materyalist insanların çoğu pek düşünememekte ve bencil olmakta yaptığı hata bir şeyi kırmak ve ya kazandırmamak değil ise bir şey almak zorunda da değil normal özür dileyebilir bir gül alabilir bu kadınlar paraya değer vermiyorum diyorlar ya he o yalan bu yalan
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılHediye hayatının parçası olmalı zaten. O sana almalı sende ona gücünüz yettiğince tamamen doğal bir ilişki.
O değilde kırmızı çizgilerin olmalı, yaptığı hataları meşrulaştırmadan barış. Yani özür dilerken yaptığı hatadan ızdırap yaşasın, bu vesileyle bir daha hata yapmasını engellemiş olursun.00 Yorumla
+1 yılTamam eşin tabi ki de isteyeceksin en doğal hakkın ama bu sefer de hediye alırsam beni affeder, hediye alırsam eskisi gibi oluruz diye bir düşünce de yerleştiriyorsun herife fark etmeden.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
54Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılKendine bir hediyeye satma bence
30 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
+1 yılNeden tartistiniz bilemem ama hatasini anlayip ozur dileyen birinden bahsediyiruz bence cok fazla uzatmamali ve ozur icin bisey istemissin gonlunden kopana mutlu olmayi bilmeli insan zira ozur dilemek her yigidin harci degil
20 Yorumla Haklı, haksız ayrımını yapabileceğimiz bir şey belirtmemişsin. Hediye aldırma konusunda doğru yapıp yapmadığını soruyorsan hediye şart değildi. Senin demenle alacaksa hiç almasın daha iyi. Önemli olan onun düşünüp almasıydı. Onu da yapmamış zaten.
20 Yorumla
+1 yılHatasını telafi etmesi için daha manevi ya da emek isteyen birsey yapmasini isteseydin. Mesela erkekler kadinin iyi bir sofra hazırlamasini bekliyorlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılOfff. Ben hediye istiyorum öyle şeylerden hoşlanıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılpazarlama stratejisi gibi olmuş çok ucuz hani aşk yok mu sevgi yok mu saygı yok mu öper sarılırsin olur biter bazı insanlar çok garip
50 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kesin yaptığı da öyle çok büyük bir hata falan değildir he. Nazınızı iyi çektiriyorsunuz bu adamlara.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılSana aldığı hediye aynı zamanda bir anıyı da taşıyacak ve bu anı seni kırması olmuş olacak ve sen o hediyeye bakarak, kullanarak o kırgınlığı da anı olarak yaşatmış, hatırlamış olacaksın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa sen ne kadar paragözsün 😒 kocan parası yettiği kadarını alır hediye almayı kabul ettiğine göre her şey para değil düşünüp özür dilemesi önemli
40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı. Helal olsun : /) ben ne takılar alındı neler istendi biliyorum :))) senin altın kolye gzldir umarım yalnız ne yaptifa kuatun adama. altin istedin onu göremedim sanki
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş baba evinde de altın kolye pırlanta kulanıyordun değil mi 😂
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evlilik den soğudum sizin gibi kadınlar yüzünden evde oturup kocadan hediye bekleyen asalaklar
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTroll bile olsa bu tarz soruları gördükçe bazı hemcinslerimden ciddi anlamda soğuyorum. Bunu düşünebilecek bir hayal dünyası olması bile kendine saygısızlıktır bence.
30 Yorumla
+1 yılDargınlıklar olabilir de barışmayı böyle paraya bağlamak bana itici geliyor. Çek yazsın o zaman barışmak için😏
10 YorumlaCidden mi istediniz bu alınsa bile anlamsız Bi hediye hm siz istiyorsunuz hm barışma karşılığı
11 Yorumla
Soran+1 yılBarışma karşılığı değil. Sadece kadınların hoşuna giden şeyleri eşime öğretmek istedim
+1 yılİğrendim bi tık özür dilerim. Altın al pırlanta al marka çanta al demek ne ya. Bide ne zevksiz sey getiricek diyorsun. İnsan sevdiğinden aldıgı mendili bile begenir. İğrençsin gerekten off neyse bişi demicem iyi ki svgilim böyle bir insan değil.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı. Hediye karşılığı seks yani... Bir de hayat kadını begenmezler.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe seksssii biz küz olunca sekss yapmadık değil... Bu barışmak için
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdiki kadınlar altınlar pırtlamtalar istemiyor iPhone 13 al tapıyor sanaaaa
05 Yorumla
Soran+1 yılAman benim 12 pro maks var.
