face hesabını kapatıp bir süre sonra resimleri değiştirmek mi
sonra tamamen iletişimi kesmeye çalışıp beklemesimi daha bilemediğim çok şey
benim başıma geldi paşam.Anlatayım sana.Kendi terkeder ilk önce böyleleri genelde. Sonra facebooktan çıkartır seni video ve diğer paylaşımlarını gördüğümde dayanamıyorum der.Sonra doğum günü, kandil v.s. mesaj atar.Hala unutamadığını anlatmaya çaışır.Sonra başka bir kızı sokarsın hayatına,ona ulaşır netten ve derki ' onu sakın üzme ' . Dayanamaz bir başkasını hayatına sokmana. Aranızı bozmak için elinden geleni yapar.Yeter dersin ne istiyorsun,neden böyle gel gitler yaşıyorsun diye sorarsın.cevap 'seni ve en önemliside yüreğini bırakamıyorum'' der sana. Dahada sinir olursun.Gizli nolardan çağrı atmaya başlar sanki böyle yaparsa anlaşılmayacakmış gibi.Uzun lafın kısası sevgisini kalbine gömmeyi beceremez böyleleri.Bir şekilde kendini ve aslında kalbinde olanı sana anlatmaya çalışır. İşte o noktada iş sana kalıyor kardeşim.Ben tekrar başlamadım.Çünkü araya bir kere ayrılık girdiği zaman hiç bir şey eskisi gibi olmuyor inan.
"Bir kız severek ayrıldıktan sonra onu ne pişman eder?" Severek ayrılınır mı? Ve Nasıl olur?
Kızlar severek ayrılmaz .. Bir kızın ayrıldığı halde sevmesi için kendisinin değil karşısındaki kişinin bitirmiş olması lazım. Kız bir ilişkiyi bitirmişse, bu senide kafasında bitirmiş demektir. Diyelim ki hala seviyor bunu anlaman zor değildir çünkü kızlar duygularını saklamayı pek beceremezler. Sadece onu izle mutsuz olduğunu - istediği kadar rol yapsın - fark edersin.
Hocam peki ayrıldıktan 3 gün sonra sevgiliye soğuk davranıp yüzüne dahi bakmasak. Ve ona böyle davranınca oda sosyal medyadan bizim 1 aydır duran resimlerimizi beğeniyorsa bunu nasıl yorumlarız? (Aynı iş ortamındayız.)
Bu söylediklerinin hiç biri pişmanlık belirtisi değil. Eğer saçma sapan şeylerden msj atıyorsa, süreli seni birilerini soruyor, senden haber almaya çalışıyorsa, facesinde, iletilerinde acı çektiğini, yada sana gönderme yaptığını sezdiğin yazılarda bulunuyorsa pişmandır.
Cevap
4Cevap
İletişimi kesmeye çalışıyorsa pişmanlık falan yok ortada.
Karsı taraf öyle algılıyordur.
Zaten karsı tarafta bu potansiyel varsa ne yapsa pişmandır o kız.
Bunlar pişmanlık belirtisi değil ki, bunlar
senden tamamen bağlantısını kesmek için
yaptığı bir şey.
pişmanlık çoookk aşıksa dayanamaz
gerı arar sorar budur pişmanlık
ya da kalbıne söz gecıremez
yanı pişmanlık bile değildir yine
aslında verdiğin örneklerin hiç biri pişmanlık olmayabilir
Bir kere SEVEREK ayrilmis ise zaten ayilmis olmasi onu yeterince pisman ediyordur :-D
Severek ayrılması pişman eder zaten emin ol :) bişi yapmana gerek yook
Saçlarının hala dökülmediğini görmek.
bu pismanlik değil ki, sadece gecmisi temizlemesi
yeni maceralara yelken aç fitil olurlar :D
bir süre sessiz kalmasini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar