Evli sevgiliyiz diyor? Ilgisini daha cok çekip aramadi icin ne yapmaliyim?

Sonumuz yok bunu oda bende biliyoruz. Onu evli oldugu icin özellikle seçmiş degilim. Ben ondan hoşlanırken onun evli olduğunu bilmiyordum sonradan öğrendim. Bizim 3 aydır ilişkimiz devam ediyor. Zaten evli cok mesaj arama olmuyor o yascada buyuk oldugu ve makam sahibi oldugu icin cok görüşemiyoruz zaten. Ama son zamanlarda durumlarima bakıyor yanima geliyor ve beni kiskanmaya basladi. Ben senden başka yok diyorum olmasın zaten ben sana yeterim diyor. Ama ben onunla zaten evlenmicem başkası birgun hayatıma illaki girecek bunu bilmesine rağmen neden böyle dedi? Birde hastaydi bana diyorki bana hiç bakmıyorsun halbuki kendi de cok mesaj atmaz. Beni öperken ben coronaysam sende ol diyor bu nasil bir manyaklık onu seviyorum ama şaşkınım son zamanlardaki davranışlarından. Baglanirim ben demisti. Alisti bana sanirim sizce durum ne neden bu kadar böyle davraniyor? Ama beni cok aramiyor mesaj atmiyor bunun için konuştum hala düzelmedi sizce kendimi çekeyim mi? Ama inanın bu kadarını bile yapmıyordu yanima gelmez di ama geliyor o benim müdürüm bana açıklama yapıyor. Normalde personellerin üstlerini bile dediklerini cok yapmaz. Yani bunu yapması bile mucize birde evli ama yinede ilgisini daha çok vermesi için ne yapabilirim? Ben boşanmış biriyim onla asla evlenmek istemiyorum sadece yanımda olsun bunun için daha çok ne yapabilirim? Onunla beraber oldum o zorlamadi ama ben istedim çünkü seviyorum
Güncellemeler
+1 yıl
Iliski konusunda esin yapmadıklarını yapiyorum belkide ondan bu kadar uzun sürdü ilişkimiz hala devam ediyoruz. Msjlarima donuyor yanima geliyor arasin mesaj atsin istiyorum ilk mesaji o atsın istiyorum sizce biyle şeylere takilmayimmi? Ama oda bana seni seviyorum yanijda huzur buluyorum mutluyum diyor
Güncellemeler
+1 yıl
Beni ilişkiye zorlamiyor bende onu istiyorum ve bosanmis biriyim ben. Evlenene kadar birlikte olacaz dedik ama o kiskanmaya basladi brni
Evli sevgiliyiz diyor? Ilgisini daha cok çekip aramadi icin ne yapmaliyim?