinin tenine dokunmak mübahtır..
00 Yorumla
+1 yılUygunsuz olarak nitelendirmek çok saçma değilmidir.
Çünkü erkeğin fıtratında var bu olay.
Örneğin erkeğe bir tarafta çok alımlı çıplak bir kadın bırakın diğer tarafa da lezzetsiz sevmediği bir yemek bırakın, yemeği yemezse açlıktan öleceğini bilecek ve tek seçim hakkı olduğunu söyleyin.
Tabiki yemeği seçecek…
Ama yemeği yedikten sonra, gücü yerine geldiği taktirde, soyunun devamı için sanki “kendisi istiyormuş gibi düşünerek”, aslında primitif düzenin isteğini yerine getirecek.
Olaylara daha geniş bakın her zaman00 YorumlaSever inan ama sevilecek kişiye bağlı biraz kız güzelliği ile dem vuruyorsa sürekli mahsumiyet gider belli bı sure sonra sen ne hissediyorsan oda hissedicek için gerçekten çok güzel olucak pamuk gibi seni hep mutluyken hayal edicek yataktayken değil ama bu tarz erkekler genelde kız bakmazlar benim manitam olsun felan diye kırılmaktan çok korkarlar kalpleride temiz olur bı kıza of be ne kızmış taş gibiymis felan demezler Allah sahibine bağışlasın derler güzellik aramazlar ilişkide burada çok garip karşılaştığım konudur ama kızlar tıp olsun tenintenime uysun boy pos olsun istiyor o yüzden bence istedikleri ilişkiyi elde edemiyorlar
00 Yorumla
+1 yılBir karmaşa bu aslında. Denge olmalı ama her zamanda sağlanamıyor. Bazı insanlar sadece güzelliğe odaklanıp elde etmeyi düşünüyor. Bir bedeni elde etmek. o kadar basit, aşağılık bir çaba. Kadınlar bildiğimiz gezegenlerdeki en estetik canlılar. Bir o kadar da duygusallar.
Erkek severse masum sever. Ama sevmek öyle basit, anlık, dönemsel bir şey değildir. Seni seven erkek bırakmaz, vazgeçmez… beklenti, öncelik seks olmaz. Anlattığım gibi birini bulursan masumca sevip yine de deli gibi ister seni. Denge sağlanmış olur 👋🏼☺️00 Yorumla
+1 yılBen aşık oldum mu bilmiyorum ama çok sevdiğim kişiler oldu şu yaşıma kadar ve onları hiç o halde hayal etmedim. Özellikle 25 yaşından öncekileri asla öyle düşünmedim hatta aklımın ucundan bile geçmezdi. 25 den sonra galiba aşk kıstası düştüğü için midir bilmem düşledimarzuladıklarım tabi ki oldu ama onlar sadece basit hoşlantılardı büyük sevgiler hissetmiyordum. Belki de sevgi ile cinselliği bilinç altında birbirinden ayrıştırdım (eskiden ahlak dışı ve pislikçe bulurdum bunu saf sevgiyi kirleteceğini düşünüyordum galiba) ama şimdi biliyorum ki aşık olunan insanın cinsel olarak arzulananması normal hatta olması gereken bir şey muhtemelen.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMasum sevmek aseksüel olmadan öyleymiş gibi de yaşanabilir de bu biraz dışa dönük olacaktır birbirine karşı kardeş gibi ihtiyaçları başkaları ile giderip veya kişisel tatmin şeyleri ile giderip böyle de yaşanırda kimler böyle bir ilişki durumunu kabul eder o muamma vardır illaki de arasan bulamayacağın bir şekil.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence de arzulamadigin biri saçma yani kanka gibi
+1 yılCinsellik kötü bir şey de ğil dir!
Sanki çok kötü bir şeymiş gibi algılamaktan vazgeçin. Sapık biri değilse seven sevdiğini muhakkaki arzular bu kadın için de erkek için de böyledir.
