Benle yurt dışına gelmedi diye onu terk ettim 2 ay önce ve simdi geri geldim dün akşam tabi görünce şok oldu hesap sordu saat geç bu gece yat burda sabah çık git dedi sabah oldu kahvaltı hazırladım hadi gidiyozun dedi bende gitmem asla dedim kolundan tuttu git hayatımdan evim den beri terk ettin sen dedi bende asla gitmem gidecem gitmiyorum dedim sinirli çıktı gitti evden ne yapmalıyım
Nasıl gittiysen simdide bir zahmet bir s. krolup git. baktın mi ardina adami nasil biraktm diye 2 ay ya esler ortak karar verip hareket eder tek basina gitmek nedir. terkettim diyorsun elinde gül goncasi bekleme gercekler boyle degil adamda onarman gereken bir kalp var oncelikle
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Sen kimsin lan bana küfür rdiceksin haddini bil. Sonralıkla eşimle aram iyiye gidiyor zaten bana aşık hemen yumuşadı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Seninde her tarafın ayrı oynuyor zor gününde yoksa ferahlıkta varsın ben olsam kapı dışarı ederim seni
Edemez.
Terk et sonra geri gel gitmeyecem de yüzsüzlüğün bu kadarı :D acıdım adama
YüzSiz değilim ben gidemem
Nasıl gittiysen simdide bir zahmet bir s. krolup git. baktın mi ardina adami nasil biraktm diye 2 ay ya esler ortak karar verip hareket eder tek basina gitmek nedir. terkettim diyorsun elinde gül goncasi bekleme gercekler boyle degil adamda onarman gereken bir kalp var oncelikle
Sen kimsin lan bana küfür rdiceksin haddini bil. Sonralıkla eşimle aram iyiye gidiyor zaten bana aşık hemen yumuşadı
Terk etmişsin adamı kim bilir neler yaptın oralarda adam niye güvensin sana
Benim eşim beni biliyor... acaba o ben yokken neler yaptı bence düşünmemiz gereken bu var.
Şu an eşşne değil sana cevap yazıyorum
Bizim güvenimiz sonsux
Değilmiş demekki
istemiyor ise neden kalasın ki kovmuşseni
Kalacan
inat yaptım diyor yani :D
Adama zaman gittiğin gibi kalmaz kimse
Kalır.
Akşama hazırlık yap, artık))
umursama hayatını yaşa
Evden git diyor
ya sen olayın detayını anlatsana bana bir