1 yılEvet, soğurum. Çünkü bu, yüzeysel bir ilgiyi ya da sadece dış görünüşe odaklanmayı hissettiriyor. İletişimde derinlik ve samimiyet varken, sürekli “foto at” demek o anki bağın değerini düşürüyor. İlgiyi göstermek için daha anlamlı yollar varken bu kadar ısrarcı olmak, ister istemez soğutur. Beni kendi halime bırakırsa zaten istemediği kadar foto atarım.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılvardı öyle bi g*ri zekalı kız.. meğer kaç kişiyle daha yazışıyordu.. en iyiyi seçmek adına eleme yapmak için kendince bi yol seçmiş.. . geçen baktım Instagram profiline nişanlanmış..
lakin kızla okcupidde tanışmıştım.. sigara içmiyorum yazıyordu.. bu benim için önemliydi fakat sigara içiyormuş.. öyle çıkınca baştan zaten soğumuştum ama sırf çıtır diye flörte devam etmiştim... meğer Prof seviyesinde biriymiş flört konularında. neyse baktım hep bi yalan söylüyor buluşmak istesem naza çekiyor gibi ama beni de elinden kaçırmak istemiyor gibi.. bende aynısını yaptım ona..
okcupid yerine başka bi app bakayım dedim bende. baktım happn da kullanıyormuş orada da karşıma çıktı.. sonra kızımız bilmem kaç kere girdiği ehliyet sınavından yine kalınca bende de araba olunca pratik yapmak için yazmıştı bana..
bende cevap bile vermemiştim.. resmen işi düşünce yaptırmak için beni kullanıyordu.. bi kere tatlı ısmarlamıştı o zaman fotomuzu çekmişti ama ben pek anlayamamıştım. bu tarz uygulama kullanan kızların alayının cinsel ilişki geçmişi vardır.
saf kızlardır.. fakat bu kız bi başkaydı.. babasını hemen arıyordu üzüntülü bi durumla karşılaşınca.. babasının prensesiydi ama çözememiştim de.. öyle nişanlanmış görünce bi üzülmedim değil. yanındaki oğlandan ben daha yakışıklıyım.
11 Yorumla
onun bana soylemesine gerek yok bakim sana kelimesinden bile nefret ediyorum direk iletisimi koparıp atiyorum umrumda da degil ben zaten aticaksam atarim
22 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
1 yılYooo boydan at derse bozulurum yüzü istiyorsa gözüme girer derim olur bu heriften kapişşşş sen benimsin vgbbbbv
05 Yorumla- 1 yıl
Onunda çözümü var cxgvfbvg
- 1 yıl
Kafasını kırıyoruzz tıkkk düzeliyoo
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
1 yılSoğurum bıraksın da ben kendi isteğim ile yapayım bunu djdjj
05 Yorumla- 1 yıl
Yok ona izin vermiyom artıkın jsjs
- 1 yıl
Görüldü atıp yeni bir esmerin attığı mesaja cevap veriyom bir uçan kaçan kurtuluyor benden biliyorsun ndjd
Aşk İlişkileri konusunda 64,8b cevap paylaştı. Sevgilim değil mi isterse atarım 😃
02 Yorumla
1 yılEvet soğurum enden, boydan gtten diye diye daha da bitmez onlar zaten iletişimi keserim öyle olanlara öyle de yaptım.
116 Yorumla
u 1 yılne yani bi ense traşının fotosunu atmicanmi yani asdfa
- 1 yıl
Hahahah bir de şey diyormuşum aa aşkım bak senin için sakal tıraşı da oldum ilk köpüklü anlığım🤣
u 1 yılköpükten kalpte yap asdfasdf
- 1 yıl
Hahaha kalbe giden yolu köpüklü aşk tıraşıyla karşıladı.. diye manşetlerde sonra sosyal medyada 😄
u 1 yılçift traş seti kalp şeklinde köpürtme fırçasımı alsak 14 şubatta
- 1 yıl
Bende alacak biri yok güncelde😄
u 1 yılne demek yok saçmaa 14 şubata az kaldı yap hemen bi kaç tane alacak biri
- 1 yıl
Tıraş için yok ya olmasın sağlam karakterli olsun da geç olsun yeter ki. Ayran gönüllü olmasın en önemlisi de.🙂
u 1 yılsipariş oluşturuldu en kısa zamanda adresinize teslim edilecektir
- 1 yıl
Ayy yok yok kalsın yalnız iyiyim valla karşı cins yeni nesil deyimiyle erkoları 😂tanıdıkça daha da iyi anlıyorum yalnızlığın değerini
u 1 yılartık çok geç iade kabul etmioz
- 1 yıl
Daha çıkmamış yola ben öğrendim😸😸🥳🥳
u 1 yılelimizde kaldı :(
- 1 yıl
Talipleri çıkar üzülmesin:d
u 1 yılimha ettik :D
- 1 yıl
Ahaha😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılHiç sevmem böyle insanları tamam özleyince istersin fotoğraf falan ama ne o öyle boydan at yok arkadan at yok önden at. Amacın ne hayırdır, kurbanlık tosun mu seçiyorsun
Ha genelde fotoğraf da istemem kimseden kolay kolay. Benim için özel bir yeri olmalı yani
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılTamamen saf, iyi niyetli birisi gibi yorumladım. Seni seviyor ve göstermeyi de seviyor. Bu kadar gösterdikten sonra görmek istemesi de normal 😏 Benim de böyle bir iyi niyetli arkadaşım vardı. Şimdi evliyiz. Atılan her fotoğraf aranızdaki bağı güçlendirecektir. İlişkiyi ayakta tutan şey fotoğraflar zaten hayatım.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Soğurum ve soğuyup ilişkiyi daha tam başlamadan bitirdiğim de oldu
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
1 yılfoto istiyo diye soğuyan insan bahane arıyordur devamlı görüşen insanlar zaten foto istemez ama uzak ilişki de foto şart hatta nude bile şart düşünsene haftalarca görmüyorsun özlemişsin onu istiyorsun arzuluyorsun bunlar çok doğal şeyler
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yoo gider evinden alırım canlı görsün. Özlemiş demek ki derim
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
1 yılHaber vermeden bile onu hayatımdan direkt silerim arkama da hiç bakmam
11 Yorumla Atariz o konuda sorun yok güvenimiz var boya posa kaşa :D
11 Yorumla
1 yılİstemesi normal de sürekli sürekli sıkıcı olur.. Çok sevmiyorum zaten çekinmeyi..
11 YorumlaEvet direk soğurum. Sürekli fotoğraf çekmekten anın tadını yaşayamaz oldu insanlar. Bana çok itici ve gereksiz geliyor
10 YorumlaÖyle birini istemezdim ben karşımdaki insanin görünüşü için konuşmam sadece duygular önemli, öyle olmayan birinden de soğurum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 506 cevap paylaştı.
1 yılKızlara sormuşsun, ama sevgiliye sorulur bunlar. Gayet doğal
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Eğer sürekli fotoğraf isterse tabiki soğurum doğal olarak
10 YorumlaAnlık ve Boydan ona girsin.
Arada bir foto isteyebilir tabi23 YorumlaKESİNLİKLE EVET.. abi kızları kendi haline bırakın onlar zaten size görünür kendini göstermek ister etkilemek ister ama siz isteyince abaza vibe veriyorsunuz biraz uçkurum ortalıkta değil ağrılığı koyun
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılFotoğraf çekinmeyi sevmem genellikle güzel bir dille anlatırım ama soğumam
10 Yorumla Yoo belli ki bedensel olarak beni fazlasıyla beğenen birisi olarak düşünürdüm. Foto çekilmekten kimseye zarar gelmez diye düşünüyorum.
25 Yorumla
1 yılYani nasil desem uzak mesafe ilişkisi yaşayanlar elbette merak eder Foto ister hergün hergün sürekli istiyorsa ben şahzen normal bulmazdim yeter derdim yani
05 Yorumla- 1 yıl
Yetoooo
- 1 yıl
🔫🔫🔫
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Valla ben anlamam böyle dijital aşk meşk işlerinden.
01 Yorumla
1 yılEvet. Şimdi seni özlemiş olabilir çok doğal ama seni sürekli bu şekil darlıyorsa bir süreden sonra bıkkınlık verir çünkü neyi ne zaman atacağını sen bilirsin zaten
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSoğurum, sürekli söylenen işlerden nefret ediyorum. Bıraksa kendim zaten atarım
10 Yorumla
1 yılTalepkar insanlardan soğuyorum, o kişiden de soğurum. Talep üzerine yapılan şeylerde rahat olmam ve kendimi sürekli baskı altında hissetmek kaçma isteği doğurur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
s 1 yılDirekt engel ay istiyorsa gelir görür. Eşim hiç fotoğraf istemedi görmek isteyince tak iş yerime geliyordu veya özledim kapının önüne çık diyordu, mis
05 Yorumla- 1 yıl
Hiç üşenmedi😅 köyde çalışıyordu o zamanlar özleyince ben de gidiyordum
- 1 yıl
Ne minnoş ama😅
1 yılBenim de gönlüm varsa o an istersem olur ama çok çok aman aman resim çekinmiyorum yani bunalabilirim
03 Yorumla- 1 yıl
İçten istesin özlesin istesin ergen gibi çeker atarım ama böyle olmadık yerdede daral gelir görüldü atarım
- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 yılEnn nefret ettiğim şey ya, zaten ben çekinirsem atarım nasıl çıkmışım diye.. sürekli foto foto diye direten insanla iletişimi keserim.
05 Yorumla- 1 yıl
Hehh nerdeydii engell tuşuğğğ
- 1 yıl
Afiettt honey sugar olsun ahahsh
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 yılSoğurum. Bu şeye benziyor hani kimileri cevap vermedi diye soğuyorda. Fazla beklentiye girmemek lazım bu konuda.