Tabiki evlilik harici cinsellik kişinin tercihidir. burada erkek yine de cinsellik isteye bilir ya da meğil gösterir ancak senin reddetmene saygı duyuyorsa seven adam odur.
Bu tercihinden kaynaklı reddilirsen ya da trip yersen problem orada yani cinsellik istemesinde problem yok.10 YorumlaErkekler masum sever masum sevenide var kadınlarda yok mu sanki aynı sebepten olamasa bile farklı çıkarlardan sevenlerde var erkeği kızı yoktur karakter meselesi bu işler. Erkek gerçekten sevdiği zaman tabi ki akla gelir ama ısrar etmez sevdiği kadını üzmez bekler illa ilişkiye girmek şart değildir zaten evlilik olur nasip olursa sevdiğine de istekli olur yani sadece o hazır olana kadar bekler evlenince...
00 YorumlaSever sevsen noluyor ilgi gösteriyor sun yok ilgi gösterme ilgi göstermiyorsun hasta diye dinlensin rahat etsin diye yok ilgi göstermedin
Ne istiyorlar bende anlamıyorum
Romantik, duygusal, sevgi dolu, merhametli, kibar birazda kalbini kırmak istemiyoruz insanlarım hep böyle oluyor
Adam akıllı
Kıskanç, hafif deli olsun sevgili olurum kurban olurum ona.
Ama bana hep gelen kararsız tipler Hemi ne istediğini bilmiyor.00 Yorumla
+1 yılÇoğu erkeğin aklı sadece iki bacak arasında. Gerçekten masum seven erkeklerin sayısı az.
21 Yorumla- +1 yıl
Öyle erkekleri kızlar sevmediği için az tabi sayıları
Aşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. 1- seks düşünmek, istemek, yapmak UYGUNSUZLUK değildir.
2- Normal erkek ve kadınlar cinsellik isterler. Aksi durumlar ise ANORMALDİR.
3- Aşk ve seks ayrı şeyler değildir. Bir bütünün ayrilmaz parçalarıdır.
Başka soru?16 Yorumla
Soran+1 yılİlk ikisi tamam da üçüncü?
Soran+1 yılAyrı şeylerdir her seks yaptığın insana aşık olamazsın
Soran+1 yılKatılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olunca ona karsı cinsel istegim olmuyor. 😅hatta evlenince nasıl ona kıyabilecem diye dusunuyorum🤣normalde sevgilim olmayan bir kıza karsı daha arzulu oluyorum ama aşk işin icine girince olmuyor
010 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya garip ama Bu dediğin
- +1 yıl
Psikolojik cok etkileniyorum😅
Soran+1 yılNasıl bi psikolojiye gidiyosan 😂
- +1 yıl
Ama sevgilim o yönden bi cilve yaparsa ve giyim filan değisirse başina cok kotu seyler gelebilir😂😂
Soran+1 yılYanı kendinle celistin ama ahha
- +1 yıl
😂şöyle söyleyim. Yolda gecen guzel kalcali bir kiza hayranlikla bakarken manitamin ki daha iyidi ama oyle bakmiyodum😂hatta bol giydiriyordum😅
Soran+1 yılBu kötü bişey ama milletin aklından geçeni anlamakta tecrüben var tabi 😂
- +1 yıl
Agresifim cnku 😂gunumuz kavgasız gecsin diye sjsjs
Soran+1 yılHahahahha 😂 fedakar
- +1 yıl
Sagol😄
Aşk İlişkileri konusunda 17,1b cevap paylaştı. Erkek gibi bir erkek sevdigi kadını asla oyalamaz ve istismar etmez.. Kendini kazanova sanan erkek ise guveni hep başka taafa yönlendirir... O nedenle gönül veren kadın o adami iyice tanimali tona gore gunulg vermeli.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı. Bence şöyle ki, kan malum bölgeye pompalaninca masum değildir, lakin harici gayet masum sever neden sevmesin? Erkek de duyguları olan bir insan yahu 😀
Ha bir de cinsellik de bu duygulara tabi bir şey çok da abartmamak lazım bunu.00 Yorumla
+1 yılHer erkek aynı değil şunu öncelikle kafanıza sokun. Sevip değer veren erkekler var ama onların da değeri bilinmiyor. Yavaş yavaş onlar da yoldan çıkıcak benden demesi.
