Konuşmalarımız bu bi kaç aydır daha cinselliğe kaçıyor gibi yani o çekiyor konuşmaları oraya nasıl baş edebilirim yani biraz bile bu arzusunu dizginlemesi için ne yapmalıyım tabi ki foto atmadan
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sexting yapmayın deneyin hani onu tatmin etmeye başla tabi bunu kendinde yap kendin tatmin olmazsan olmaz
Nasıl yani arada özel konuşmalarımız oldu da öyle fotoğraflı falan değil sadece mesajlaşma yani
İşte yetersizliği geliyo dur yani konuşmak sadece bi zamandan sonra doyurmuyor insanoğlu tutkulu olduğu için biraz daha ileriye gitmek istiyor özellikle resimler at Seksi şekilde peki bunu neden yapmıyorsun yani örneğin Südyenle resim at nolcak bunu neden sorun ediyorsun sence
Bunlar normalleştirilmiş olan ve normal olmayan şeyler ben onunla bu sexting muhabbeti için bile uğraştım yani konuştum dozunda ama bu bir tür insanların içlerinde bastırdıkları travmatik şeylere dönüşen bir şey ki duygu olmadan sadece sexe bağlıyorlar gibi geliyo neyse ben onun için hiç yapmadığım bu şeyi yani sexting onu bile denedim çok ihtiyacım var dediği için benim duygularımı bilip buna rağmen yine istedi yani nasıl bir açlığı var ki bu şeylere yorduyor bilemiyorum ama seks düşkünlüğü harcanmayan enerjiden geliyor yanlış işte
Bunun tek bir sebebini söylüyorum yani sen bundan haz alıp mutlu olmuyorsun öyle olsa bundan haz duyarsın
Ben onun varlığına bile kendi çapımda haz duyuyorum cinsellik , sexting bu tür şeyler bana çok yanlış geliyor ama onun varlığı bile benim için o kadar güzel bir duygu ki yanlışlarıyla kabul içindeyim yani böyle konuşunca onunla af diliyorum Allah’ımdan daha ne olsun onu bırakmam ama bunu bilio
Belki de yapısal bu bu kadar tutkulu sevdiğin için böyle dir mesele kendimden örnek vereyim ben çok istekli ve doyumsuz biriyim ama hayatta her şey cinsellik demek değil sonuç da bunun bilincin de yaşıyorum hayatımı yani o istek arzu aklım olan şeyler yani benim için
Bastırıyor işte bu o yüzden hep bu şekilde kaçışı ben anlıyorum yani biraz psikoloji biliyorum diyebilirim , evet yapısal çünkü yaklaşık 7 ay geçti tanışalı ama kendini bana açmadı bana kendini aç deyince de bana cinsel konuda açık ol bu şekilde yani
Birşeyler sorcam sana cinselliğe nakış açın nasıl yani bu olaya nasıl bakıyorsun
Nakış derken anlamadım
Pardon nedir yani cinselliğe bakış açın nedir
Cinsellik normal bir şey her insan içinde ama bana göre bir usulü ve tabi ki cinsellik bana göre sadece beden paylaşımı ile sınırlı değil ten tene değmesi ile sınırlı değil sevdiğinle aynı müziği eğlenerek dinlemek de bir çeşit cinselliktir tabi benim için değerli olan bu bey için benim düşüncelerim biraz derin ama benden kopamıyor açıkçası o belli 😅
Bunu daha derin konuşabiliriz gelmek istersen tabi ama şunu diyebilirim sana senden kopmamasının ardında senin onu bırakmamıcanı bilmesi de vardır evet duygu önemli ama bazen cinselliği paylaştığınız zaman insan da bir duygu oluşabilir
Aynen haklısın bunu kendi de söyledi benim için açık ol bu konuda diye öyle duygu geliştirebilirim dedi benim duygularımı biliyor ama gayet aklı başında ona yansıttığımı da biliyo zaten ona dedim bırakmam diye, teşekkürler 🙏🏽 yorumların için
Pekala sadede yorumda kalmak istiyorsan tabi sen nasıl istersen 😉
Erkekler ilişkilerde fotoğraf iste bu normal ben de isterim.
Ya anladım teşekkürler peki bu istekleri sevdiklerine karşı dimi
Sevdikleri olmaz. Sevdiği olur. Ondan ister. Sevdikleri dersen orada zaten otur bir düşün.
Yanlış yazmışım da bana hiç sevdiğini söylemedi yani henüz sevgili değiliz bu cinsellik istekleri yüzünden reddettim o da ilişki içinde olmazsa olmazım cinsellik dedi ve buna rağmen hala konuşuyoruz yaklaşık 7 aydır kesik kesik bile olsa gerçi bu son bi kaç aydır baya mesajlaşıyoruz anlamıyorum hem kaçırmak istemiyor gibi ve bi duygum da yok demişti önceleri belki var saklıyor biraz gizemli biri
Biz istesek atmazlar 😂
Sen iste yeter ki 🤣
Valla ben istemiyorum orasını burasını atıyor piss son bir aydır hep foto atıyo mal 😂😂
Yani bunu yapmam canımı o kadar da değil ama görünce bende o kadar da kolay olmaz senin için durmak yani 🤣
@nghtskip nasıl yani
Yani beni görünce senin için durmak zor olabilir ayrıca da ben öyle sen istemeden resim VS göndermem yani
@nghtskip benim başımda kalbimde gözümde bağlı 😂
Ahaha bu güzel miş sevdim bunu aslında biraz deneye biliriz 😂😂
@nghtskip tövbe tövbe kardeşim benim başım bağlı
Sakinleşmek ol kanka yani burada konuşuyoruz sadece yani abartma istersen
@nghtskip 😂
Ay ne itici ya. Sürekli sürekli sıkar insanı.
Bn istemeden o atıyo ki bende atıyım 🙄
irem seni izleyerek asılıyor herhalde :D
Asılmıyor ya 😂izleyecek bi foto falan atmadım ki hiç 😅diyorum benden kopamıyon gidip gidip bana yazıyı
Gerekli tepkini gostererek
Diyorum ama yapım gereği nazik bi dille söylüyorum yani kızamıyorum özellikle ona sanırım ısrarı hep Nazikliğimden çirkinleşemiyorum
Nazilli gibi kibarligini boz demedim ki sana sert bir tepki goster bu şekilde devam edersen beni kaybedersin diye korkut baktın tinlamiyirsa sende umursama ipini bırak gitsin
Diyosun bi deneyim diyicem mal yine yazdı az konuştuk ortadan kayıp yine krkfnfnfx
Anlamiyorsa kapıyı göster gitsin senin düşüncene fikrine saygı göstermiyorsa sende ona saygı gösterme
Aynen haklısınız ben bi tavır koymalıyım
Yani tavır koymazsan kırmamak için ugrasirsan nasıl olsa bir şey diyemiyor ben bu şekilde azimle üzerine gidersem direncini kırarım sonra gönderir diye yapıyor da olabilir
Ya öyle mi ben tavır koymalıyım kesin o zaman teşekkür ederim ya
Rica ederim ayrıca kimse istemeden bir başkası a istemediği birşeyi yaptiramaz bana gore
Aynen 🙏🏽
👍
Nasıl bir foto mesala
Diyo kendini çok güzel hissettiğin ve yani Seksi hissettiğin fotoğraf diyo bende tabi hayır yok dedim diyo git Çek bende Polarlı kalplı pijama ile mi diye espiriyle oyaladım yanı dedim de atmak istemiyorum instagramımda var foto ordan bak dedim yok bana özel at diyordu
Çıplak yani dimi
Hayır ya öyle değil de zaten üzerinde durmadım izin vermedim her o konu açılınca örneğin taytla fotoğraf ya da dekolteli fotoğraf gibi
boş ver ya gereksiz
Peki sizce bana eğer böyle bi kız olsaydın en az 10 kere gelmiştim sana dedi yani Hem bu isteklerini ve ileride daha fazla olacak olan isteklerini yapmayacağımı dile getirdim ama hala tam olarak beni bırakmadı neden sizce
Hala umudi var senden uzak dur, bence * bırakir
Altına alır ihtiyacını giderir
Yok ya o kadar da değil
Yapan yapar
Haklısınız yapan yapar önemli olan o seviyeye gelmemek yani en önemlisi sınırlarına kendine saygı duymak severken bile
Tabiki de ama önemli olan seni bir anlığına bile zevke gelmen
Tahrik olduğunu anlarsa birakmaz
Ayy bi kaç kere özel mesajlaşmamız da olmustu ama o saçma şeyler söylerken yani anladınız ben sakinliğimi bozmadım yani Allahtan uymadım ona ayyy teşekkürler yorum için
Yani neler var tabii
Takip edermisn, rica etsem
Iy burcunu bahane ediyor bir de kesin abazan
Sanki biraz 🤣
akrepler bmyle valla alışamadıysan yol ver
uzak mwsafemi
Yok aynı yerde yaşıyoruz da hiç buluşmadık henüz ama zaten aynı iş yerinde 5 ay çalıştık beraber , 3 ay gibidir işten ayrıldık birbirimizi görmedik uzun zamandır
ne zamandır flörtsüniüz 3 ay mı
Net bi tarih diyemeyeceğim kesik kesik konuştuk hep işyerinde ama baya yakındık yani sanırım bi 4 /5 ay gibi olabilir
neden flörtken buluşmadınız valla benim aklıma bu daha çok takıldı
Yani bi kere buluşacaktık hastaydı bulunamadık yani iyi değilim dedi sonra uzun süre konuşmadık sonra bana döndü bi aydır bi kaç kere istedi ben işim var diye olmaz dedim çünkü ilk buluşmamızı neden iptal etti aynı gün etmişti iptal bu yüzden bana samimi gelmedi yani bilemem ne oldu da iş yerinde çalişirken çok eğlenceli güzel zamanlar geçirdik ama
yani ama arkadaşlık başka flört sevfili başka sanki sadece sanal olarak kullanıtoe seni
Bu yüzden biraz korktum yani zaten benim duygularımı net biliyo ama kendini bana açmiyo duygu olarak
Öyle mi diyorsunuz dedim ya bi kaç kere istedi ben hayır dedim
yani bilemem normal zamanalrda ilgisi nasıl sana? sen bana takip atsana sorun olmıcaksa oradan konuşaluım
İş yerinde iken baya vardı ilgisi aynı ortamda değildik ama hep yanımda bulurdu kendini bana nazik davranırdı her ne kadar mizahı genişti ama bana kötü bi lafı olmadı
yani dediğim gibi arkadaşlık başka ciddi iliiki başka
Zaten ilişki konusunda onun isteği vinsrlliğe açık olmak ben istemedim yanlış bana bunu ona da defalarca dile getirdim ama ne o koyabiliyor ne ben
bi twkip at yaw
Oyala onu
Dimi bende zaten en basından bu sınırlarımı çizdim hala ısrar ediyo
Atmam de anlasin
Diyorum ya. hatta sinir oldum dedim Google’dan atayım sonra bana sacmalama dedi canım
Atinca gidiyolar zaten
Öyle mi ben ona bi kere bı kızın kendine saygısı varsa böyle fotoğraf falan atmaz dedim kızdı trip attı bi süre
Triplensin boş ver bunlar alacagini almak icin her yolu dener ama artik ne yerim ne yediririm