01 Yorumla
u 1 yıl%99 soğuyor
1 yılisteyen zaten kendisi atar, her saat başı farklı bi kişiye dönüşmüyoruz yani isteyip durmayın pls
05 Yorumla- 1 yıl
yok o ayrı ahshh tanışır tanismaz ben de istiyorum foto ya da sevmeye başlarsam ileri giderse kendisi istemese bile atıyorum asfsyhs ikide bı istemesine gerek yok yani rahatsız edici
- 1 yıl
ahshshsys kendisi de atarsa anlaştık
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılHarbiden ya böyle bir muhabbet var özellikle yeni neslin icadı bunlar işim olmaz ben ciddi bir insanım bakma sen sorularıma 😬 🤦
03 Yorumla- 1 yıl
Olmaz abartma 🤣
1 yılEvet sevmiyorum böyle istekleri. Ben istersem atarım zaten aman
11 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.
u 1 yılSevgililiden soğurum. Sürekli at at ay boğarım
11 Yorumla yok hatta çok hoşuma gider tabii istediğim kişi bunu benden isterse
13 Yorumla
u 1 yılisteyene bağlı dion hee
- 1 yıl
İstediğin kişi şu anda burada değil kimseye anlık fotoğraf vereceğimi düşünmüyorum en azından şu an için
u 1 yıltamam canım isteyen yoh ehuehue
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 yılEngelini seveyim WhatsApp diyoruz biz ona
11 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılBana bakk, sen beni flörtümden sogutmaya mi calision yoksa
Çık aramizdan kara kedi😜
07 Yorumla- 1 yıl
Sen bizim saadetimizi parayla zatin alamazsin 🥰
- 1 yıl
Senin kirli paran ona yetmez pis fabrikatör
- 1 yıl
Bi cuval incir 😬😬😬
Mahfetmek yok ama, anlasalim
Guzel guzel oynicazz🥰
1 yılSürekli istekte bulunulması yapacağım varsa da yaptırmaz bana ya sjdjjd
011 Yorumla- 1 yıl
Aynen halbuki köle olsa zaten ödüllendiririm 🤪😂😂 şaka bir yana gerçekten sinir bozucu oluyor sürekli söylenmesi
- 1 yıl
Şaka şakaaaa gül diye
- 1 yıl
Çok sinirimi bozdun gidiyorum ben
- 1 yıl
Pencereyi de açtım kapıyı da bıraktım don burada
- 1 yıl
Nefret ederim aşırı itici ya anında silerim hayatımdan
05 Yorumla
1 yılHava yeterince soğuk gerek yok daha fazla soğutmaya
03 Yorumla- 1 yıl
Soba çok lüks be
1 yılYok benim için sıkıntı değil. Ortam müsait olsun yeter ki.
02 Yorumla- 1 yıl
Yuk yuk değel şu an :D
1 yılSürekli sürekli ve sürekli foto foto tabi ki sıkar ama görüşemeyince nasıl olacak arada olması lazım
03 Yorumla- 1 yıl
Onu flörte sormak lazım
1 yılSoguma nedeni sevmem kimseye foto atmam kimsede bana atmasin hoslanmiyorum
05 Yorumla- 1 yıl
Nye
- 1 yıl
Heee tm anladmm😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
1 yılEvet soğurum ne o durum bildirimi yapiyor gibi
01 Yorumla
1 yılEvet ısrarcı olursa daha çok soğurum sürekli de foto cekilinmez ki
20 YorumlaYani fotoğraf atinir ama sürekli sürekli istemek ve atmak çok sıkıcı geliyor bana açıkçası
20 Yorumla
1 yılevet hemde sıkılrım artık
32 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂cansın
1 yılAnında hemde soğurum.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
1 yılEvet zırt pırt isteyip durma derdim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı. Hem de buz gibi soğurum.. Uzaklaşmaya sebep
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılSürekli foto istenmez soğurum nefret ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Yok ama foto atmaktan sıkılırım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı.
1 yılSoğurum..
10 Yorumla Ayy en sevmediğim şey 💅🏻
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,4b cevap paylaştı.
1 yılSoğurum tabi ki
11 Yorumla Yani sıkılmaya gelemem
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle hatta şüphelenirim normal değil net
10 Yorumla
1 yılSogumam seviyorsam atarım
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nü istemediği sürece soğumam.
12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBen isterim 😀
11 Yorumla
u 1 yılisteyenin bi yüzü kara
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
1 yılBi kez bile istenmemeli zaten atılmalı
12 Yorumla- 1 yıl
Her zamanki halim
1 yılAy evet dedecim
15 Yorumla- 1 yıl
Dede anca sürekli sürekli de foto istenir mi ama yani oy nenem oy
- 1 yıl
Nenem tez canlıdır 🤣
- Devamını Gör (84)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?