015 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin bana seven değer veren de var ama ben kıymet bilmiyorum cidden pişman olucam
- +1 yıl
Sende değer veren insanları üzme o zaman.. pişman olmazsın umarım.
Soran+1 yılUmarım 🥺🥺
- +1 yıl
Benden sana tavsiye duygular ile değil de mantık ile git her zaman.
- +1 yıl
Bir erkek seninle çok fiziksel temasa giriyor ise kork ondan.. özellikle cinsellik istiyorsa.
- +1 yıl
Bu tarz tipler genelde senden sıkılana kadar seks yapar sonra bahane bulur ayrılır. İyi gözlem yapman lazım sevdiğin kişileri.
Soran+1 yılMantık var aşk yok 🥺🥺 duygu yok o yüzden böyle
Soran+1 yılYok zaten isim olmaz
- +1 yıl
Ölçülü kullan komple duygusuz ol da demedim ki? Önce mantık yap sonra duygusal bak.
Soran+1 yılDuygusal olmuyor işte hep mantık gidiyo elimde degil
- +1 yıl
Senin iş yaş kanka..
Soran+1 yılO kadar mı
- +1 yıl
Yani buradan böyle görünüyor, seni tanımıyorum sonuçta
Soran+1 yılAnladım teşekkürler
- +1 yıl
Ricalar
+1 yılOlmama ihtimali var tabiki. ben zamanında çok sevgilimle güzel paylaşımlarda bulundum sabaha kadar dertleştik içtik gezdik bu paylaşımlarda çok güzel. her şey seks değil. onunda zamanı var ve yeri
04 Yorumla
Soran+1 yılAklıma hiç mı gelmedi mesela vücuduna bakmadın mi
- +1 yıl
Zamanı gelince yaptık yapıcağımızı ama👍
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
seks
Seven erkeklerin akıllarında sizin tabirinizle “uygunsuz şeylerin” de bulunması çok olası. Onlar da insan sonuçta. Bunları da düşünüyor olmaları çok normal ve sevmedikleri anlamına gelmiyor
20 Yorumla
+1 yılHer erkek bir değildir... Kişilik ve Karakter meselesi. Kimisi cinselliğe aç, doyumsuz... Kimisi ise az ile yetinmeyi biliyor, daha duygusal, daha romantik.
00 YorumlaAkilli olmak masum olmuyor anlamına gelmiyor, malum cağımızın hastalıgı seks. Uygunsuz düşünüyor diye sevmiyorda diyemezsin. Herkes sevdiğiyle olmak ister. Seviyor diye ilk okul bebekeri gibi el ele tutusup gezecek değil. Zaten ilk okulda bile yapıolar
00 Yorumla
+1 yılBak sadece hayatimda 1 kez cok sevdim 1 kez masum sevdim. Ondada ayrildiktan sonra beni ayni sinif arkadasimla aldattini ogrendim sonrasindada birdaha masum sevmedim. Sevemiyorumda
00 Yorumla
+1 yılOlmama ihtimali tabi var ama şöyle bir sey var ama sevdiğin insanla cinselik düşünemkten doğal bir sey yok. Onla düşünmücen de sokaktan geçenle mi düşünücen tabiki hayır. burada onemli olan masumiyet sevdiğin için mi o kişiyi öpmek istiyorsun yoksa nefsinden dolayı mı
00 Yorumla
+1 yılUygunsuz olan ne arkadaşım doğal sağlıklı olan insanlar o uygunsuz dediğin şeyleri ister bundan daha doğal ne var?