- +1 yıl
13 diyorum 13 😂
Soran+1 yıl13 12 pro maks Dan ucuz biliyorsun demi
- +1 yıl
Kamera olarak daha iyi sende biliyorsun değilmi bende 13 var arkadaşda 12 pro max yüzlerce kez karşılaştırdık 13 ün kamera cok daha iyi.
Soran+1 yılO yüzden mi 17 bin TL.
+1 yılAy sanki bulunmaş hint kumaşısın. Çabuk vazgeç şartından falan sokakta kızlar kapıyor erkekleri.
011 Yorumla
Soran+1 yılAman sizi de birileri kapsada söyle abaza gihi görmediğiniz kadınlara yazmayon
- +1 yıl
Kapıyorlar ki :) Kocam başkasıyla aldatıyor diye ağlayıp zırlama sonra. öyle tombalak tombalak olmuşsundur eminşim. paçoz paçoz dolaşırsında ortalıkta. birde şart sunmuşmuş
Soran+1 yılAğlamam bende onu aldatırım :)))
- +1 yıl
:) kaba bir odunsunda. ne sanıyorsun kendini? altınmı yumurtluyorsun?
- +1 yıl
:) sn küfürbaz hakaretçi canlı ( sen kadın değilsin) ben 4. üniversteyi okuyorum. işletme sahibiyim. Vay eşinin haline yazık olmuş adama :)
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Mutluluklar diliyorum eşinizle size. Allah bir yastıkta kocamayı nasip etsin. Biraz naif ve sakin olsanız iyi olur du
Soran+1 yılBay
- +1 yıl
:) Mutlu olun inş.
Soran+1 yılİşine bak.
- +1 yıl
sende arada aynaya bak
+1 yılumarım bujiteri bir takıyla yelkenleri suya indirmemişsindir tatlım:)
10 YorumlaValla iyiymiş , ne kocalar var haa, denk gelmedi bize, hep ucuza gittik🤣...
10 Yorumla
+1 yıl🙂🙂🙂 meraklı biri değilim ama ne getireceğini merak ettim 🙂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Vay yavru vay altın pırlanta marka canta sen anayın evindw gördünmü bunları
00 Yorumla
+1 yılAkşam ne getirecek bakalım.
Ben olsam kandil simidi getirirdim01 Yorumla
Soran+1 yılMemnun olurum
Gizli Üye(25-29)+1 yılAşko eşek gibi sana alıcak karısısın elin karısına alacak değil ya
10 YorumlaDedi zeka yaşı 5 olan vatandaş..
55 Yorumla
Soran+1 yılOooo alındın mı bayb :))
- +1 yıl
👏
Özür dilemesini isteyebilirsiniz ama hediye istemek bence yanlış hediye istenmez karşınızdaki isterse alır getirir
20 YorumlaParayla saadet olmaz ablacım. Biraz dünya malından uzak manevi şeylerle mutlu olmayı öğrenin..
29 Yorumla
Soran+1 yılPara ne alaka. İstediğim bir şeyi kocama söylemeyecek miyim
Soran+1 yılEvet beni bunlar mutlu ediyor. Ben severim altını takıyı prlantyı bitti..
Soran+1 yılAyrıca bunları kendimde alabilecek paraya sahibim. Senin basmıyor mu mesele eşimin bana alması beni mutlu etmeye çalışması
Soran+1 yılEvet Allah kocama sabır versin bakarsın ilerde senle bir yerde karşılaşır.
