Aşırı mutsuz hayattan tat alamıyor keyfi yok depresyonda eee bu kendisi ayrıldı ve ayrılmadan öncede mutlu idi...
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
çok doğru tam olarak ben de bilinçlenmek isterim bu konuda
Cok sevdigimiz icin
Niye barışmıyor benimle ya da geri dönmüyor mutsuz ve hayattan tat alamıyor
Senmi ayrildin o mu
O ayrıldı
Ha simdi okudum aga gormus sende cakallik ayrilmistir artik naptiysan…
Kalbini kırdım sadece ama ozur diledim affetmedi yeterli olmadi sanirim ama mutsuzda ve numarami folanda silmemis durum filanda paylasiuor ben goruyorum hergün gece ağlıyormuş
Naptin kiza
Sinir aninda seni sevmiyorum dedi. Gercek sandı
Nasill laaa sinirden nasil oyle diyebilirsin ki
Dedik iştede tamama bunu dedik diye hemen ayrılmak mı gerekiyor
o aynisini soylese sen hic bisey olmamis gibi davranirmiydin
Tamamda affederdim kizardim nax yapardım ama affederdim
aga kiza seni sevmiyorum dersen kiz artik inanmaz kolay kolay esseklik etmissin sen orada kusura bakma
Iyi demisim bir lafla ayrilacaksa zaten oda sevmemistir sevse ise barışırdı...
ya aga hem sucluusn hem guclusun kiza seni sevmiyorum diyorsun o kizin yerinde baska biri olsa oda barismazdi
Ya kizginlikla dedim oda biliyordu durup dururken demedimki ve birlikte idik sonra ozur diledim ama affetmedi bitirdi herşeyi o da bana soyledi bir kez ama nlöf oldugunu biliyordum
Diyelimki sevmiyorum o zman neden barismak isteyim ben
konu neydi onu dedin sen merak ettim simdi
Ya konu uzun bu benden birsey saklamisti ve soylememisti bende sonradan öğrendim sakladigi şeyi sen beni sevmiyorsun dedim ben ona oda ben seni cok seviyorum falan fistan ama olayı izah edemedi suçlu oldugu icin bende seni sevmiyorum ya soğudum senden dedim insanlar sevdiginden birsey saklarmi diyerek biraz epey sert yaptım sonra bu defalrca aglayarak geldi bende affrtmedim sonra sabah oldu aynı yataktaydik zaten ben işe gittim geldim beni terk etmiş
Sonra cicek vs ile aldim tektas aldim affet diye affetmedi iş epey büyüdü ayrılık kesinleşti ama numaramaı silmemiş neden solmemis arada baua zaman gecti 7 oldu ayrılalı ama numarami neden silmiyor ve hala bana neden durum paylaşıyor ve niye hala mutsuz
neden ayni evde kaliyorsunuz evli degilsiniz
Evliydik
nasil ya evliyseniz neden evi terk eder nerde kaliyor kac yasindasin sen
Kendine ev tutmuş kirada oturuyor esyalarinida toplayım 30 yaşındayım ben
Artik beni sevmedigini soyleyerek evi terk etti bosandi bu arada
aga amma attin 1/2 gunde nasil ev tutuyor ve bosandiniz
Bir gunde olmadı ya ayroldik sonra bosanma davasi acti o esnalarda ben barismaya calistim affetmedi sonra geldi esyalariji toplayip gitti sonrada mahkemede bosandik o esnalarda yalavardim yakardim ama hicbirsekilde nr barıştı nede affetti ama nedense hic numaraması silmedi ve telefonlarıma hep cevap verdi hediyeleride kabul etmis ama affetmedi o gunden beride mutsuz o birde hamile o degayida söyliyim
cok sacma sey icin ayrildiniz, yani sacma degilde hani evlisinniz sonucta hemen ayrilmaz bence
İşte bende onun icin diyorum, cok sacma bir lafla ayrilınmaz diye yemin ederim gercek birde yani tamam ayrildik insan ayrilabilir neden mutsjz hala bana niye birseyler paylasiyor pisman olmus gibi
iste o cok sacma buyuk hata yapti ki sevgili degilsiniz hemen barisamazsiniz
kadin simdi pismanligini yasiyor
Ya barısmaktan ziyade herkese rezil olduk ve herkese herseyi anlatmis bu süreçte pişmanlık var ama bosanmadan önceki yalavarmayı istiyor benden hala, tamamda ben gorevimi yaptım yinede ayrildin bu saatten sonra benim elimden birsey gelmiyor cok agır mutsuz keyfi yok kedi almıs eve kedilerle yaşıyor ıstende cikarmıslar zor yani depresyona girmis mutlu degil zaten 2 hafta once beni aradi konustuk biraz ama hala ayni bende birseyler bekliyor beni bu hale sen getirdin ilgisiz biraktin senden nefret ediyorum sevmihorum dedi yuzume kapatti
uzuntuden cok yanlis karar vermis ve acisini yasiyor gercekten sizin adiniza uzuldum hadi sevgili olsaydiniz cok sey etmezdim ama bi yuva yikilmis Allah yardimciniz olsun insAllah araniz duzelir ya Şu an napcan ya ailen nediyor
Bösver unut onu ondan sana hayır gelmez diyor hemen aniden seni terk eden her zman terk eder diyor diyelimki kızdı sana bunu boşanarak çozmek sorun degil birde cocuk var yani, herkes ailem akrabam o kızı boş ver odan sana hayır gelemz düzgün karakterli anlayışlı bir kız dehil diyorlar bende arada derede kaldım cocugum var ne yapacam bilmiyorum başkasını bulsak hayag daha guzel olacak mıki diye kara kara düşünüyorum durumum şu an için iyi yeniden evlenebilirim ama bilmiyorum
ailende hakli yani bi yanda hele annen baban diyorsa vardir bi bildikleri bide cocuk varsa elinde daha da kotu ya yani genelde erkekkler evlenir bu durumda sende yapabilirsin ama hazir oldugunda falan
Peki beni hala niye silmiyor bu kız ben ona takıldım çocuk oyuncağı mi her şey böyle yasamak dahamı iyi mutsuz mutsuz baskası ile evlenince çocuğum ne olacak bilmiyorum zamana bıraktım düzelmesse hayırlısı ne ise o olsun
cocuk kac yasinda neden annesinin yaninda degil niye almadi cocugunu
Çocuk annesinin yanında 1 yasında bile degil, o bakıyor
Seviyorken arılmıştır
Niye ayrılıyor o zman
Sende sevmediği şeyler görmüştür
Bu dogru evet ama ayrılmak çözüm degilki
Düzelmiyorsan ne yapsın?
Düzelmek için şans tanımadiki
Ne kadarlıktı ki sizin ilişki?
5 yıl
Öjh be 5Yılda düzelseydin sende
Tamamda ayrılmadan önce soylemediki tamam ayrıldık ben de degistircem dedim kendimi şans tanimadi ben bolmiyorumki böyle yapacağını barışmak isgedim barismadi ama numaramı silmemiş