02 Yorumla
Soran+1 yılSoru biraz garip oldu evet ama asıl sormak istediğim hoşlandığı kişiye hep "uygunsuz" şekilde mı bakar içten içe
- +1 yıl
Hoşlanmak sevmek arzulamak istemek bunlar bağlantılı duygular. Cinsellik isteğine uygunsuz diyorsan en baştan uygunsuzluk zincirine karşı olup kimseyle sevgili olmayacaksın. Ve cinsellik açısından arzulamak uygunsuz bir durum değildir bence
+1 yılSevse de olabilir yani şimdi kimileri seven öyle bir şey düşünmez diyecek ama seven de düşünebilir illa ki düşüncesi olunca sevmiyor değil
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAynen erkekler hep uçkur peşinde koşar duyguları yoktur önemli olan sadece yataktır. Bir hoş söz bir hoş sohbet beklemez aramazlar, erkekler sevilmek istemezler zaten erkekler sevilmesede olur.
110 Yorumla
Soran+1 yılKime sinirlendin benden çıkardın?
Cevap sahibi+1 yılHiç sevilmemişliğime sinirlendim
Soran+1 yılBelki haberin yoktur bilemeyiz sevilen bile gerçekten olacak miydi
Cevap sahibi+1 yılBen insanların bakışından beni sevip sevmediğini anlarım
Soran+1 yılVay gardaş
Cevap sahibi+1 yılHepinizden tiksiniyorum
Soran+1 yılBiz sana bayılıyorduk
Cevap sahibi+1 yıl@mrtlk eyv
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılerkek aşık oldugu kişiyi yuva kurmadan arzulasa da yakınlaşmaya kıyamaz.
12 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığı kişiyi kesinlikle arzular öyle mı aklına gelir yani
- +1 yıl
arzulamak güzel şeydir.
+1 yılBizim türk kadınında ki bu kafayı gördükçe hayattan buz gibi soğuyorum...
Masum sevmek nedir... uygunsuz şeyler nedir nasıl bir kafa bu...01 Yorumla- +1 yıl
Özelden yazabilirmisin?
Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Biraz öpüşmenin ve sevişmenin ne gibi bir zararı var? Sunu dersen anlarim gercekten seven birini nasil bulurum.
00 Yorumla
+1 yılNadirde olsa masum sevrn erkek kesim vardır fakat çoğunluğuna baktıüızda hiçte masum hayaller kurmuyorlar maalesef 🤭
00 YorumlaMasum sever ama insan sonuçta herkes gibi o da cinsellik düşünür. Herkes düşünür sen düşünmüyor musun?
01 Yorumla- +1 yıl
Bravoooooo🙏🙏
Masum gözükmesek de gözüksek de kızların akılları hep farklı yerlerde. Alıştıran sizlersiniz bk atmayın hiç ;)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı. Masum sevenler ya da gerçekten sevenler olarak hala varız evet ve böyle durumlar da aklımız maalesef sandığınız yerlere çalışmıyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 538 cevap paylaştı.
+1 yılBu soru ciddi değildir umarım erkeği kadını olmaz insandan insana değişir bu.
Yokluğunda intihara kadar yürümüş biriyim.02 Yorumla- +1 yıl
Hassiktir la. Sanki hersey seksmis gibi.