Soran+1 yılKocasından takı istedi diye bir kadın olmasından utanç duyarım yazım size...
kocan odun sen ondan daha odunsun barışmak için illaki hediye mi gerekir
15 Yorumla
Soran+1 yılAma bu sefer büyük küslük.
Soran+1 yılYa ben kocamdan bir hediye isteyemez miyim ben onla zayen barıştım dün ama bir hediye alsa mutlu olacağımı kadınların hoşuna gider diye söyledim
Soran+1 yılO öyle algılamadk boş ver
+1 yılHediye karşılığında barışmak bence pervasızlıktır, samimiyetsizliktir, iğrenç bir şeydir.
20 YorumlaBu nasıl kocaymış böyle kadının her dediğini yapıyor. Enteresan.
011 Yorumla
Soran+1 yılHer dediğini mi yapıyor. Dostum sizij beyniniz yenmiş bir erkel paralı ise güçlüdür. Parasını ispat ettiği en iyi alan karısına hediye almak
Soran+1 yılAhaha ezik erkekler sevgilisini bir kafeye götürmeyen tayfa
Soran+1 yılKadına boyun eğen yok haklı olan benim benim kalbimi kırdı ben haksız olduğumda ona mumlu sofralar kuruyorum hediye alıyorum. Bu mesele. Haklı değil haksız bana bağırdı hakarete etti tabiki gönlümü almalı geri vites yapmal6
Soran+1 yılFkwğqnxoqğsns
Soran+1 yılBu benim hesabım deği
+1 yılhhahaha komedisiniz :D :D işiniz gücünüz koca parası yemek a q
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİçinden gelerek alsaydı bi işe yarardı. Siz dediniz diye gidip alınca mutlu mu oldunuz gerçekten. Bana bi değişik geldi anlamadım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKöylü. Köylünün de fantazisi böyle oluyor demekki
50 Yorumla
+1 yılÇok haklısın altınsız barışma nedir
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılInsan kendine fiyat biçer mi ya yazık
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılbaba evinde bir şey görmedin galiba
10 Yorumla
+1 yılNeden ayrıldığınıza bağlı
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı.
+1 yılSen söylemeden kendisi yapması gerekirdi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılO zaman sen hediye için başka şeylerde yaparsın
10 Yorumla
+1 yılgidiyorum bu siteden hepiniz Çok kötüsün
10 Yorumla
+1 yılValla çok uyanıksın 😂
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sizde az uyanık değilsiniz ha varya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan yıllarca bedava verdik bee🤧
22 Yorumla
Soran+1 yılKanka vermek ne alaka
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılAyyy bende böyle biri olmak istiyorym
00 Yorumla
+1 yılhediyesiz barışamıyo musun
00 YorumlaAllah'ım nasip etmeye atmalık konu.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,4b cevap paylaştı.
+1 yıliyi yapmışsın boş olmasın bari
00 Yorumla
+1 yılO hediyeleri ben de alabilirdim, hiç olmamış..
00 Yorumla
+1 yılPara var huzur yok a*k
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 446 cevap paylaştı.
+1 yılİnşallah bir buket bile Taf olmamışsın dır
00 Yorumla Seninki birazcık kabalık olmuş
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılKrizi fırsata ceviren türk kadini😄
00 Yorumla
+1 yılOdun olmamak değerli esya almakmi
00 Yorumlayaw he he hep haklısınız
048 Yorumla
+1 yıl1 kilo bulgura harman gidersin
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Aldığını beğenmezsen verme
00 YorumlaYazık sana, zavallı varoş
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşının yerınde olsam senı cokdan boşamıştım😃
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Mozvel ne dıyebılırımkı böyle ınsanlara ben olsam aldatırım heralde böylelerın kahrı cekılmez
Tamam da neden kavga ettiniz onu söyle 😅
21 Yorumla
Soran+1 yılÖzel.
Özür dileyeni bulmuş hediyesini arıyor..
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahah demi
- Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler