Kocam şartlarımı kabul edecek mi?

Arkadaşlar biliyorsunuz önceden boşanmak hakkında yazmıştım. Size konuyu biraz daha açayım. Ben eşimin madde bağımlısı ve kayınvalidemin kötü bir insan olduğu için boşanma kararı almıştım. Eşime boşanma hakkında evrak gitmiş. Kaç kere yazdı, aradı barışalım diye. Bu arada 5 aylık hamileyim. Nafaka ve mal davası yapacağımı biliyor o yüzden bu telaşı biliyorum. Barışmak istiyor. Ben şart koydum. Gidip madde bağımlılığından tedavi alacaksın, sonra ayrı eve çıkacaz annenle yaşamıcaz, öyle olursa boşanmam dedim. Bana sinirlendi, hayatta olmayacak öyle bir şey dedi. Ben artık madde kullanmıyorum, annemden de ayrı yaşamam dedi. Duygu sömürüsü yapmaya başladı. Nafakanı da vericem boşanırsan boşan, pişman olacaksın dedi. Bu gün yine yazdı barışalım diye yalvarıyor. Tabii ki kabul etmedim. Şartlarımı kabul etmediği halde bir daha yazmamasını söyledim. Yine aynı şeyleri söyledi gitti. Arkadaşlar sizce ne olacak? Ben kararımda keskinim. Sizce dediklerimi yapacak mı? Yoksa boşanacak mıyız? Bir de onun herşeyi annesine bağlı. Annesinin parasını yiyor herşeyi onunla hesaplaşıyor. Yani nafaka verecek olsa da annesi vericek ona para. Annesi de 1 lirasının bile hesabını yapan birisi. Param çıkınca canım çıksın diyor. Siz bu durumun sonunu nasıl görüyorsunuz?

Kocam şartlarımı kabul edecek mi?