Ontohoro kodor yoromos boroyom. 😒😏 - +1 yıl
@Emre_diaper o anlamda değil beni sevgi olarak terk ettiği için o yola kadar başvurdum
+1 yılBen zeki kız istiyorum abi oynayacak oyuncak değil hayatla beraber testis geçelim istiyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılHahaha demek testis 😂
- +1 yıl
Site öyle çevirmiş hsjsjsjshshs
Soran+1 yılSanki anlamı değişti hahaha
Saf erkek masum sever normal ya da Abaz* erkek de hem masum farklı sever tabi bu adamına göre
02 Yorumla
Soran+1 yılSaf dediğin sal. ak mi
Ben ne kadar masum sevdiysem darbe yedim o yüzden yerine göre davranıyorum artik
02 Yorumla
Soran+1 yılEn doğrusu
Aşk İlişkileri konusunda 353 cevap paylaştı. Sevdiğin kişinin seni arzulamaması kadar kötü bir şey yok buna emin olanilirsin
09 Yorumla
Soran+1 yılHoşlandığınız kişi arzuladiginiz anlamına mı geliyor
Soran+1 yılBiri benimle olmak istiyor bu bi anlamda beni arzuluyor demek mi
Soran+1 yılSevgili olmak, evlenmek, vakit geçirmek, yanında olmami istemek
Soran+1 yılNasıl anlatım ya ben geldik yanyana 😂
masum sever ama niye sor niye sever? çünkü o ilkin olacak, egosunu okşayacak amca oğlu
04 Yorumla
Soran+1 yılNe dedin ki anlamadım
Soran+1 yıl1 xperim de
Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı. inanın tüm yazılarımı inceleyin ben her zaman masumluk tan yanayım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Cok zor erkeklerin masum düşünüp sevmesi akıllarının nerde olduğu belli👍🏻
00 Yorumla
+1 yılBi düşün insanlar hep sevdiği ile cinsellik yaşıyor... bu da gösteriyor ki o ihtimal hep var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılMasum olan var ya tanıdığım bir erkek sevgilisine evlenmeden önce olmaz demiş benim koynuma herkes giremez sadece tek bir kişi girebilir o da eşim demiş 🙀
014 Yorumla- +1 yıl
Duyda inanma
Cevap sahibi+1 yılHerkes sizin gibi değil arkadaşım teklif ediyor erkek kabul etmiyor okey anladın
- +1 yıl
Karsilikli istek olursa olur yoksa olmaz
Cevap sahibi+1 yılTamam işte bunu istemeyen erkek
- +1 yıl
Bunu istemeyen erkek erkek degildir
Cevap sahibi+1 yılHsjdjdhd neden
- +1 yıl
İstemeyen erkek olmaz ondan
Cevap sahibi+1 yılYoo var herkes sizin gibi değil adam olanlarda var
- +1 yıl
İstemeyen adamsa sen niye istiyorsun peki
Cevap sahibi+1 yılKör müsün ben değil arkadaşım istemiş
Hem sanane bir kadın olarak erkekten bunu isteyemez miyim- +1 yıl
İstersin tabi hakkındır... arkadaşında ister onun da hakkı
Cevap sahibi+1 yılO zaman niye soruyorsun sen niye istiyorsun diye
- +1 yıl
İstemeyen erkek erkek değil dediğimde kızdın ya onun için... herkes ister bence istemiyorsa sorun var
- +1 yıl
O arkadaşın az yollu değilmiş o zaman
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılhiçbirimiz yumurtadan çıkmadığımız için aklımızın bir köşesinde hep vardır olmalı da
00 Yorumla
+1 yılMasum sevmem aklım hep farklı yerde teşekkür ederim
00 Yorumla
+1 yılOlmasın mı yani Sonuçta erkek olduğu nereden belli olacak
00 YorumlaUygunsuz şeyler dediğin konular senin zihninde yok mu? Yoksa sen cinsiyetsiz misin?
00 Yorumla
+1 yılKişiye göre değişir. El ele tutuşmadan evlenen de var tek gecelik takılan da.
00 YorumlaMasum seven de var ama hiç aklına gelmeyecek kişiler falan oluyo
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 492 cevap paylaştı.
+1 yılOlsa bile kendini bastırabilir evleneceği zamana saklayabilir
01 Yorumla- +1 yıl
Ben
- Aşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı.
+1 yılSürekli masum sıkıyor beni. Biraz inatçı hırçın olsun istiyorum. Ama dozunda.
00 Yorumla Senin masum diye sınıflandırdığın insan aseksüel oluyor ve evet aseksüel insanlarda sevebilirler
00 Yorumla
+1 yılO anlık bir şey herkes istiyor ikisi birbirinden apayrı
00 Yorumla
+1 yılBence erkekler sever de asıl aynı soruyu size sormak lazım
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılMasum kızları severizde o anlık cinsel dürtüye bağlı yani ama insan bence sevdiğini şey etmez :D
014 Yorumla
Soran+1 yılEmin mısın 😂😂
- +1 yıl
Emin olamıyorum şu an :D
Soran+1 yılBence yalan konuştun 😂
- +1 yıl
Niye yalan söylim ya alla alla :D yalan borcum mu var sjsj
Soran+1 yılBilmem iki yuzlusun belki 😂
- +1 yıl
Yoo hiçte bilee ben kalbi temiz iyilik meleği bir insanım :D
Soran+1 yılHi hi 😂
- +1 yıl
İnanmazsan inanma kendimi kanıtlamak zorunda değilim yane :D ama harbi insan sevgilisine kıymaz sjsj
Soran+1 yılYaw ila icraat değil düşünce olarak ta biseyler var hani anlarsin
- +1 yıl
Ya ama bişe dicem benim merak ettiğim bi konuda var bu hadi sevgilinle cinsellik düşünmücende başka kimle düşüncen? tamam birbirini seviyorsun her şey yolunda ama arada olabilcek şeyler çok kafaya takılmaması lazım bence arkim sırf bu yüzden başka eskortlara gidiyordu buda yanlış ve pis bir şey ama sevgilisine kıyamıyordu dokunmak istemiyorum diyordu :D
Soran+1 yılArkadaşın da malmıs öyle yaparak sanki kıza iyilik yaptı öyle mı
- +1 yıl
Bilmiyom artık konuşmuyom zatende böyle ilginç biriydi :D
Soran+1 yılTakıp atıyorum Hafi sohbet edelim sjsj
- +1 yıl
Deli tm sdfhd
+1 yılMasum erkek tanımı bize pek uymadı ben kısa ve net durumu size şöyle özetleyeyim Vermezsen istemez ısrar etmez
Verince hayır demez hayatta affetmez 😂😂01 Yorumla
Soran+1 yılHahshagz 😂😂😂
+1 yılMasum severim diğeri zaten zamanı gelince olacaktır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYoktur illa dusunur seni dusunup 31 ceker bile haha
062 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCidden bak😂
Soran+1 yılSen nerden biliyosun 😂
Cevap sahibi+1 yılsevdigim. cocuktan knk😀😂
Soran+1 yılSana dedi mı yuhhh😅
Cevap sahibi+1 yılE sevgili olduktan sonra artik bi zman gectikten sonra hic cekinme falan olmuyor birbirimizden o soyledi seni dusunup azmi 31 cekip bosaldim dedi 😂😂
Soran+1 yılBaya ıtiraf oldu şu an aslında merak ettiğim sorunun cevabı geldi sjsjsj
Cevap sahibi+1 yılAynen yardimci olduguma sevindim knk peki sen seni dusunup cekmesini falan istemiyormusun rahatsizmi oluyorsun dusundukce falan
Soran+1 yılBu kadar özele inemeyecegim burada kankacim😂
Cevap sahibi+1 yılYok sadece sordum ya her kiz ister ama benim bildigim sen istemiyorsan normaldir peki knk 😊
Soran+1 yılIstemiyorum demedim hiç 😅
Cevap sahibi+1 yılAma sorunun cevabini almis oldun iste seni her turlu dusunup bosaliyordur yani her sekilde hayal ediyordur her pozisyonda😂
Soran+1 yılYorumları okur musun erkekler çok açık değil bence bu konuda
Cevap sahibi+1 yılOho o abazalar burada sevgi gosterisi yapiyo ya gizliden bir ciktim yanlislikla 138 tane mesaj geldi 5 dk icinde inanabiliyormusun hepside seks konulu yaaa😂😂🤣
Soran+1 yılGerçekten sahtekar ve iki yuzluler oha yani 😂
Cevap sahibi+1 yılMesajlari sil sil bitmiyor silerken yagdiriyorum o. rspu cocuklarina😂😃
Soran+1 yılSinirini at kanka fırsat bu rahatlarsın 😂
Cevap sahibi+1 yılDegilmi valla o kadar haklisinki 😂sove sove atiyorum valla o. rspu cocuklari cnku ama haksizmiyim 😂
Soran+1 yılSonuna kadar haklısın pislik sapiklar ülkenin iç yüzü burada belli oluyo aslında kimse göstermiyor reel de kendini
Cevap sahibi+1 yılValla firsat bulursan sende sov bu sevgi gosterisi yapan sahte abazalara😂
Cevap sahibi+1 yılValla bu dedigin sonuna kadar dogru kendilerini gostermiyor orspu evlatlari😂
Soran+1 yılSonra uğraşıyoruz o cocuklariyla😂
Cevap sahibi+1 yılBisey olmaz ama gizliden cikmadan sovcen knk sorun olmuyor ugrasmassin fazla😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😂😂
Soran+1 yılHahahha alemsin ya 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılBaska nasil olcak knk gozukmeden sovcen analarina😂😂
Soran+1 yılSöv kanka hak edene ettiğini ver sjjs
Cevap sahibi+1 yılAynen oyle bazen sevdigim cocugada kaciyor arada ama iste napalim 😂😂😅
Soran+1 yılBence ilişkide dikkatli olmalı insan yaa sıkıntı olmasın sonra jsjjs
Cevap sahibi+1 yılNasil yani anlamadimki dikkatli derken nasil yani sikinti olmasin derken knk
Soran+1 yılKüfür edersen anasına soversen 😂
Cevap sahibi+1 yılHe anladimda dogru diyon ben gercek hayatta anasina sovmem knk tabikide anca cok sinirlenirsem yani ben arkasindan sövüyorüm arada onada kaciyor derken onu kastettim
Cevap sahibi+1 yıl😂😂jajajaj
Soran+1 yılHahahhaha O zaman sorun Yok zaten duymuyor 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAynen knk duymuyor zaten sorun yok dogru diyon haberi bile yok anasina falan sövuyom öyle işte arkasinda haberi bile yok 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılAma kulaklari cinliyordur buyuk ihtimalle bende mesela ona sinirlendigimde sovuyorum. anasina knk bazende keyiften karisik yani😂😂😂
Soran+1 yılKanka Ben küfür etmem hiç ya garip geliyor bana 😂
Cevap sahibi+1 yılKnk nesi garip sen harbiden masum kizmissin ya sinirlenince falanda etmiyon yani sonucta senin dedigin gibi gormuyor 😂😂😅
Cevap sahibi+1 yılSinirlenince falandami etmedin hic mi etmedin buzamana kadar helal olsun be😂
Soran+1 yılİçimden ettim Kanka 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHe onu diyom knk bende arkasinda icinden bunu kastetmistim p. i c flanmi dedin bunlar basit kufur yoksa benim. gibi anasina mi sovuyon😂
Soran+1 yılO çocuğu diyorum mesela 😂😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılSöv gitsin knk ya anasına gormuyor duymuyor hem icin rahatlamis olur iste yalanmi erkekler hakediyor zaten valla o. rspu cocuklari 😂
Soran+1 yılHak ediyor cidden 😂😂 kanka yalniz hem seviyorsun hem sövüyorsun niye öyle
Cevap sahibi+1 yılEe seven hem sever hem sover diye bosunami demisler bir laf varya duymussundur e bana diyon kız sende ediyormuşsun bak o. Cocugu diye 😂😂😅😀
Soran+1 yılBen sevdiğime etmedim Kanka hiç 😂
Cevap sahibi+1 yılIcimden ediyom dedin ya o. C diyorum mesela diye benmi yanlis anladim. o zmn😂
Soran+1 yılDoğru ama herhangi birineee 😂
Cevap sahibi+1 yılAnladim knk keske bende senin gibi olabilsem sevdigime sovmeden durabilsem gerci yasadigim. yerde etkiliyor iste yapacak bisey yok😂
Soran+1 yılGop çocuğu musun shsjsj
Cevap sahibi+1 yılNerden bildin helal valla😀😂
Soran+1 yılDaha bugün izledim hani Ezgi Molanın var ya gop çocuğuyuz şarkısı aklıma geldi dkdkkd
Cevap sahibi+1 yılVay be helal olsun direk anlamana sasirdim. valla ezgi mola sagolsun diyorsun ama yasimi tahmin edemezsin ufagim baya olgun gibi konusurum ama😂
Soran+1 yılYok Kanka Ben olgun diye de düşünmedim konuşma tarzından 😂😂😂
Soran+1 yılBi de büşra pektaş var youtuber o da gop çocuğu ortamı anlatıyordu az çok ordan biliyorum sjsjjs
Cevap sahibi+1 yılCiddimisin ya valla sasirdim su an cidden bak ben olgun gibi durdugumu saniyordum valla yasim 17 😂
Cevap sahibi+1 yılAma senin konusmalarin oturakli olgun gibi yasini bilmiyorum varsin bi 24 25 abla mi desem bilemedim😂
Soran+1 yılTam tahmin ettiğim gibi 17, 18 diye düşündüm ben seni 😂😂 bende 26 😂😂
Cevap sahibi+1 yılOha ablamsin be cidden knk dedigim icin ozur diliyorum😂
Soran+1 yılSaçmala yaa hahahahha ne var konuşuyoruz işte 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHaklisin evet aslinda dogru diyorsun😂
- +1 yıl
Soran sen masum mu yoksa abaza erkek mi istiyorsun?
- +1 yıl
Sapık olduğunu bile bile o kişiyle sevgili kalmak 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasum severim sürekli seks düşünen kadın itici gelir
011 Yorumla
Soran+1 yılMasum severken sen düşünmez misin
Cevap sahibi+1 yılDüşünmem ben karakter olarak utangaç yapıya sahibim karşıdaki adım atmadıgı sürece ben hiçbir zaman atmam
Soran+1 yılBeyninden geçeni kimse görmez merak etme 😂
Cevap sahibi+1 yılBeyinden geçen ile uygulamak farklıdır ama , sevdiğim insanı isterim istemezsem skıntı var zaten ona şehvet duymayıp yolda yürüyen başka bir kadına mı sehvet duyucam? Ama dediğim gibi uygulamak ayrı bişey sevdiğin kadını elbet istersin ama istediğin için sevmezsin , sevdiğin için istersin. İstediğin için seversen zaten her dk hadi seviselim seni istiyorum gibi şeyler diyip durursun
Soran+1 yılÖyle değil icraat değil yani zihinde olan şeylerden bahsediyorum ben aslında
Cevap sahibi+1 yılZihinde isterim tabi kim istemez ki? Zaten sevdiğimden başkasını istemem bu hayatta
Soran+1 yılTamam sonunda şu cevabı verdinnn
Cevap sahibi+1 yılher şey bunun içinmiydi 😂
Soran+1 yılZoru seçen sensin soru ortada 😂
Cevap sahibi+1 yılAhahaha 😂 off ya 😂
Soran+1 yılHahah 😂
+1 yılMasum mu o da ne 😂 Keyifli geceler..
10 YorumlaAslında kadının da erkeginde doğasında olan bir istek önemli olan doğru kişi ve zaman istemek de sorun yok istenebilir.
12 Yorumla
Soran+1 yılBence de istemezse sıkıntı gibi
Gizli Üye(25-29)+1 yılMasum olanda bile masumluk yok istisnasız çevreden gördüğüm bütün erkeklerin aklı fikri cinsellikte
01 Yorumla- +1 yıl
Benim degil
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler